Todista arvosi

Lue lisää Action Camin käytöstä pyöräilyssä! Lue lisää

Näytä paras osaamisesi

Ikuista intohimosi urheilua, seikkailuja, taidetta tai luontoa kohtaan. Action Camilla voit kuvata häkellyttäviä POV-videoita, jakaa visiosi muille ja esitellä parasta osaamistasi.

Tuotteet

Action Cam avartaa maailmaasi

Ikuista seikkailusi luovasti

Action Cam -kamerat, -lisävarusteet ja muut tarvikkeet ovat täydellinen valinta upeiden POV-videoiden tallentamiseen. Kuvaa ja jaa seikkailujesi parhaat palat.

Hyödyt

Käytä käteviä ominaisuuksia, kuten kuvanvakautusta, 4K-kuvausta, intervallikuvausta, nopeaa tallennusta ja vesikohtauksen valintaa, ja luo vaikuttavia Action Cam -videoita.

Huomattavasti vakaammat videot kuvanvakautuksen ansiosta

Tallenna ennennäkemättömän vakaita kuvia tasapainotetulla optisella SteadyShot-toiminnolla. Action Camin vankka rakenne sopii kaikkiin kuvausolosuhteisiin. 

Elämykset

Yhdistä Action Cam erilaisiin hyödyllisiin lisävarusteisiin esimerkiksi pyöräilyä ja skeittaamista varten. Nauti mahdollisuudesta kuvata POV-videoita ja loputtomista seikkailuista.

Laajenna horisonttia Action Cam -kuvaamisella

Katso, miten voit käyttää Action Camia sinulle sopivalla tavalla – sisällönluomismahdollisuudet ovat rajattomat.

Missing Video data!

Kanava

Katsele jännittävää ja todenmukaista kuvamateriaalia. Koe upeat matkat ja hauskat viikonloput. Seuraa pyöräilyä, vaellusta ja sukellusta. Nauti Sonyn Never Before Seen -videoista.

Tuki

Tarvitsetko apua? Katso lisätietoja Action Cam -kamerasta. Tutustu käyttöohjeisiin, tuotteiden laiteohjelmistopäivityksiin, jälkikäsittelyohjelmien päivityksiin ja opetusvideoihin.