Parantaa kuvanlaatua, lyhentää käynnistysaikaa, tukee mallia SEL70200G ja tukee "PlayMemories Camera Apps" -lisäsovelluksia ja -toimintoja.

Liitännäiset tuotteet

Nämä tiedot koskevat seuraavia malleja:
  • ILCE-7R

Tietoja tästä latausohjelmasta

• Nimi: Laiteohjelmistopäivitys Ver.1.02 mallille ILCE-7R (Mac)
  • Julkaisupäivämäärä: 19/03/2014
  • Edut ja parannukset:
    • Tuki malleille SEL70200G:
      - Parantaa automaattisen tarkennuksen (AF) nopeutta
      - Lisää toimintoja, mm. "Focus hold button" [Tarkennuksen pitopainike]
    • Lyhentää käynnistysaikaa: Käynnistysaika on lyhempi tilanteissa, joissa kamera kytketään päälle välittömästi sen jälkeen, kun se on kytketty pois päältä.
    • Parantaa kuvanlaatua
    • Tarjoaa tuen "Play Memories Camera Apps" -lisäsovelluksille ja lisätoiminnoille aiemmille tuetuille sovelluksille:
      - Tuki "Liveview Grading" [Suoran kuvausnäkymän viimeistely]- ja "Smooth Reflection" [Tasainen heijastus] -sovelluksille
      - Tukee tasaista automaattista valotustoimintoa "Time-lapse" [Aikaviive] -sovelluksen ver. 2.00 ja uudemmissa

Kameran laiteohjelmistoversion tarkistaminen

Tarkista kameran laiteohjelmisto seuraavien ohjeiden mukaan.
Jos laiteohjelmistoversio on Ver.1.02 tai uudempi, päivitystä ei tarvita.

1. Valitse kamerassa Menu [Valikko] --> Setup [Asetus] --> Version [Versio]
  2. Laiteohjelmisto näytetään kuten alla olevassa kuvassa.

Järjestelmävaatimukset

Käyttöjärjestelmät

Uusin laiteohjelmistoversio on yhteensopiva seuraavien Mac-versioiden kanssa:
  • Mac OS X v.10.6 ~ 10.10

Tietokonelaitteisto

Uusin laiteohjelmistoversio on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa:
  • Suoritin: Intel-suoritin*
    * Core Solo- ja Core Duo -suorittimia ei enää tueta.
  • Kiintolevytila: vähintään 200 Mt
  • RAM-muisti: vähintään 512 Mt
    Huomaa: Sulje kaikki muut ohjelmistosovellukset ennen laiteohjelmiston päivittämistä.
  • Kameran virtalähde
    • Täysin ladattu ladattava akku NP-FW50
      tai
      Verkkolaite AC-PW20 (myydään erikseen)
      Huomaa: Päivitys voidaan suorittaa vain, kun jäljellä oleva akkutaso on (kolme tolppaa) tai enemmän. On suositeltavaa käyttää täysin ladattua akkua tai verkkolaitetta AC-PW20 (myydään erikseen).
  • Kameran toimitukseen kuuluva USB-kaapeli
    Huomaa: Päivitystoiminnon toimivuutta ei taata muilla USB-kaapeleilla

Latausohjeet

• Käytä laiteohjelmiston päivittämiseen täyteen ladattua ladattavaa NP-FW50-akkua tai AC-PW20-verkkolaitetta (myydään erikseen).
  • Älä irrota akkua tai verkkolaitetta päivityksen aikana. Muuten kamerasta voi äkillisen virrankatkaisun vuoksi tulla käyttökelvoton.
  • Irrota muistikortti ennakkoon kamerasta.
  • Kun käytät A-kiinnitysobjektiivia ja LA-EA2/LA-EA4-kiinnityssovitinta (myydään erikseen) ja [AF Micro Adj.] -toimintoasetusta, rekisteröity arvo asetetaan uudelleen.
  • Laiteohjelmistopäivitys kestää noin 15 minuuttia. Estä tietokoneen siirtyminen sinä aikana lepotilaan. Jos tietokone siirtyy lepotilaan ja päivitys keskeytyy, aloita päivitysprosessi uudelleen alusta alkaen.

Lataa laiteohjelmiston päivitystyökalu

1. Varmista, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana.
  2. Napsauta Download [Lataa] -painiketta, kun olet lukenut vastuuvapauslausekkeen.
  3. [Update_ILCE7RV102.dmg]-tiedoston (196 Mt (206.109.000 tavua)) lataaminen alkaa.
  4. Tallenna tiedosto tietokoneelle.

Asenna ohjelmisto

Asenna laitteen ohjaimen ytimen laajennus

Tämä vaihe vaaditaan vain, jos tietokoneessasi on Mac OS X 10.10 (tai uudempi). Siinä tapauksessa on suoritettava valmisteleva sovellus ennen laiteohjelmiston päivityksen suorittamista. Jos tietokoneessa on Mac OS X 10.9 tai vanhempi, tätä ei tarvitse suorittaa ja voit siirtyä suoraan seuraavaan vaiheeseen "Asenna ohjelmisto".

1. Lataa laitteen ohjaimen tiedosto [DL100_1411a.dmg]
  2. Kaksoisosoita lataamaasi [DL100_1411a.dmg]-tiedostoa. Älä liitä kameraa tässä vaiheessa
  3. Kaksoisosoita työpöydällä näkyvää [DL100_1411a]-symbolia
  4. Kaksoisosoita DriverLoader [Laitteen ohjelmisto] -symbolia
  5. Ytimen laajennuksen lataamista varten viesti pyytää antamaan sovellukselle luvan tehdä muutoksia. Näppäile järjestelmänvalvojan tilin salasana
Asenna ohjelmisto
  1. Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
  2. Kaksoisosoita lataamaasi [Update_ILCE7RV102.dmg]-tiedostoa. - Älä liitä kameraa tässä vaiheessa.
  3. Kaksoisosoita työpöydällä näkyvää [Update_ILCE7RV102]-kuvaketta.
  4. Kaksoisosoita FirmwareUpdater [Laiteohjelman päivitys] -kuvaketta.
  5. Ytimen laajennuksen lataamista varten viesti pyytää antamaan sovellukselle luvan tehdä muutoksia. Näppäile järjestelmänvalvojan tilin salasana.

6. Laiteohjelmiston päivitysohjelma käynnistyy.

Osoita suurentaaksesi

7. Käynnistä kamera.
  8. Valitse kamerassa laiteohjelmiston päivitysikkunan ohjeen mukaisesti Menu [Valikko] --> Setup [Asetus] --> USB Connection [USB-yhteys ja tarkista onko Mass Storage [Massamuisti] valittu.
    Jos jokin muu tila kuin Mass Storage [Massamuisti] on valittu, valitse Mass Storage [Massamuisti].

9. Liitä kamera tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla, kameran nestekidenäyttö sammuu. Siirry seuraavaan vaiheeseen.
    Huomaa: Jos videokameran nestekidenäyttö ei sammu, kokeile jotain seuraavista tavoista:
    • Kytke USB-kaapeli kamerasta irti ja liitä USB-kaapeli takaisin.
    • Jos tietokoneessa on toinen vapaa USB-liitäntä, liitä USB-kaapeli tähän liitäntään.
  10. Osoita laiteohjelmiston päivitysikkunassa Next [Seuraava] -painiketta. Seuraava ikkuna tulee näkyviin tietokoneen näyttöön:

Osoita suurentaaksesi

Samanaikaisesti "Follow computer instructions" [Noudata tietokoneen ohjeita] -viesti tulee näkyviin kameran nestekidenäyttöön. - Älä sammuta tämän jälkeen kameraa, ennen kuin laiteohjelmistopäivitys on valmis.
  11. Osoita Next [Seuraava]. Nykyinen versio ja päivityksen jälkeinen versio tulevat näkyviin laiteohjelmiston päivitystyökalun vasempaan alareunaan.

Osoita suurentaaksesi

Jos laiteohjelmistoversio on 1.02 tai uudempi, päivitystä ei tarvita. Katkaise tässä tapauksessa USB-yhteys ja osoita Finish [Lopeta], kytke kamera pois päältä, irrota akku ja/tai verkkolaite, aseta akku takaisin paikalleen tai yhdistä verkkolaite uudelleen ja käynnistä kamera.
  12. Osoita Next [Seuraava], seuraava ikkuna tulee näkyviin:

Osoita suurentaaksesi

13. Osoita Next [Seuraava] uudelleen.
  14. Kun Reset camera [Nollaa kamera] tulee näkyviin kameran nestekidenäyttöön, paina kameran ohjauskiekon keskikohtaa nollataksesi kameran. - Nestekidenäyttö sammuu.

15. Osoita laiteohjelmiston päivitysikkunassa Next [Seuraava] -painiketta.
  16. Nollauksen jälkeen kameran uudelleen liittäminen tarkistettaan ja seuraava ikkuna tulee näkyviin:

Osoita suurentaaksesi

17. Käynnistä päivitys osoittamalla Run [Suorita] -painiketta. Edistymispalkki näkyy näytössä päivityksen ajan [noin 15 minuuttia]. - Älä sammuta kameraa tai irrota USB-kaapelia päivityksen aikana.
  18. Kun päivitys on valmis, seuraava ikkuna tulee näkyviin. Osoita Finish [Valmis] ja irrota USB-kaapeli.
    Note: after clicking [Finish], be sure to wait for the camera to turn on again although there may be cases that it takes a few minutes.

Osoita suurentaaksesi

19. Sammuta kamera, irrota akku ja/tai verkkolaite, aseta akku takaisin tai kytke verkkolaite uudelleen ja käynnistä kamera.

Varmista, että kameran laiteohjelmistoversio on Ver 1.02.

1. Valitse kamerassa Menu [Valikko] --> Setup [Asetus] --> Version [Versio]
  2. Laiteohjelmisto näytetään kuten alla olevassa kuvassa.

Olen lukenut vastuuvapauslausekkeen ja hyväksyn sen ehdot.

Auta meitä parantamaan tukeamme

Pyrimme jatkuvasti parantamaan tukipalveluitamme. Kerro meille kokemuksestasi - käytä valitsinta ja kerro meille, miten hyödyllisiä tämän sivun tiedot olivat sinulle:

ei tärkeinätärkeinä
Kerro meille
Haluatko antaa palautetta?

Huomaa, ettei tämä ole yhteydenottolomake. Emme voi vastata, vaikka oheen olisi lisätty puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Jos haluat olla yhteydessä Sonyyn, katso tiedot yhteystiedot-osasta.

Lähetä palautteesi

Merkkiä jäljellä: 140

Kiitos arvokkaasta palautteestasi

Tämä sisältö tarkistetaan säännöllisesti, jotta voimme jatkuvasti parantaa toimintojamme.

Tuotetuki
Etkö löydä tarvitsemaasi?
Tuotetuki

Etsi vastauksia muilta Sony-tuotteiden omistajilta tai ota meihin yhteyttä verkkoyhteisösivujemme kautta

Hae yhteisötukeaHae tuen yhteystiedot