XBA-H1

Aito ääni mobiilina

Sonyn XBA-nappikuulokemallisto edustaa huippuluokan kannettavia äänentoistolaitteita hybridikaiutinelementtijärjestelmällään. XBA-H1-mallilla musiikki kuuluu juuri sellaisena kuin esittäjä on tarkoittanut.

Esimakua innovaatioista

XBA-H1 on kehitetty vastaamaan muusikoiden korkeisiin vaatimuksiin. Se tuottaa kristallinkirkkaat lauluäänet ja miellyttävän syvän bassoäänen innovatiivisten hybridikaiutinelementtien voimin.

nappikuuloke, kaiuttimet

Hybridikaiutinelementtijärjestelmä

Dynaamisen kaiutinelementin ja Balanced Armature -kaiutinelementin yhdistämisellä on pyritty mahdollisimman tarkkaan äänentoistoon maksimoimalla täyteläinen bassoääni, pehmeät keskiäänet ja kirkas diskanttiääni.

nappikuuloke, silikonipää

Sopivat korvatyynyt

Mukavia, silikonivaahdosta valmistettuja korvatyynyjä on saatavana kolmea eri kokoa. Ne istuvat hyvin eivätkä liu'u pois korvista. Lisäksi korvatyynyt minimoivat häiritsevät taustaäänet.

Sony näyttää suunnan

Nauti ilahduttavan hyvästä äänestä

XBA-H1-kuulokkeissa yhdistyvät tehokkaasti 9 millimetrin dynaaminen kaiutinelementti sekä Balanced Armature -kaiutinelementti. Yhdessä ne tuottavat uskomattoman kirkkaita ääniä kaikilla äänitaajuuksilla.

  • Äänitiede
  • Dynaaminen kaiutinelementti
  • Balanced Armature (täysi äänialue)
lähikuva XBA

Kekseliästä muotoilua

Vertaansa vailla olevan äänentoiston lisäksi XBA-H1-nappikuulokkeiden suunnittelussa on painotettu käyttömukavuutta ja muunneltavuutta muun muassa värinää vähentävän koteloinnin ja sotkeutumattomien johtojen voimin.

Kulkee mukanasi kaikkialla

XBA-H1-kuulokkeilla saat musiikin kuulumaan oletpa sitten junamatkalla, toimistossa tekemässä töitä tai vain kävelyllä. Nauti studioäänestä ja anna katujen kuljettaa.

Tekniset tiedot
  • Hybridielementtijärjestelmä tuottaa syvät bassot ja kirkkaat diskantit

  • Mukana pehmeä ja kätevä pussi matkakäyttöön

  • Beat Response Control -tekniikka vähentää kovien bassoäänten vääristymistä

  • Hyvin istuvat ja mukavat silikoniset nappikuulokkeet

  • Laitteen keveyden ansiosta musiikki on helppo kantaa mukana

Kaiutinelementti
Kaksitiehybridi
Taajuusvaste (Hz)
5–25 000 Hz
Johdon pituus
1,2 m

Laatikon sisältö

Silikoni-kumihybridipehmusteet (koot: SS x2, S x2, M x2 ja L x2), Vaahtomuovisilikonipehmusteet (koot: SS x2, S x2, M x2 ja L x2), Kantolaukku, Pidike, Johtosäädin

Lisätietoja energiansäästöominaisuuksista ja sitoutumisestamme kestävään kehitykseen. Käy ekosivustollamme