Hemmottele itseäsi upealla äänellä

Neljässä Signature Series -tuotteessa kulminoituu upean äänentoiston pitkä tavoittelu. Ne venyttävät korkean resoluution äänen rajoja ja tarjoavat vertaansa vailla olevan kuuntelukokemuksen.

Signature Series

One Signature Sound

Korkean resoluution äänen kuuntelukokemuksesta tunnettavaan elämykseen.

Jokaisen sävelen parantaminen One Signature Sound -tekniikalla

Kaikki alkoi ikonisen Walkman®-soittimen vuonna 1979 aloittamasta musiikin vallankumouksesta, joka mahdollisti musiikin kuuntelun missä ja milloin tahansa. Signature Series edistää tätä vallankumousta uuteen äänen aitousstandardiin. Musiikin kuuntelu muuttuu musiikin tuntemiseksi. Suunnittelijat ovat hyödyntäneet laadukkaita analogisia ja digitaalisia tekniikoita ja luoneet ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen neljällä huippulaadukkaalla tuotteella.

Parhaimpien äänisuunnittelijoiden hienosäätämä ja optimoima

Neljä Signature Series -tuotetta on suunniteltu tallentamaan ja toistamaan kaikki äänen hienot vaihtelut, aina suuren esityksen alkusoitosta konsertin lopun hienovaraiseen resonanssiin asti. Jopa mikroäänien hienoimmat vivahteet ja suuret dynamiikat säilytetään. Tuloksena on hämmästyttävän aito ääni, joka on sekä selkeä että vaikuttava.

Tavoitteena täydellinen äänentoisto

Tutustu äänentoiston uuden standardin taustoihin itse suunnitteluinsinöörien kertomana.

Uraauurtavia ääni-innovaatioita

Sonylla on ylivertainen maine äänenlaadun kehittämisessä aina vuoden 1979 ikonisesta Walkman®-soittimesta vuoteen 2013, jolloin korkean resoluution äänentoistosta tuli uusi äänenlaatustandardi. Signature Series on uusin innovaatio korkealaatuisen äänen tuottamisessa.

Henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen mullistus

Kuulokkeiden kehityshistoria

Suunnittelijamme ovat kehittäneet jatkuvasti maailmanlaajuisesti tunnettua kuulokevalikoimaamme innovatiivisella suunnittelulla ja tarkoilla äänentoistotekniikoilla, minkä ansiosta kuulokkeet tarjoavat erittäin autenttisen kuuntelukokemuksen.

Tutustu kuulokkeiden historiaan

Äänenlaadun maksimoiminen

Digitaalisen äänen ja vahvistuksen historia

Äänentoistojärjestelmien käyttäminen ilman vääristymiä on vaikeaa, ja olemme hioneet tätä tekniikkaa yli puoli vuosisataa. Taitava suunnittelu, laadukkaat komponentit ja edistyksellinen akustiikka parantavat äänenlaatua.

Tarkastele digitaalista äänen/vahvistuksen historiaa

Ikonin luominen

Walkman®-historia

Walkman® mullisti sukupolvensa musiikin kuuntelemisen. Musiikkisoitin voitiin yhtäkkiä ottaa mukaan ja musiikkia voitiin kuunnella missä ja milloin tahansa. Tätä ikonia on paranneltu tästä lähtien.

Tutustu Walkman®-soittimen historiaan

Upeasti suunniteltu, kauniisti toteutettu

Huolellisesti suunniteltu

Signature Series -tuotteiden valmistuksessa käytetyissä materiaaleissa, juottamisessa ja rakenteessa on käytetty vain edistyksellisimpiä valmistustapoja ja tuoteratkaisuja. Tämä takaa parhaan laadun ja äänentoiston.

Suunnittelijoiden kertomaa

Lue Signature Series -tuotteiden takana olevista inspiraatioista ja osaamisesta itsensä suunnittelijoiden kertomana.