α Universen syyskuvakilpailu

joutsenia joella syksyllä

Syksy

Sony Europe B.V. ja Alpha Universe julkistavat Instagram-syyskuvakilpailun avatuksi Sonyn Alpha-, ZV- ja RX-sarjan kameroiden käyttäjille seuraavissa maissa: Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Espanja, Alankomaat, Sveitsi, Puola, Norja, Itävalta, Ruotsi, Belgia, Tanska, Portugali, Suomi, Kreikka, Romania, Viro, Liettua, Latvia, Unkari, Bulgaria, Irlanti, Tšekin tasavalta, Kroatia, Slovenia, Slovakia ja Turkki.

Valokuvauksen asiantuntijoista koostuva raati valitsee kolme voittajakuvaa, joista jokainen saa palkinnon.

Osallistu kilpailuun jakamalla kuviasi Instagramissa. Kilpailussa ovat mukana Instagramissa 18.9.–5.11.2023 julkaistut kuvat.

Syksy on ehkä kaikista vuodenajoista se lumoavin. Lämmin, kultainen valo verhoaa näkymät loisteellaan täydellisesti ja tarjoaa mahtavat valaistusolosuhteet innokkaille maisemakuvaajille, kun taas maaston rapiseva lehtipeitto toimii erinomaisena taustana kuville. Ulkona otetut muotokuvat näyttävät upeilta, kun kirpakansininen taivas sekä maahan pudonneet punertavat lehdet luovat yhdistelmällään selvän kontrastin. Metsän eläimetkin vaeltelevat tähän aikaan vuodesta pehmeässä valossa ja valmistautuvat talveen etsimällä syötävää.

Jaa syyskuviasi Alpha Universen Instagram-tilillä, niin sinulla on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja, mm. Sonyn uusimpia ja hienoimpia tuotteita. Kilpailussa ovat mukana Instagramissa 18.9.–5.11.2023 julkaistut kuvat, joista valokuvauksen asiantuntijoista koostuva raati valitsee kolme voittajakuvaa.

Palkinnot ovat seuraavat:

1. sija
Sony Alpha 7 IV -runko

 

2. sija
Valinnan mukaan YKSI seuraavista:

Sony FE 24mm f/1.4 G Master
Sony FE 35mm f/1.4 G Master
Sony FE 50mm f/1.4 G Master

 

3. sija
Valinnan mukaan YKSI seuraavista:

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G
Sony FE 20-70mm f/4 G
Sony FE 70-200mm f/4 G Macro OSS II

Kilpailukuvia arvioidaan luovuuden, persoonallisuuden sekä visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella, ja voittajakuvat julkistetaan Alpha Universessa ja sosiaalisen median kanavillamme.

 

Seuraa meitä Instagramissa Seuraa Alpha Universea Instagramissa

Seuraa α Universea Instagramissa, niin saat ajankohtaisia vinkkejä, tarinoita ja tietoja kilpailuista

 

 

Ehdot:
EI OSTOPAKKOA

 1. Sony Alpha Universen syksyvalokuvakilpailun (”Kilpailu”) tarjoaa Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Iso-Britannia (”Sony”). Instagram ei millään tavalla sponsoroi, tue tai hallinnoi Kilpailua, eikä Kilpailu liity mitenkään Instagramiin. Jokainen tämän Kilpailun osallistuja vapauttaa Instagramin kokonaan kaikista Kilpailuun liittyvistä vastuista.
 1. Kilpailu on avoinna yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille, joilla on henkilökohtainen Instagram-tili ja jotka asuvat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Puolassa, Norjassa, Itävallassa, Ruotsissa, Belgiassa, Tanskassa, Portugalissa, Suomessa, Kreikassa, Romaniassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Bulgariassa, Irlannissa, Tšekin tasavallassa, Kroatiassa, Sloveniassa, Slovakiassa tai Turkissa (”Kilpailumaat”). Sony-konsernin yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.
 1. Kilpailu alkaa 18.9.2023 ja päättyy keskiyöllä 5.11.2023 ("kilpailuaika").
 1. Osallistuaksesi kilpailuun sinun täytyy suorittaa seuraavat vaiheet.

Vaihe 1: seuraa Instagram-tiliä @alphauniversebysony.eu .

Vaihe 2: lataa Instagram-tilillesi Sonyn Alpha-, ZV- tai RX-sarjan kameralla itse ottamasi valokuva ja lisää kuvaan asuinmaasi mukainen aihetunniste.

Luettelo maakohtaisista aihetunnisteista:

Saksa #AlphaAutumnDE
Yhdistynyt kuningaskunta #AlphaAutumnUK
Ranska #AlphaAutumnFR
Italia #AlphaAutumnIT
Espanja #AlphaAutumnES
Alankomaat #AlphaAutumnNL
Sveitsi #AlphaAutumnCH
Puola #AlphaAutumnPL
Norja #AlphaAutumnNO
Itävalta #AlphaAutumnAT
Ruotsi #AlphaAutumnSE
Belgia #AlphaAutumnBE
Tanska #AlphaAutumnDK
Portugali #AlphaAutumnPT
Suomi #AlphaAutumnFI
Kreikka #AlphaAutumnGR
Romania #AlphaAutumnRO
Viro #AlphaAutumnEE
Liettua #AlphaAutumnLT
Latvia #AlphaAutumnLV
Unkari #AlphaAutumnHU
Bulgaria #AlphaAutumnBG
Irlanti #AlphaAutumnIE
Tšekki #AlphaAutumnCZ
Kroatia #AlphaAutumnHR
Slovenia #AlphaAutumnSI
Slovakia #AlphaAutumnSK
Turkki #AlphaAutumnTR

 

 1. Kilpailuun osallistuvien valokuvien täytyy olla Sonyn Alpha-, ZV- tai RX-sarjan kameralla otettuja. Instagram-tilin täytyy olla julkinen, jotta kilpailuun voi osallistua. Julkaistun kuvan täytyy säilyä Instagram-tilillä kohdassa 3 ilmoitetun Kilpailuajan loppuun saakka, muutoin kilpailutyötä ei mahdollisesti huomioida.
 1. Lähettäessään valokuvia kohdan 4 mukaisesti ja osallistuessaan Kilpailuun osallistujien katsotaan hyväksyneen Kilpailun säännöt ja nämä kilpailuehdot ja sitoutuneen noudattamaan niitä. Kaikki muut Sonyn antamat osallistumisohjeet, jotka on julkaistu tällä verkkosivulla tai Instagram-tilillä @alphauniversebysony.eu, ovat osa Kilpailun sääntöjä.
 1. Valokuvissa on huomioitava kohta 9, ja niiden on oltava kesäkuvia, joissa on hyödynnetty Sonyn Alpha-, ZV- tai RX-kameran ominaisuuksia. Kilpailuun voi lähettää niin monta valokuvaa kuin haluaa, mutta jokaisen kuvan on oltava ainutlaatuinen ja näiden ehtojen mukainen.
 1. Kilpailuun hyväksytään kuva(t), jo(i)ta on muokattu millä tahansa kuvanmuokkausohjelmistolla tai vastaavalla ohjelmalla. Osallistuja takaa, että kuvanparannus on tehty laillisesti hankitulla ohjelmistolla.
 1. Osallistujat eivät saa merkitä tunnisteella tai lähettää kilpailuun halventavaa, herjaavaa, siveetöntä, pornografista, rienaavaa, uhkaavaa tai laitonta materiaalia (valokuvissa tai niihin liittyvissä kommenteissa/tunnisteissa) tai materiaalia, jonka voidaan katsoa olevan rikollista tai kannustavan rikolliseen toimintaan, muuten aiheuttaa siviilioikeudellisen vahingonkorvausvastuun tai joka rikkoo lakia tai Instagramin käyttöehtoja. Osallistujat eivät saa lähettää valokuvia, jotka sisältävät vesileimoja, kuvien tekijänoikeustietoja tai kolmansien osapuolten tuotemerkkejä.
 1. Sony arvioi kaikki kelvolliset kilpailutyöt, jotka on lähetetty Instagramin kautta Kilpailuaikana. Valokuvia arvioidaan Sonyn yksinomaisen harkinnan mukaan luovuuden, persoonallisuuden ja visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Sony valitsee kilpailutöistä finalistit edellä mainituilla kriteereillä. Lopullisen päätöksen voittajatöistä tekee valokuvauksen asiantuntijoista koostuva riippumaton raati, jonka päätökset ovat lopullisia ja sitovia.
 1. Osallistujaan, jonka kuva on valittu voittajatyöksi, otetaan yhteyttä Instagram-yksityisviestillä Instagram-tililtä @alphauniversebysony.eu. Häntä pyydetään lähettämään valittuun valokuvaan liittyvät EXIF-tiedot ja osoittamaan näin noudattavansa kilpailuvaatimuksia. Sen jälkeen Sony lähettää potentiaaliselle voittajalle sähköpostitse ohjeet palkinnon lunastamisesta. Jos potentiaalinen voittaja ei vastaa ja noudata alkuperäisessä Instagram-yksityisviestissä annettuja ohjeita viiden (5) päivän kuluessa tai jos tiedot osoittavat, että valokuva ei ole näiden ehtojen mukainen, osallistuja ei voi saada palkintoa, vaan valitaan vaihtoehtoinen voittaja. Enintään kolmeen (3) vaihtoehtoiseen voittajaan otetaan yhteyttä.
 1. Valokuvauksen asiantuntijoista koostuva raati valitsee kolme voittajakuvaa, ja palkinnot ovat seuraavat:

1. sija
Sony Alpha 7 IV -runko

2. sija
Valinnan mukaan YKSI seuraavista:

Sony FE 24mm f/1.4 G Master
Sony FE 35mm f/1.4 G Master
Sony FE 50mm f/1.4 G Master

3. sija
Valinnan mukaan YKSI seuraavista:

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G
Sony FE 20-70mm f/4 G
Sony FE 70-200mm f/4 G Macro OSS II

 1. Palkintoa ei voi lunastaa käteisenä tai hyvityksenä. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää toiselle henkilölle. Jos palkintoa ei jostain syystä ole saatavilla, Sonylla on oikeus tarjota samanarvoinen korvaava palkinto.
 1. Voittaja vastaa yksin mahdollisista verovelvoitteista, joita palkinnon/palkintojen vastaanottamisesta seuraa. Vastaanottamalla palkintonsa voittaja suostuu vapauttamaan Sonyn kaikista tällaisista vastuista.
 1. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagram-tilin @alphauniversebysony.eu kautta marraskuun 2023 loppuun mennessä, ja palkinnot lähetetään voittajille maksutta joulukuun 2023 loppuun mennessä. Palkinnot toimitetaan vain osoitteisiin, jotka sijaitsevat kohdassa 2 mainituissa Kilpailumaissa.
 1. Lähettämällä valokuvia Kilpailuun osallistuja takaa, että: 1) valokuvat ovat täysin kilpailun sääntöjen ja näiden ehtojen mukaisia; 2) valokuvat ovat alkuperäisvalokuvia, jotka osallistuja on ottanut Sonyn Alpha-, ZV- tai RX-sarjan kameralla; 3) osallistuja omistaa kaikki oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeuden) valokuviin; 4) valokuvat eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien persoonallisuus- tai yksityisyydensuojaoikeutta tai henkilön muita vastaavia oikeuksia) ja että osallistuja on saanut kuvissa esiintyviltä henkilöiltä luvan käyttää kyseistä kuvaa, ja 5) kaikkien kilpailutöiden on oltava alun perin digitaalisesta valokuvasta ja tietokoneella luotu sisältö ei voi olla kilpailutyön alkuperä. Jos tuomarointiprosessissa nousee esiin kysymys kilpailutyön manipuloinnin laajuudesta, osallistujaa pyydetään lähettämään alkuperäinen kuvatiedosto varmistusta varten. Osallistuja tiedostaa, että kolmannen osapuolen lähteistä peräisin olevien kuvien lähettäminen (mukaan luettuna esimerkiksi muut verkkosivustot tai blogit) on kielletty ja tällaisten kuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.
 1. Kilpailutyöt voidaan sulkea pois Kilpailusta tai palkinnot kumota, jos Sony saa perustellusti selville, että Kilpailun osallistumisvaatimuksia, näitä ehtoja, yleistä järjestystä tai hyviä tapoja on rikottu.
 1. Osallistuja myöntää Sonylle peruuttamattoman, ei-yksinomaisen, maksuttoman käyttöoikeuden kopioida, muunnella, muokata, mukauttaa, julkaista, jäljentää, näyttää, jaella tai muutoin käyttää lähetettyjä valokuvia missä tahansa verkkomediassa Euroopassa kuvan lähettämisestä lähtien 4.11.2025 saakka (mukaan lukien oikeuden siirtää käyttöoikeus toisille Sony-konsernin yhtiöille). Osallistuja tiedostaa ja hyväksyy erityisesti sen, että lähetetyt valokuvat saatetaan julkaista Sony-konsernin verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä ja että Sony saattaa muokata tai muuttaa kuvia (esim. rajata kuvaa tai lisätä kuvan, musiikkia tai äänitehosteita). Valokuvien muunlainen käyttö edellyttää sopimusta osallistujan kanssa. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on tarvittavat oikeudet myöntää tämän ehdon mukainen käyttöoikeus. Osallistuja suostuu luovuttamaan kaikki moraaliset oikeudet lähetettyjen valokuvien käyttöön.
 1. Sonylla ei ole vastuuta lähetettyjen valokuvien käyttämisestä. Osallistujan vastuulla on ratkaista mahdolliset lähettämiinsä kuviin liittyvät ristiriitatilanteet kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu vapauttamaan Sonyn, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja edustajat vastuista ja korvaamaan mahdolliset vaatimukset, vahingonkorvausvaatimukset, menetykset, kulut tai kaikenlaiset kustannukset, jotka aiheutuvat hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttämisen Sonylla ja sen, että osallistuja hyväksyy tai käyttää palkintoa.
 1. Sony ei anna minkäänlaisia suoria tai epäsuoria lupauksia tai takuita tästä Kilpailusta tai palkinnoista, lukuun ottamatta näissä ehdoissa nimenomaisesti mainittuja seikkoja. Sony ei vastaa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka saattavat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai vastaanottamasta tai lähettämästä yksityisviestejä. Sony ei pyri sulkemaan pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sen omasta huolimattomuudesta.
 1. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti ja käytetään ainoastaan Kilpailun hallinnoinnissa ja mainonnassa, mukaan lukien Kilpailuun liittyvissä yhteydenotoissa, kilpailutöiden hallinnoinnissa ja palkintojen lähetyksessä sekä voittajatöiden näyttämisessä, Sonyn markkinointi- ja myynninedistämistoimissa ja näihin toimenpiteisiin liittyvissä tarkoituksissa. Sony saattaa julkaista voittajatöistä osallistujan nimen, maan ja kameratiedot, jollei osallistuja kiellä näiden tietojen julkaisua.
 1. Kaikki osallistujien antamat henkilötiedot tuhotaan tai poistetaan, kun Kilpailu on päättynyt, lukuun ottamatta palkintojen voittajia ja osallistujia, joiden kuvia käytetään.
 1. Mikäli Sony ei pysty panemaan täytäntöön jotakin näistä säännöistä tai ehdoista, se ei tarkoita kyseisestä säännöstä tai ehdosta luopumista.
 1. Ellei osallistujan asuinmaan paikallisessa lainsäädännössä muuta määrätä, Kilpailuun, mukaan lukien osallistumisvaatimuksiin sekä näihin ehtoihin, sovelletaan Englannin lakia ja riitatilanteet käsitellään Englannin ja Walesin tuomioistuimien oikeudenkäyttöalueella.

 

 

Aiempien kilpailujen voittajat

Rekisteröidy α Universe -uutiskirjeen tilaajaksi

α Universe -uutiskirjeen tilaaminen onnistui!

Anna kelvollinen sähköpostiosoite

Pahoittelut, jotain meni pieleen.

Tilaaminen onnistui!