ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®

CMT-SX7 / CMT-SX7B

Kuva tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®

Hintaa ei ole saatavilla

SVH

760,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Hifijärjestelmä, jossa Wi-Fi®/Bluetooth®

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Kaikki upean musiikkielämyksen rakennuspalikat

Kaikki on sormiesi ulottuvilla – nauti CD-levyistä, äänitiedostoista ja musiikkipalveluista ja lähes korkean resoluution äänentoistosta DSEE HX:n avulla. Rentoudu radion parissa tai toista musiikkia langattomasti toisesta laitteesta Wi-Fi®-yhteyden ja LDACia tukevan Bluetooth®-yhteyden kautta. Voit myös jakaa musiikkisi kaikkialla kotonasi monihuonekäytön avulla.

Heti käyttövalmis

Kaikki tarvitsemasi on laatikossa. Mukana on myös korkealaatuiset kaiuttimet, joten pääset nauttimaan upeasta musiikista välittömästi.

CD-soitin

Pyyhi pölyt CD-kokoelmastasi ja nauti vanhoista suosikeistasi terävän ja tarkan äänenlaadun kera.

Digitaalinen DAB-radio

Valitse suosikkisi useista DAB-radioasemista ja nauti puhtaasta äänestä tai virittäydy FM- ja AM-taajuuksille.

USB-portit

Liitä älypuhelin, tablet-laite, USB-muisti tai tietokone ja kuuntele korkean resoluution ääntä.

Nauti uskomattoman upeasta äänenlaadusta

Aivan kuin tavallinen tarkkuus eroaa HD-videosta, korkean resoluution äänentoisto on huomattavasti laadukkaampaa kuin MP3-tiedostot tai CD-levyt. Lisäksi täysin digitaalinen S-Master HX™ ‑vahvistin vähentää vääristymiä ja takaa, että pääset nauttimaan alkuperäisen studiotallenteen tasoisesta kuunteluelämyksestä.

Kaunista musiikkia yhdessä

Laitteiston, ohjelmiston ja intohimon yhdistelmä

S-Master HX ja DSEE HX yhdessä tuottavat ennenkuulumattoman korkean resoluution kokemuksen. Nauti samasta mahtavasta kappaleesta kaikkialla monihuonetoiminnon avulla. Kuuntele korkean resoluution ääntä Wi-Fi®-yhteyden kautta ja hyödynnä laadukasta LDAC Bluetooth® -suoratoistoa.

Nauti joka sävelestä

Perinteiset vahvistimet edellyttävät useita muuntoja digitaalisesta analogiseen – ja näistä jokainen vaikuttaa laatuun. Sonyn S-Master HX -vahvistin on kokonaan digitaalinen, mikä takaa tehon ilman vääristymiä ja pienentää laitteen kokoa. S-Master HX -digivahvistin vähentää kohinan korkeiden taajuuksien (yli 40 kHz) vaatimalle tarkkuustasolle.

Palauta pakatut tiedostot alkuperäislaatuun

DSEE HX -tekniikka nostaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle korkean resoluution ääntä. DSEE HX palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaalisen musiikin täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Optimoitu toisto

ClearAudio+ yhdistää useita Sonyn ainutlaatuisia äänen käsittelytekniikoita ja tuottaa tasaisen selkeää ja laadukasta ääntä kaikenlaiseen musiikkiin.

Ensiluokkainen ääni kätevästi langattomana

Laadukas langaton LDAC-suoratoisto ja monihuonetoiminto tuottavat vaikuttavan kuuntelunautinnon ilman häiritseviä johtoja.

Äänen laadukas langaton suoratoisto

LDAC on Sonyn uusi äänitekniikka, jonka ansiosta voit kuunnella laadukasta ääntä langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. LDAC:n kolminkertainen siirtonopeus muihin langattomiin tekniikoihin verrattuna tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.

AirPlay-äänentoisto

AirPlay

Toista musiikkia Apple-laitteista helposti: muodosta pariliitos AirPlay-toimintoa tukevan laitteen kanssa LAN-yhteyden kautta ja aloita lempikappaleidesi suoratoisto.

NFC™ One touch ja Bluetooth®

Langatonta suoratoistoa

Voit suoratoistaa musiikkia tietyistä älypuhelimista ja tablet-laitteista. Pääset alkuun helposti muodostamalla Wi-Fi®-, NFC- tai Bluetooth®-yhteyden.

Wi-Fi®-yhteys

DLNA-liitäntä

Liitä DLNA-laite – esimerkiksi tietokone, TV tai kannettava palvelun – langattomaan kaiuttimeen suoratoistoa varten kotisi LAN-verkon kautta.

Kuuntele musiikkia toisessa huoneessa

Nauti lempikappaleestasi kaikissa huoneissa monihuonetoiminnon ja SongPal 3.0 -sovelluksen avulla. SongPal Link -sovelluksen kautta voit ryhmitellä tietyt Sonyn Soundbar- ja kaiutinmallit yhteen ja suoratoistaa sitten musiikkia verkkopalveluista, tietokoneesta tai kotisi DLNA-verkosta useissa huoneissa.

Yhteys musiikkia varten

Saumaton DLNA-, AirPlay- tai GoogleCast™-suoratoisto ja Spotify

Suoratoista musiikkia langattomasti älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta DLNA-, AirPlay- tai GoogleCast™-toiminnon ja Spotify Connect -sovelluksen avulla. Hanki uusia kappaleita verkon musiikkipalveluista tai kuuntele tietokoneesi sisältöä Ethernetin välityksellä. NFC One touch ‑toiminnolla muodostat Bluetooth®-pariliitoksen hetkessä ja SongPal-sovelluksella voit ohjata kaikkea älypuhelimesta käsin.

Musiikki helposti ulottuvillasi

Nauti valtavasta määrästä musiikkia ja muuta sisältöä Google Cast™ -yhteydellä ja Spotify Connectin kautta.

Google Cast

Google Cast

Siirrä musiikkia, verkkoradiolähetyksiä ja podcasteja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai kannettavasta tietokoneesta äänilaitteeseesi napauttamalla Cast-painiketta.

Spotify

Spotify Connect

Nauti Spotify-musiikista äänilaitteen kautta ja käytä Spotify-sovellusta kauko-ohjaimena.

Suoratoista Google Castilla

Siirrä musiikkia, podcasteja ja radiolähetyksiä yli 100 äänisovelluksesta, kuten Google Play™ Musicista.

Tutustu siihen toiminnassa

  • Suoratoistopalvelut
  • Äänenlaatu
  • Älypuhelimen akku
  • Joustavaa kuuntelua

Yhdistä musiikkisi

Suoratoiston helppo hallinta uudella SongPal-sovelluksella

SongPal-sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal älypuhelimeesi (saatavilla tiettyihin malleihin) ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot haltuusi yhdellä sovelluksella.

One touch -toiminto täyttää huoneen musiikilla

Kun saavut kotiin, voit siirtää sävelet Bluetooth®-kuulokkeista äänentoistojärjestelmään helposti koskettamalla konsolia älypuhelimella – nauti laadukkaasta musiikista saumattomasti koko huoneen täydeltä.

Tekniset tiedot
Kaikki on sormiesi ulottuvilla – nauti CD:istä, äänitiedostoista ja musiikkipalveluista ja lähes korkean resoluution äänentoistosta DSEE HX:n avulla. Rentoudu radion parissa tai toista musiikkia langattomasti toisesta laitteesta Wi-Fi®-yhteyden ja LDACia tukevan Bluetooth®-yhteyden kautta. Voit jopa jakaa musiikkisi kaikkialla kotonasi monihuonekäytön avulla.
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE HX -skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Digitaalinen S-Master HX -vahvistin takaa erinomaisen äänenlaadun

  • Helppo Bluetooth®-yhteys NFC One touch -tekniikalla

  • Wi-Fi® ja DLNA, AirPlay ja Google Cast™ musiikin suoratoistoon

Kaiuttimen koko
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Lähtöteho
100 W
Wi-Fi®
KYLLÄ
AirPlay
KYLLÄ
Google Cast
KYLLÄ
Spotify Connect
Kyllä
Lisätietoja energiansäästöominaisuuksista ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Käy ekosivustollamme