KOTITEATTERI

Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

BDV-N7200W

Kuva tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®

SVH

800,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
Kuvia tuotteesta Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa Bluetooth®
BDV-N7200W

Kotiteatteri ja korkean resoluution äänentoisto

Olohuoneestasi tulee elokuvateatteri: Nauti Magnetic Fluid -kaiuttimien 5.1-tilaäänestä ja hämmästyttävästä korkean resoluution äänestä. Suoratoista Wi-Fi-yhteyden kautta ja heijasta Miracast-yhteensopivan puhelimesi sisältöä TV-ruutuun.

Miten korkean resoluution äänentoisto toimii

Korkean resoluution äänentoisto muuntaa analogisen äänen digitaaliseksi tavanomaista suuremmalla nopeudella, joten yksityiskohdat ja sävyt tulevat esiin entistä selkeämmin.

Magnetic Fluid -kaiuttimet
Magnetic Fluid -kaiuttimet 

Ainoastaan vaikuttavaa äänentoistoa

Kapeissa satelliittikaiuttimissa on käytetty Magnetic Fluid -tekniikkaa. Kaiuttimien vaimentamaton ja kompakti rakenne takaa tehokkaan ja kohinattoman äänentoiston. S-Master HX -digivahvistin vähentää kohinaa ja äänen vääristymistä kaikilla taajuuksilla, joten kuulet tarkasti jokaisen äänen kuiskauksesta räjähdykseen.

Älypuhelimen sisältö suurella näytöllä

Kosketa kotiteatterijärjestelmää NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella ja voit katsella videoita, valokuvia ja paljon muuta sisältöä televisiosta.

NFC
5.1-tilaääni

Uppoudu äänimaailmaan

Nauti tarkasta ja täyteläisestä tilaäänestä kaikessa viihteessä. Täytä huone mukaansatempaavalla 5.1-kanavaisella tilaäänellä myös verkosta suoratoistettaessa.

Nauti keikkatunnelmasta

Live-jalkapallotilan avulla voit kokea ottelun kuin olisit paikan päällä. Yleisön kannustus kuuluu lujaa ja selkeästi. Voit myös asettua keikan eturiviin Digital Music Arena -tilassa ja kuulla Lontoon O2-areenan upean akustiikan kotisohvallasi.

Äänikenttätekniikka
Wi-Fi®

Kätevä sisäänrakennettu Wi-Fi®-liitäntä

Suoratoista viihdettä Internetistä tai kodin langattomasta verkosta sisäänrakennetulla Wi-Fi®-yhteydellä ja muodosta yhteys muihin DLNA-sertifioituihin laitteisiin. Bluetooth® mahdollistaa helpon langattoman liitettävyyden, jotta voit nauttia vaivatta elokuvistasi ja musiikistasi.

Paras kuvanlaatu elokuvillesi

Mukana tuleva 3D Blu-ray Disc™ -soitin takaa parhaimman mahdollisen kuvanlaadun kaikille elokuvillesi Toista DVD-kokoelmasi ja katsele lähempänä HD-laatua olevia elokuvia tai nauti Blu-ray- ja 3D Blu-ray -elokuvista sulavana ja mukaansatempaavana Full HD:nä ja 3D:nä.

Full HD 3D

Parhaat verkkosisällöt televisioosi

Suuntaa verkkoon ja tutustu tarjontaan. Nauti uusimmista elokuvista, musiikista, TV-uusintapalvelusta ja muusta sisällöstä. Selaa verkkokanavia, kuuntele suosikkikappaleitasi Spotifysta tai Deezeristä tai vilkaise viimeisimpiä YouTube™-videoita.

SongPal-sovellus

Älykästä kauko-ohjausta SongPal-sovelluksella

Koko musiikin maailma käsissäsi

SongPal-sovelluksen ansiosta kuuntelukokemuksen hallinta on helppoa ja intuitiivista. Asenna SongPal matkapuhelimeesi ja ota musiikin toisto, laiteasetukset ja muut toiminnot haltuun yhdellä sovelluksella.

Tekniset tiedot
  • High-Resolution Audio

  • Magnetic Fluid -kaiuttimet

  • One touch -peilaus tietyillä Xperia™-laitteilla

  • Full HD 3D

  • 5.1-kanavainen tilaääni

Kaiutinjärjestelmä
2-tie
Taajuus (FM/AM)
FM
Aseman pikavalinta (FM/AM)
20 (FM)
Lähtöteho
1200 W
Tulo- ja lähtöpäätteet
Analoginen äänitulo: Nastaliitin (1), Automaattisen kalibrointimikrofonin tulo (1), Ethernet-yhteys (1), HDMI®-tulo/-lähtö (2/1), Optinen äänitulo (1), USB-näppäimistö, USB-tulo (1)
Blu-ray Disc™
KYLLÄ
Blu-ray 3D™
KYLLÄ
DVD
KYLLÄ

Laatikon sisältö

Käyttöohjeet, Langaton vahvistin, FM-antenni (häntäkuitu / T-tyyppi), Akut, Takuukortti, Pika-asennusopas, Automaattinen kalibrointimikrofoni, *Osat voivat vaihdella maan ja mallin mukaan.

Lisätietoja energiansäästöominaisuuksista ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Käy ekosivustollamme

Arvostelut

Käyttäjien mielipide