Siirry sisältöön
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500
Kuvia tuotteesta Ensiluokkainen E-tyypin APS-C-kamera α6500

24,2 megapikselin Exmor® CMOS -kuvakenno

α6500-kameran APS-C-kuvakennossa on noin 24,2 tehollista megapikseliä sekä ohut johtokerros ja suuri fotodiodilevy, joka tehostaa valon keräämistä. BIONZ X™ -kuvaprosessorin ansiosta kuvakenno tuottaa vain vähän kohinaa ja sen herkkyysalue on suuri: ISO 100–51 200. Kennon kuparijohtokerros siirtää tietoja nopeasti, minkä ansiosta kameralla voidaan kuvata 4K- ja Full HD -videoita 120 kuvan sekuntinopeudella (100 kuvaa sekunnissa).

425 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä ja tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka

Suuri määrä polttotason vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen pisteitä (425) laajentaa ja tihentää automaattitarkennuspisteiden aluetta merkittävästi. α6500 tarkentaa entistä tarkemmin, tehokkaammin ja luotettavammin koko kuva-alueella. Automaattitarkennuksen seurantatekniikka seuraa kuvan kohteita saumattomasti ja äärimmäisen tarkasti automaattitarkennuspisteitä hyödyntäen.

Nopea hybridiautomaattitarkennus valokuviin ja videoihin

α6500-kamerassa on maailman nopein (0,05 s) automaattitarkennus. Nopeus on saavutettu integroimalla nopean hybridiautomaattitarkennuksen suorituskyky BIONZ X™ -kuvaprosessorin erittäin tehokkaaseen ja tarkkaan tietojenkäsittelyyn. Lopputuloksena on poikkeuksellisen nopea ja tarkka automaattitarkennus ja seurantakyky videoita tai valokuvia kuvattaessa. (1) Tarkennuspiste (2) Kontrastintunnistukseen perustuva automaattitarkennus (3) Vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus

Jatkuva kuvaus 11 kuvaa sekunnissa (Hi+) ja Live View- jatkuva kuvaus 8 kuvaa sekunnissa (Hi)

Ikuista liikkuvat kohteet selkeästi nopealla jatkuvalla kuvauksella enintään 11 kuvaa sekunnissa (Hi+). Voit myös valita jonkin kolmesta nopeudesta (enintään 8 kuvaa sekunnissa) ja tarkastella kuvaa Live View'ssa erittäin pienellä viiveellä EVF- tai LCD-näytössä – kuin kuvaisit käyttämällä optista etsintä. 

Suuri muisti jopa 307 kuvalle (yli 35 sekuntia) jatkuvan kuvauksen tilassa

Nopeampi sisäinen prosessointi ja suurempi välimuisti mahdollistavat jopa 307 kuvan (yli 36 sekunnin) nopean jatkuvan kuvauksen. 

Runkoon integroitu 5-akselinen kuvanvakautus

α6500 tasoittaa jopa viidenlaista kameran tärinää, joten saat varmasti parempia kuvia ja videoita. Uusi erittäin tarkka gyro-tunnistin vakauttaa kuvaa yhtä paljon kuin viisi vaihetta nopeampi valotusaika. Kamera mahdollistaa esimerkiksi zoomauksen kaukana oleviin kohteisiin, yksityiskohtaisten lähikuvien tallentamisen ja yökuvauksen ilman, että kameran tärinä aiheuttaa liikaa epätarkkuutta. (1) Pystytärinä (2) Vaakatärinä (3) Rullaus

Intuitiivinen Touch Focus -toiminto, myös etsimen läpi katsoessasi

Touch Focus -toiminnon ansiosta tarkennuspisteen valinta on entistä helpompaa: sinun tarvitsee vain koskettaa LCD-kosketusnäytössä sitä kohtaa, johon haluat tarkentaa. Kosketuslevytoiminnon avulla voit siirtää tarkennuspistettä tasaisesti liikuttamalla sormeasi kosketusnäytössä myös etsimestä katsoessasi.

4K-videotallennus

4K-videotallennus Super 35 mm -muodossa, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista, mahdollistaa noin 2,4-kertaisen määrän tietoa 4K-vähimmäisvaatimuksiin nähden (QFHD: 3 840 x 2 160). Itse asiassa näin tarkat tiedot vastaavat 6K-tietoja, joten 4K-kuvat pääsevät todellakin oikeuksiinsa.

XGA OLED Tru-Finder™ -etsin™

α6500-kameraan kuuluu selkeä suuren kontrastin ja korkean resoluution XGA OLED Tru-Finder™ -etsin. Se toistaa tummat alueet ja värit erittäin yksityiskohtaisesti, mikä takaa tarkan kuvan ja kohteiden seurannan. Etsimen kuvataajuudeksi voi valita joko 120 (100 kuvaa sekunnissa) tai 60 kuvaa sekunnissa (50 kuvaa sekunnissa). 

Eye AF -toiminto (AF-C-yhteensopiva)

α6500-kameran Eye AF -toiminto tunnistaa silmän ja tarkentaa siihen erittäin tarkasti myös kuvattaessa nopealla objektiivilla ja täysin avoimella aukolla, jolloin syväterävyys on pieni. Eye AF -toiminto on käytössä myös AF-C-tilassa, joten tarkennus pysyy tiukasti kohteen silmissä myös sen liikkuessa polttotason vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen 425 pisteen ansiosta.

Lukittuva automaattitarkennus

Tämä toiminto pitää tarkennuksen liikkuvassa kohteessa automaattisesti. Kohdista vain kehys seurattavaan kohteeseen. Jos kadotat kohteen, kamera havaitsee sen ja jatkaa lukittuvaa automaattitarkennusta, kun kohde ilmestyy takaisin näyttöön.

Erittäin kestävä ja vähän värisevä suljin, joka on testattu noin 200 000 laukaisulla 

Erittäin kestävä ja hiljainen suljin tuottaa vähemmän värinää ja kestää noin 200 000 laukaisua. Tämä kaikki on saatu aikaan lisäämällä sulkimen loppupuolelle jarruttavia mekanismeja ja joustavaa materiaalia vaimentamaan iskuja. Pienemmän värinän ansiosta myös kuvakennon tarkkuus on parempi.  

Edistyksellinen kuvankäsittelyjärjestelmä

Vastikään kehitetty alkupään suurtiheysintegrointi tukee BIONZ X™ -kuvaprosessoria. Kuvakennoa varten optimoitu kuvankäsittelyalgoritmi toistaa rakenteet paremmin, tekee kuvasta selkeän ja vähentää kohinaa erityisesti keskitason ja korkean herkkyyden alueella.

Nopeutus ja hidastus

Jopa 5-kertainen hidastus ja 60-kertainen nopeutus voidaan tallentaa 50 Mb/s:n nopeudella Full HD -laatuisena. Valittavissasi on kahdeksan kuvataajuutta 1 ja 120 kuvan sekuntinopeuden väliltä (100 kuvaa/s) sekä tallennusmuoto 24p, 30p (25p) tai 60p (50p). Hidastettua ja nopeutettua kuvamateriaalia voidaan toistaa kuvaamisen jälkeen ilman tietokonepohjaista jälkituotantokäsittelyä.

Polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus A-tyypin objektiiveille 

α6500-kameran polttotason vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus toimii myös A-tyypin objektiivin kanssa, kun käytössä on Sonyn objektiivisovitin (LA-EA3). Siten voit hyödyntää automaattitarkennusjärjestelmän ainutlaatuisen laajaa 425 pisteen vaiheentunnistukseen perustuvan automaattitarkennuksen aluetta ja nopeaa, sujuvaa seurantaa kuvatessasi muilla objektiiveilla tai E-tyypin objektiiveilla. (1) A-tyypin objektiivit

Automaattitarkennus tarkennuksen suurennustoiminnossa

Voit käyttää automaattitarkennusta myös suurentaessasi tiettyä kuvan aluetta etsimessä tai LCD-näytössä esimerkiksi tarkennuksen hienosäätämiseksi. Tämä on erityisen kätevää makrokuvauksen yhteydessä, missä oikea tarkennus on keskeisen tärkeää.

Gammanäyttötoiminto ja varjostus

Gammanäyttötoiminnolla voit tarkastella kuvia niin, että niiden kontrasti on luonnollinen, kun tallennat S-Log Gamma -asetuksella, muunnat S-Log2- ja S-Log3-gammat ITU709 (800 %) -gammaksi kuvien seurantaa varten tai tarkistat tarkennuksen kuvaa suurennettaessa joko LCD-näytössä tai etsimessä. Lisäksi varjostustoiminto yksinkertaistaa valotuksen seurantaa erityisesti, kun kuvaat käyttämällä S-Log-gamma-asetusta. Valitse videosignaalin taso vaihtoehdoista 0–109 ja sovella siihen aluetta (+10...-10 %). Seeprakuvio osoittaa kuva-alueet, jotka sopivat kyseiseen tasoon tai alueeseen.

S-Gamut-/S-Log-kuvaus

S-Gamut- ja S-Log-kuvauksen ansiosta voit työskennellä joustavasti määrittämällä värit jälkeenpäin. S-Log3- ja S-Log2-gammakäyrien laaja dynaaminen alue (enintään 1 300 %) vähentää puhki palamista sekä ylitummumista. α6500-kamerassa S-Log3-gamma-asetuksessa on huimat 14 leveyspistettä. Kamera tukee myös S-Gamut- ja S-Gamut3-tiloja. Sonyn Cine-väritila.brHUOMAUTUS: S-Log2 ja S-Log3 on suunniteltu kuvankäsittelyyn.

Laaja liitettävyys

Kamera tukee linjatuloa ammattilaistason äänilaitteista, joissa on XLR-liitäntä, kun käytössä on erikseen myytävä XLR-sovitinsarja (XLR-K2M/XLR-K1M), joka mahdollistaa liittämisen monenlaisiin huipputason mikrofoneihin. Kamera tukee myös puhdasta HDMI-lähtöä, jonka kautta voidaan siirtää 4K- ja Full HD -videoita ulkoiseen tallentimeen tai näyttöön. 

Hylkii pölyä ja kosteutta 

Kattavan pöly- ja kosteuseristyksen ansiosta vesi ja pöly eivät pääse rungon sisään. Painikkeet ja valitsimet on tiivistetty ja paneelit ja komponentit suojattu tiiviisti kaksikerroksisilla rakenteilla.

Kestävä magnesiumseosrunko ja vankka objektiivin kiinnitys

α6500 on suunniteltu kestämään: sen sisäinen runko sekä ylä-, taka- ja etukannet on valmistettu vankasta magnesiumseoksesta, ja kameran kompakti muoto kestää myös ulkokuvauksen haasteet. Myös objektiivin kiinnitys on erittäin vankka ja kestävä, joten suuret ja raskaatkin objektiivit, kuten pitkät tele-objektiivit, pysyvät tukevasti paikoillaan.

Hiljaista kuvaamista

Hiljaisen kuvaamisen tila laukaisee sulkimen äänettömästi myös jatkuvan kuvauksen tilassa noin kolmen kuvan sekuntinopeudella AF/AE-kuvauksessa, joten se on erityisen kätevä, kun et halua aiheuttaa häiriötä kuvatessasi sisätiloissa, luonnossa tai muissa tilanteissa, joissa hiljaisuus on valttia. Kun määrität tilan mukautettavaan painikkeeseen, voit ottaa sen käyttöön ja poistaa sen käytöstä intuitiivisesti ja huomaamattomasti.

Uusi valikkonäkymä 

Uudistetussa valikossa on kokonaan uusi luettelointitapa. Valitun ryhmän nimi näkyy nyt näytön ylälaidassa, ja jokaisella välilehdellä on oma värinsä. Tämän ansiosta pääset nopeasti siirtymään haluamiisi valikkokohtiin ja voit vaihtaa asetuksia kätevästi vaikka kesken kuvauksen. 

Tiedoston nimen määrittäminen

Tiedostonimien alussa on oletuksena kirjaimet DSC, mutta voit vapaasti vaihtaa nämä muiksi kirjaimiksi. Tämä helpottaa tiedostojen hallintaa ja on erityisen hyödyllistä useiden kameroiden kanssa työskenneltäessä.

PlayMemories-kamerasovellukset™

Esitä valokuvasi entistä luovemmalla tavalla PlayMemories-kamerasovelluksilla, jotka lisäävät kameraan uusia toimintoja. Valittavia sovelluksia ovat esimerkiksi Time-lapse, jolla voit yhdistää tietyin väliajoin tallennettuja kuvia, Smart Remote Control, jolla voit hallita asetuksia älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, Sky HDR (high-dynamic-range-imaging), Star Trail, Liveview Grading ja Smooth Reflection. Huomautus: palveluiden saatavuus vaihtelee alueittain.

Sijaintitietojen linkitys

Kun kamera liitetään Bluetooth®-yhteyden kautta yhteensopivaan älypuhelimeen asennettuun PlayMemories Mobile -sovellukseen, sillä voidaan noutaa ja tallentaa sijaintitietoja mobiililaitteesta. Haettuja sijaintitietoja voidaan myös käyttää kameran päivä-, kellonaika- ja sijaintiasetusten korjaamiseen. Tämän jälkeen voit käyttää PlayMemories Home -sovellusta omalla tietokoneellasi ja järjestää tietokoneeseen tuodut valokuvat kartalle.

One touch -kaukosäädin / One touch -jakaminen

One touch -kauko-ohjaimen ansiosta voit käyttää älypuhelinta tai tablet-laitetta etsimenä/kauko-ohjaimena. One touch -jakaminen siirtää valokuvat/videot laitteeseen SNS-jakoa varten. Asenna vain PlayMemories Mobile™ -sovellus Wi-Fi®-yhteyden kautta NFC-tekniikkaa tukevaan Android-laitteeseen ja yhdistä laitteet koskettamalla laitteella kameraa. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää, koska laitteet voi liittää myös uudella QR-kooditoiminnolla.

Tuki: Capture One Express (for Sony)

Capture One Express (for Sony) on yksi maailman parhaista RAW-muuntimista. Se tuottaa tarkat värit ja upeat yksityiskohdat. Tämä räätälöitävä ja integroitu ratkaisu tarjoaa joustavan digitaalisten ominaisuuksien hallinnan, kaikki keskeiset säätötyökalut ja nopean suorituskyvyn yhdessä paketissa. HUOMATUS: jos sinulla on kysyttävää Capture Onen hankinnasta, käytöstä tai tuesta, ota yhteyttä Phase Oneen.

Parannetut automaattivalotuksen toiminnot

Monimittaustilan ja keskipainotteisen ja pistemittaustilan lisäksi kamerassa on uusi korostustila, joka tunnistaa automaattisesti kuvan kirkkaimman alueen ja keskittää valotuksen mittauksen kyseiselle alueelle, mikä vähentää ylivalottumista, ja keskiarvon mittaustila, joka määrittää koko kuvalle keskiarvoisen mittauksen, jolloin AE-seuranta pysyy vakaana kuvauskulmien ja ennustettavan AE-käyttäytymisen muuttuessa. Kun [Focus Area] (Tarkennusalue) -parametriksi on asetettu [Flexible Spot] (Joustava piste) tai [Expand Flexible Spot] (Laajennettu joustava piste), mittauspisteen sijainti voidaan yhdistää tarkennusalueeseen (valittavissa kohdassa Center [Keskitä] / Focus Point Link [Tarkennuspisteen yhdistäminen]). Lisäksi perinteistä valotusarvoa voi säätää välillä -1 ja +1 1/6 askeleen lisäyksin, ja sen voi määrittää erikseen kutakin mittaustilaa varten.

Esivalinta AWB-tilassa

Kun valkotasapainoasetukseksi on määritetty Auto ja valonlähteenä toimii hehkulamppu tai vastaava, ensisijaiseksi värisävyksi voidaan määrittää joko [Standard] (Vakio), [Ambience] (Ympäristö) tai [White] (Valkoinen). [Ambience] luo lämpimän sävyn, [White] toistaa valkoisen sävyt tarkasti.

Parannettu kameran kauko-ohjaus

Voit käyttää kameran kauko-ohjausta kuvien ottamiseen tai muuttaa kameran asetuksia tietokoneessa, kun kamera on liitetty tietokoneeseen. Tietokoneen ja kameran välisen yhteyden ansiosta voit säilyttää valokuviasi sekä kamerassa että tietokoneessa, joten voit katsella kuvia kameraa siirtämättä. Nyt voit myös siirtää pelkät JPEG-tiedostot (RAW-tiedostoja ei enää tarvitse siirtää mukana) tietokoneeseen, mikä vähentää tarvittavaa tallennustilaa ja mahdollistaa siirrettyjen kuvien tarkastelun lähes välittömästi.

Tekniset tiedot
Ammattitason α6500-kamerassa on vaihdettava APS-C-objektiivi ja äärimmäisen nopea automaattitarkennus, tiheä automaattitarkennuksen seurantatekniikka ja kattavat vaiheentunnistukseen perustuvat automaattitarkennuspisteet, parannettu muisti jatkuvaan kuvaukseen jopa 11 kuvan sekuntinopeudella (Hi+), viisiakselinen optinen kuvanvakautus ja kosketusnäytön kautta hallittava tarkennus.
  • Nopein (0,05 s) automaattitarkennus ja 425 vaiheentunnistukseen perustuvaa automaattitarkennuspistettä

  • Sisäänrakennettu 5-akselinen kuvanvakautus

  • 24,2 megapikselin erittäin valoherkkä Exmor® CMOS -kenno

  • BIONZ X™ -kuvaprosessori takaa tarkat yksityiskohdat

  • 4K-videotallennus, jossa kaikkien pikselien tieto luetaan ilman niiden pakkaamista

Objektiivin yhteensopivuus
Sonyn E-tyypin objektiivit
Malli
APS-C-tyypin (23,5 x 15,6 mm) Exmor® CMOS -kenno
Pikselimäärä (teholliset)
Noin 24,2 megapikseliä
ISO-herkkyys (Recommended Exposure Index)
Valokuvat: ISO 100–25 600 (laajennetun ISO-alueen alkupisteeksi voidaan asettaa ISO 51 200), AUTO (ISO 100–6 400, ala- ja yläraja valittavissa), videot: ISO 100–25 600 -vastaava, AUTO (ISO 100–6 400, ylä- ja alaraja valittavissa)
Akunkesto (valokuvat)
Noin 310 kuvaa (etsin) / noin 350 kuvaa (LCD-näyttö) (CIPA-standardi)
Etsimen tyyppi
1,0 cm:n (0.39-tyyppi) elektroninen etsin (väri), XGA OLED
Malli
7,5 cm:n (3,0 tuuman) laajakulma TFT

Laatikon sisältö

Akku NP-FW50, Verkkolaite: AC-UUD12, Olkahihna, Rungon suojus, Lisävarustesovittimen suojus, Etsimen suojus, Micro-USB-kaapeli

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä