α Universen maisemakuvakilpailu
Albert Dros
Maisemia, joissa on upea resoluutio ja dynaaminen alue

Käytitpä sitten APS-C- tai täyden kuvakoon kameraa, Sonyn α series tarjoaa upean resoluution, hienon värisävyjen toiston ja huippuluokan suorituskyvyn korkeilla ISO-asetuksilla.

α-kameran BIONZ™-suoritin pystyy tallentamaan rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti, jolloin maisemat näyttävät säkenöiviltä ja eloisilta.

Osallistu tähän kilpailuun jakamalla kuviasi Instagramissa. Kilpailuun hyväksytään kuvat, jotka on julkaistu Instagramissa 1. marraskuuta 2019 – 15. joulukuuta 2019.

Voittajakuvan valitsee valokuvauksen asiantuntijoiden muodostama paneeli, ja voittaja saa palkinnoksi Sonyn G Master -objektiivin!

Kuvia arvioidaan luovuuden, alkuperäisyyden ja kuvan visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Voittajakuvat julkistetaan α Universessa ja sosiaalisen median kanavilla.

Ehdot:

EI OSTOPAKKOA

1. Sony α Universen Instagram-lemmikkikuvakilpailun (”Kilpailu”) tarjoaa Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Iso-Britannia (”Sony”). Instagram ei millään tavalla sponsoroi, tue tai hallinnoi Kilpailua eikä se liity mitenkään Instagramiin. Jokainen tämän Kilpailun osallistuja vapauttaa Instagramin kokonaan kaikista vastuista.

2. Kilpailu on avoinna yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on henkilökohtainen Instagram-tili ja jotka asuvat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Puolassa, Norjassa, Itävallassa, Ruotsissa, Belgiassa, Tanskassa, Portugalissa, Suomessa, Kreikassa, Romaniassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Bulgariassa, Irlannissa, Tsekissä, Kroatiassa, Sloveniassa, Slovakiassa tai Turkissa. (”Kilpailumaat”). Sony-konsernin yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

3. Kilpailu alkaa 1. toukokuuta 2020 ja päättyy keskiyöllä 14. kesäkuuta 2020 ("Kilpailujakso")

4. Päästäksesi kilpailuun sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: seuraa @ alphauniversebysony.eu Instagram-tiliä.
Vaihe 2: lataa Instagram-tiliisi valokuva, jonka olet itse ottanut Sony Alpha- tai RX-sarjan kameran avulla, ja lisää seuraava hashtag asuinmaastasi riippuen:

Luettelo voimassa olevista maan hashtageista:

Saksa: #AlphaLandscapeDE
Iso-Britannia: #AlphaLandscapeUK
Ranska: #AlphaLandscapeFR
Italia: #AlphaLandscapeIT
Espanja: #AlphaLandscapeES
Alankomaat: #AlphaLandscapeNL
Sveitsi: #AlphaLandscapeCH
Puola: #AlphaLandscapePL
Norja: #AlphaLandscapeNO
Itävalta: #AlphaLandscapeAT
Ruotsi: #AlphaLandscapeSE
Belgia: #AlphaLandscapeBE
Tanska: #AlphaLandscapeDK
Suomi: #AlphaLandscapeFI
Kreikka: #AlphaLandscapeGR
Romania: #AlphaLandscapeRO
Viro: #AlphaLandscapeEE
Liettua: #AlphaLandscapeLT
Latvia: #AlphaLandscapeLV
Unkari: #AlphaLandscapeHU
Bulgaria: #AlphaLandscapeBG
Irlanti: #AlphaLandscapeIE
Tšekki: #AlphaLandscapeCZ
Slovakia: #AlphaLandscapeSK
Turkki: #AlphaLandscapeTR


5. Lähetetyt valokuvat on otettu käyttämällä Sony Alpha- tai RX-sarjan kameraa. Instagram-tilisi on asetettava julkiseksi voidaksesi osallistua kilpailuun. Lähetettyäsi valokuvasi on pysyttävä Instagram-tililläsi yllä olevassa osiossa 3 mainitun kilpailujakson loppuun saakka, muuten ilmoittautumistasi ei voida kuitata.

6. Lähettämällä valokuvia kohdan 4 mukaisesti ja osallistumalla Kilpailuun osallistujien katsotaan hyväksyneen Kilpailun säännöt ja nämä ehdot ja sitoutuneen noudattamaan niitä. Kaikki muut Sonyn antamat osallistumisohjeet, jotka on julkaistu tällä verkkosivulla tai Instagram-tilillä @alphauniversebysony.eu, ovat osa Kilpailun sääntöjä.

7. Kohdan 9 mukaisesti valokuvien on oltava lemmikkikuvia, joissa on hyödynnetty Sony Alpha- tai RX-kameran ominaisuuksia. Voit lähettää kilpailuun niin monta valokuvaa kuin haluat, mutta jokaisen kuvan on oltava ainutlaatuinen ja näiden ehtojen mukainen.

8. Kilpailuun hyväksytään kuva(t), joita on muokattu millä tahansa kuvanmuokkausohjelmistolla tai vastaavalla ohjelmalla. Osallistuja takaa, että kuvanparannus on tehty laillisesti hankitulla ohjelmistolla.

9. Osallistujat eivät saa merkitä tunnisteella tai lähettää kilpailuun halventavaa, herjaavaa, siveetöntä, pornografista, rienaavaa, uhkaavaa tai laitonta materiaalia (valokuvissa tai niihin liittyvissä kommenteissa/tunnisteissa) tai materiaalia, jonka voidaan katsoa olevan rikollista tai kannustavan rikolliseen toimintaan, muuten aiheuttaa siviilioikeudellisen vahingonkorvausvastuun tai joka rikkoo lakia tai Instagramin käyttöehtoja. Osallistujat eivät saa lähettää valokuvia, jotka sisältävät vesileimoja, kuvien tekijänoikeustietoja tai kolmansien osapuolten brändejä.

10. Sony arvioi kaikki kelvolliset kilpailutyöt, jotka on lähetetty Instagramin kautta Kilpailujakson aikana. Valokuvia arvioidaan Sonyn yksinomaisen harkinnan mukaan luovuustason, persoonallisuuden sekä visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen mukaan. Sony valitsee kilpailutöistä finalistit edellä mainituilla kriteereillä. Lopullisen päätöksen voittajatöistä tekee valokuvausalan ammattilaisten riippumaton paneeli, jonka päätökset ovat lopullisia ja sitovia.

11. Osallistujaan, jonka kuva on valittu voittajatyöksi, otetaan yhteyttä Instagram-yksityisviestillä Instagram-tililtä @alphauniversebysony.eu. Häntä pyydetään lähettämään valittuun valokuvaan liittyvät EXIF-tiedot ja osoittamaan näin noudattavansa kilpailuvaatimuksia. Sen jälkeen Sony lähettää potentiaaliselle voittajalle sähköpostitse ohjeet palkinnon lunastamisesta. Jos potentiaalinen voittaja ei vastaa ja noudata alkuperäisessä Instagram-yksityisviestissä annettuja ohjeita viiden (5) päivän kuluessa tai jos tiedot osoittavat, että valokuva ei ole näiden ehtojen mukainen, osallistuja ei voi saada palkintoa, vaan valitaan vaihtoehtoinen voittaja. Enintään kolmeen (3) vaihtoehtoiseen voittajaan otetaan yhteyttä.

12. Valokuva-asiantuntijoiden ryhmä valitsee kolme voittajakuvaa, ja palkinnot ovat:

1. Paikka: Alpha 6600 + E 18-135mm f / 3.5-5.6 OSS -sarja TAI Alpha 7 III runko (voittaja valitaan)
2. Paikka: FE 85 mm f / 1,8 -linssi
3. Paikka: RX100 V

13. Palkintoa ei voi lunastaa käteisenä tai luottona. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää toiselle henkilölle. Jos palkintoa ei jostain syystä ole saatavilla, Sonylla on oikeus tarjota samanarvoinen korvaava palkinto.

14. Voittaja vastaa yksin mahdollisista verovelvoitteista, joita palkinnon/palkintojen vastaanottamisesta seuraa. Vastaanottamalla palkintonsa voittaja suostuu vapauttamaan Sonyn kaikista tällaisista vastuista.

15. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagram-tilin @alphauniversebysony.eu kautta kesäkuun 2020 loppuun mennessä ja palkinnot lähetetään voittajille maksutta heinäkuun 2020 loppuun mennessä. Palkinnot toimitetaan vain osoitteisiin, jotka sijaitsevat kohdassa 2 mainituissa Kilpailumaissa.

16. Lähettämällä valokuvia Kilpailuun osallistuja takaa, että: (1) valokuvat ovat täysin kilpailun sääntöjen ja näiden ehtojen mukaisia; (2) valokuvat ovat alkuperäisvalokuvia, jotka osallistuja on ottanut Sony Alpha- tai RX-sarjan kameralla; (3) osallistuja omistaa kaikki oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeus) valokuviin; ja (4) valokuvat eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien julkisuus-, yksityisyys- tai muut vastaavat henkilön oikeudet) ja että osallistuja on saanut kuvissa esiintyviltä henkilöiltä luvan käyttää kyseistä kuvaa. Osallistuja tiedostaa, että kolmansien osapuolten lähteistä (kuten muilta verkkosivustoilta tai blogeista) peräisin olevien kuvien lähettäminen on kiellettyä ja että tällaisten kuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.

17. Kilpailutyöt voidaan sulkea pois kilpailusta tai palkinnot kumota, jos Sony voi kohtuullisin tavoin määrittää, että kilpailun osallistumisvaatimuksia, näitä ehtoja tai julkista järjestystä ja moraalia on rikottu.

18. Osallistuja myöntää Sonylle peruuttamattoman, ei-yksinoikeuden, ilmaisen lisenssin toimitettujen valokuvien kopioimiseksi, muokkaamiseksi, muokkaamiseksi, mukauttamiseksi, julkaisemiseksi, toistamiseksi, näyttämiseksi, levittämiseksi tai muuten käyttämiseksi millä tahansa online-medialla Euroopassa ilmoittautumista seuraavana ajanjaksona kilpailussa 14. kesäkuuta 2022 saakka (sisältäen oikeuden alilisensoida muita Sony-ryhmän yrityksiä). Erityisesti osallistuja tunnustaa ja hyväksyy sen, että toimitetut valokuvat voidaan julkaista Sony-ryhmän verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä ja että Sony voi muokata tai muuttaa valokuvia (esim. Kuvan, musiikin tai äänitehosteiden rajaaminen tai lisääminen). Kuvien muusta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa. Osallistuja takaa, että sillä on tarvittavat oikeudet myöntää tässä lausekkeessa tarkoitettu lisenssi. Osallistuja sitoutuu luopumaan kaikista moraalisista oikeuksista toimitettujen valokuvien käytössä.

19. Sonylla ei ole vastuuta lähetettyjen valokuvien käyttämisestä. Osallistujan vastuulla on ratkaista mahdolliset lähettämiinsä kuviin liittyvät ristiriitatilanteet kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu vapauttamaan Sonyn, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja edustajat vastuista ja korvaamaan mahdolliset vaatimukset, vahingonkorvausvaatimukset, menetykset, kulut tai kaikenlaiset kustannukset, jotka aiheutuvat hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttäminen Sonyn taholta ja osallistujan palkintojen hyväksyminen tai käyttäminen.

20. Sony ei anna minkäänlaisia suoria tai epäsuoria lupauksia tai takuita tästä Kilpailusta tai palkinnoista, lukuun ottamatta näissä ehdoissa nimenomaisesti mainittuja seikkoja. Sony ei vastaa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka saattavat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai vastaanottamasta tai lähettämästä yksityisviestejä. Sony ei pyri sulkemaan pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sen omasta huolimattomuudesta.

21. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti, ja se on saatavana osoitteessa enhttps://www.sony.fi/eu/pages/privacy/fi_FI/privacy_overview.html. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun hallinnointi- ja julkisuustarkoituksiin, mukaan lukien kilpailuun liittyvä viestintä, osallistujamäärän hallinta, palkintojen lähettäminen, voittajien ilmoittaminen, Sonyn markkinointi- ja mainostoimet sekä näihin aktiviteetteihin liittyvät tarkoitukset. Voittajien julkaisemista varten Sony voi julkaista nimesi, maasi ja kameraasi koskevat tiedot, paitsi jos vastustat tällaisten tietojen julkaisemista.

22. Kaikki osallistujien antamat henkilötiedot tuhotaan tai poistetaan, kun Kilpailu on päättynyt, lukuun ottamatta palkintojen voittajia ja osallistujia, joiden kuvia käytetään.

23. Mikäli Sony ei pysty panemaan täytäntöön jotakin näistä säännöistä tai ehdoista, se ei tarkoita kyseisestä säännöstä luopumista.

24. Ellei osallistujien asuinmaiden paikallisessa laissa muuta määrätä, Kilpailuun, mukaan lukien osallistumisvaatimuksiin sekä näihin ehtoihin, sovelletaan Englannin lakia ja riitatilanteet käsitellään Englannin ja Walesin tuomioistuimien oikeudenkäyttöalueella.

13. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai hyvitykseksi. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää. Jos palkintoa ei jostain syystä ole saatavilla, Sony pidättää oikeuden tarjota korvaavan palkinnon, jolla on vastaava arvo.

14. Voittaja vastaa yksin mahdollisista yksilöllisistä veroseuraamuksista, joita palkinnon/palkintojen vastaanottamiseen liittyy. Hyväksymällä palkinnon voittajat suostuvat vapauttamaan Sonyn kaikista tällaisista verovastuista.

15. Voittajaan otetaan yhteyttä @alphauniversebysony.eu-Instagram-tilin kautta tammikuun 2020 alussa. Palkinto lähetetään helmikuun 2020 puolivälissä, eikä siitä aiheudu kustannuksia voittajalle. Palkinnot toimitetaan vain hyväksytyissä kilpailumaissa sijaitseviin osoitteisiin. Kilpailumaat on lueteltu yllä kohdassa 2.

16. Kun voittaja hyväksyy palkinnon, hän hyväksyy myös, että Sony voi käyttää voittajan nimeä, kuvaa ja/tai vastaavia tietoja toimituksellisessa sisällössä, mainonnassa, kampanjoissa ja markkinoinnissa ilman lisäkorvauksia, ellei laki niitä edellytä. Voittajien julkistusta lukuun ottamatta emme hyväksy muita kilpailutöitä ja voittajien valintaa koskevia tiedusteluja.

17. Lähettämällä kuvia Kilpailuun osallistuja takaa seuraavat seikat: (1) kuvat ovat täysin kilpailun sääntöjen ja näiden ehtojen mukaisia; (2) kuvat ovat alkuperäisiä kuvia, jotka osallistuja on ottanut käyttäen Sonyn α series -kameraa; (3) osallistuja omistaa kaikki oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeus) kuviin; ja (4) kuvat eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien julkisuus-, yksityisyys- tai muita henkilöön liittyviä oikeuksia) ja kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on saatu lupa käyttää kuvaa. Osallistuja tiedostaa, että kolmansien osapuolten lähteistä (esimerkiksi muut verkkosivustot tai blogit) peräisin olevien kuvien käyttäminen on kiellettyä ja tällaisten kuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.

18. Kilpailutyöt voidaan poistaa kilpailusta tai palkinnot mitätöidä, jos Sonylla on kohtuullista aihetta olettaa, että kilpailuvaatimuksia, näitä ehtoja tai yleistä järjestystä ja moraalia on rikottu.

19. Osallistuja myöntää Sonylle peruuttamattoman, rajoittamattoman ja maksuttoman lisenssin kopioida, muokata, mukauttaa, sovittaa, julkaista, kopioida, esitellä, jakaa tai muulla tavoin käyttää lähetettyjä kuvia missä tahansa verkkomediassa Euroopassa Kilpailun osallistumisajasta 15. joulukuuta 2021 saakka (mukaan lukien oikeis alilisensoida kuvia muille Sony Groupin yrityksille). Erityisesti osallistuja tiedostaa ja hyväksyy, että lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Sony Groupin verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä, ja että Sony voi muokata tai muuttaa kuvia (esim. rajata tai lisätä kuvia, musiikkia tai äänitehosteita). Kuvien muunlainen käyttö perustuu sopimukseen osallistujan kanssa. Osallistuja takaa, että hänellä on tarvittavat oikeudet tässä lausekkeessa mainitun lisenssin myöntämiseksi. Osallistuja suostuu luopumaan kaikista moraalisista oikeuksistaan lähetettyihin kuviin.

20. Sony ei ole vastuussa lähetettyjen kuvien julkaisemisesta. Osallistuja on yksin vastuussa lähettämiinsä kuviin liittyviin kiistoihin kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu ottamaan vastuun ja korvaamaan Sonylle, sen tytäryhtiöille, johtajille, työntekijöille ja edustajille kaikki vaatimukset, vahingot, menetykset, kulut ja kaikenlaiset kustannukset, joita aiheutuu hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttäminen Sonyn taholta ja osallistujan päätös hyväksyä tai käyttää palkintoja.

21. Sony ei anna sitoumuksia tai takuita, suoria eikä epäsuoria, Kilpailusta tai sen palkinnoista muuten kuin nimenomaisesti näissä ehdoissa määritellyllä tavalla. Sony ei ole vastuussa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka voivat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai vastaanottamasta tai lähettämästä yksityisviestejä. Sony ei pyri sulkemaan pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sen omasta huolimattomuudesta.

22. Osallistujien henkilökohtaisia tietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa https://www.sony.co.uk/eu/pages/privacy/fi_FI/privacy_overview.html. Tietoja käytetään vain Kilpailun hallinnointiin ja tiedottamiseen, mukaan lukien Kilpailuun liittyvä viestintä, kilpailutöiden hallinnointi, palkintojen lähettäminen, voittajatöiden esittely, Sonyn markkinointi- ja myynninedistämistehtävät sekä näihin tehtäviin liittyvät tarkoitukset. Osallistumalla Kilpailuun hyväksyt, että nimesi, ikäsi, asuinmaasi ja kamerasi tiedot voidaan julkaista yhdessä lähettämäsi kuvan kanssa.

23. Kaikki osallistujien antamat henkilökohtaiset tiedot poistetaan Kilpailun päätyttyä, lukuun ottamatta palkintojen voittajia ja osallistujia, joiden kuvia käytetään.

24. Sonyn epäonnistuminen näiden sääntöjen tai ehtojen täytäntöönpanossa ei tarkoita kyseisestä ehdosta luopumista.

25. Ellei osallistujan asuinmaan paikallinen laki muuta vaadi, Kilpailua, mukaan lukien osallistumisvaatimuksia ja näitä ehtoja, ohjaa Englannin laki, ja mahdolliset riitatilanteet käsitellään Englannin ja Walesin tuomioistuimien oikeudenkäyttöalueella.