HDR-CX900E

Loistava kenno, loistava laatu

Tässä Handycamissa® on kaikki, mitä tasokkaaseen Full HD -tallennukseen tarvitaan: taustavalaistu 1.0-tyypin kenno, 50 Mb/s:n XAVC S -muoto, ZEISS-laajakulmaobjektiivi ja helpot Wi-Fi®-/NFC-jakotoiminnot.

Uusi HDR-CX900E-kameran ohjelmisto on nyt saatavilla.

Paranna HDR-CX900-kamerasi kuvausominaisuuksia entisestään. Päivityksessä mukana valokuvien tallennus XAVC S -tilassa kuvatuista videoista ja tehokkaampi automaattitarkennus.

HDR-CX900E

Hyvä teho pienessä paketissa

Virtaviivainen ja kompakti HDR-CX900E tarjoaa ammattitason Full HD -suorituskykyä. Siinä on lisäksi Sonyn mullistava taustavalaistu 1.0-tyypin Exmor R® CMOS -kenno, joka takaa huikean kuvanlaadun, poikkeuksellinen herkkyyden hämärässä ja upean taustan sumennuksen.

Huippulaatuisen videokuvan ainekset

zeiss-objektiivi

ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi

29 mm:n ZEISS-laajakulmaobjektiivi soveltuu ihanteellisesti laajojen maisemien taltioimiseen ja tarjoaa lisäksi jopa 12-kertaisen optisen zoomin.

Exmor R® -kuva

1.0-tyypin taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno

HDR-CX900E:ssä on suuri Exmor R® CMOS -kenno, jonka valoa vastaanottava alue on noin 4,9 kertaa suurempi kuin 1/2.88-tyypin kennoissa.

BIONZ X -kuva

Uusi BIONZ X -kuvaprosessori

Uusi BIONZ X™ -kuvaprosessori mahdollistaa eloisat ja entistä aidommat kuvat, paremman tarkkuuden ja 100 kuvan sekuntinopeuden tallennuksen.

Intuitiiviset ohjaimet visioiden toteuttamiseen

handycam® kädessä

Upeiden lähikuvien voima

ZEISS-objektiivi ja Sonyn Clear Image Zoom

Kun ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivin 12x optinen zoom ja suuri, seitsenlamellinen aukko yhdistyvät, tuloksena on upeasti sumennettuja videoita ja kuvia. CX900E:ssä on myös Sonyn uusi Clear Image Zoom, jonka 12-kertainen suurennus tehostaa videon yksityiskohtia.

Handycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukistaHandycam® ja kuva kukista
Vedä

Langaton liitettävyys älypuhelimiin ja muihin laitteisiin

Muodosta langaton yhteys puhelimeen, tablet-laitteeseen tai televisioon. Sisäisen Wi-Fi:n® ja NFC:n kautta voit siirtää videoleikkeet ja valokuvat langattomasti Handycamista® älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen yhdellä kosketuksella. Pääset helposti alkuun lataamalla maksuttoman PlayMemories Mobile -sovelluksen iOS- tai Android-laitteeseesi.

Kaksinkertaista tallennusmuodot ja joustavuus

Tallenna videokuvaa yhtä aikaa sekä MP4- että AVCHD-muodossa.

CX-900E taltioi verkkokäyttöön soveltuvaa ammattilaislaatua, joten voit jakaa osan tiedostoista heti NFC-/Wi-Fi®-yhteyden kautta ja tallentaa parempilaatuiset tiedostot myöhempää muokkausta varten. Full HD -tallennus AVCHD- tai XAVC S -muodossa.

kameran ohjaimet
mustavalkoinen logo

AVCHD-muodon tuki epälineaarisessa editoinnissa

Luotettavaa laatua

mustavalkoinen logo

Koe XAVC S -muodon edut

XAVC S on uusi, todella tehokas videokoodekki, joka takaa poikkeuksellisen laadun ja taltioi liikkuvatkin kohteet yksityiskohtaisen tarkasti.

Laadukkaita kuvia nopeasti

Huippuluokan koodekki huippuluokan kuvaamiseen

Luovempia otoksia tavoitteleville harrastajille sopiva CX900E tallentaa Full HD -videota nopeudella 50 Mb/s, kun koodekkina on ammattitasoiseen XAVC-muotoon perustuva XAVC S. Tämä uusi koodekki takaa todella yksityiskohtaiset videot nopeassakin panoroinnissa, ja 100 kuvan sekuntinopeuden ansiosta toiminnan jokainen hetki näyttää kauniilta hidastetussa toistossa.

Tekniset tiedot
  • 1.0-tyypin Exmor R® CMOS -kenno

  • BIONZ X -kuvaprosessori

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Vario-Sonnar® T* -objektiivi

  • Monipuoliset manuaaliset asetukset

  • NFC- ja Wi-Fi®-yhteys

Objektiivityyppi
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Kennon tyyppi
1.0-tyypin taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Jatkettu zoom
24x
Näytön tyyppi
Xtra Fine LCD™ -näyttö
Tulo- ja lähtöpäätteet
HDMI®-lähtö, Komposiittilähtö (AV-kaapeli saatavana erikseen), Kuulokeliitäntä, mikro-B / USB2.0 Hi-speed (massamuisti), Mikrofoniliitäntä

Laatikon sisältö

Ladattava akku (NP-FV50), Verkkolaite, Virtajohto, Käyttöopas, HDMI®-kaapeli (micro), Erillinen USB-yhteyskaapeli, Kauko-ohjain (RMT-835, mukana paristo CR2025), Objektiivin suojus, Linssinsuojus

Lisätietoja energiansäästöominaisuuksista ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide