Kuvia tuotteesta DVD-soitin USB-liitännällä
Kuvia tuotteesta DVD-soitin USB-liitännällä
Kuvia tuotteesta DVD-soitin USB-liitännällä

Kompakti yksikkö toistaa kaiken.

Isot yllätykset piilevät pienissä yksityiskohdissa. Voit käyttää useita toistomuotoja, kuten DVD-levyjä ja tietokoneeseen tai muistikortille tallennettuja videoita.

Laadukas DVD-kuva ja ääni, pieni koko

Tämä DVD-soitin sopii pienen kokonsa ansiosta täydellisesti keittiöön tai makuuhuoneeseen. Se toistaa useaa muotoa tukevia elokuvia, musiikkia ja valokuvia sekä muistitikulle tai kannettavaan tallennettua sisältöä USB-liitännän kautta.

Vapauta digielokuvat ja musiikki

Uppoudu elokuva- ja musiikkikokoelmaasi ja nauti vanhoista suosikeista USB-liitännän avulla suurelta ruudulta tilaäänen kera. Katsele elokuvakokoelmaasi nopeasti kytkemällä kannettava tai siirtämällä tiedostot muistikortille.

Tekniset tiedot
  • Toista USB-laitteelle tallennettuja elokuvia, musiikkia ja valokuviaVoit toistaa sisältöä suoraan USB-muistista ja katsella elokuvia, valokuvia ja diaesityksiä sekä kuunnella musiikkia.

  • Toista useita eri formaattejaUsean muodon tuki: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (myös 8 cm:n DVD), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC ja Linear PCM.

  • Valitse nopea tai hidas toisto äänen kanssaVoit toistaa elokuvien ääntä ja kuvaa noin 1,5 kertaa normaalia nopeammin. Voit myös hidastaa, kun haluat tarkastella esimerkiksi urheilutilannetta.

  • Muistaa jopa kuuden DVD-levyn keskeytyskohdatJatka katselua täsmälleen siitä, mihin viimeksi jäit. Tämä soitin muistaa jopa kuuden viimeksi toistetun levyn keskeytyskohdat.

  • Luo oma diaesitys taustamusiikillaKatsele kuviasi diaesityksenä valitsemasi musiikin soidessa taustalla.

  • Säädä soitinta ja televisiota samalla kaukosäätimelläDVD-kauko-ohjaimella voit aloittaa katselun tai toiston sekä säätää soittimen ja television asetuksia, kuten virrankytkentää, kanavia ja äänenvoimakkuutta.

  • Tilaa säästävä kompakti muotoiluTämä vain 27-senttinen soitin sisältää monia ominaisuuksia pienessä ja tyylikkäässä paketissa.

Lisätietoja energiansäästöominaisuuksista ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Käy ekosivustollamme