α Universen maisemakuvakilpailu

Albert Dros

Maisemia, joissa on upea resoluutio ja dynaaminen alue

Käytitpä sitten APS-C- tai täyden kuvakoon kameraa, Sonyn α series tarjoaa upean resoluution, hienon värisävyjen toiston ja huippuluokan suorituskyvyn korkeilla ISO-asetuksilla.

α-kameran BIONZ™-suoritin pystyy tallentamaan rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti, jolloin maisemat näyttävät säkenöiviltä ja eloisilta.

Osallistu tähän kilpailuun jakamalla kuviasi Instagramissa. Kilpailuun hyväksytään kuvat, jotka on julkaistu Instagramissa 1. marraskuuta 2019 – 15. joulukuuta 2019.

Voittajakuvan valitsee valokuvauksen asiantuntijoiden muodostama paneeli, ja voittaja saa palkinnoksi Sonyn G Master -objektiivin!

Kuvia arvioidaan luovuuden, alkuperäisyyden ja kuvan visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Voittajakuvat julkistetaan α Universessa ja sosiaalisen median kanavilla.

Ehdot:

EI EDELLYTÄ OSTAMISTA

1. Sony α Universe Instagram -maisemakuvakilpailun (”Kilpailu”) järjestäjä on Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Iso-Britannia (”Sony”). Instagram ei sponsoroi, tue tai hallinnoi Kilpailua millään tavalla eikä ole siihen osallisena. Osallistuja vapauttaa Instagramin kaikista Kilpailuun liittyvistä vastuista.

2. Kilpailu on avoinna yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on henkilökohtainen Instagram-tili ja joiden asuinmaa on Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Italia, Espanja, Alankomaat, Sveitsi, Puola, Norja, Itävalta, Ruotsi, Belgia, Tanska, Suomi, Kreikka, Romania, Viro, Liettua, Latvia, Unkari, Bulgaria, Irlanti, Tsekki, Slovakia tai Turkki. (”Hyväksytyt kilpailumaat”). Sony-konsernin yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua.

3. Kilpailu alkaa 1. marraskuuta 2019 ja päättyy keskiyöllä 15. joulukuuta 2019 (”Kilpailuaika”)

4. Voit osallistua Kilpailuun toimimalla seuraavasti:

Vaihe 1: Seuraa @alphauniversebysony.eu Instagram-tiliä.

Vaihe 2: Lataa Instagram-tilillesi valokuva, jonka olet ottanut itse Sony α series -kameralla, ja lisää seuraava aihetunniste asuinmaastasi riippuen:

Luettelo käytettävissä olevista maakohtaisista aihetunnisteista:

Saksa: #AlphaLandscapeDE
Iso-Britannia: #AlphaLandscapeUK
Ranska: #AlphaLandscapeFR
Italia: #AlphaLandscapeIT
Espanja: #AlphaLandscapeES
Alankomaat: #AlphaLandscapeNL
Sveitsi: #AlphaLandscapeCH
Puola: #AlphaLandscapePL
Norja: #AlphaLandscapeNO
Itävalta: #AlphaLandscapeAT
Ruotsi: #AlphaLandscapeSE
Belgia: #AlphaLandscapeBE
Tanska: #AlphaLandscapeDK
Suomi: #AlphaLandscapeFI
Kreikka: #AlphaLandscapeGR
Romania: #AlphaLandscapeRO
Viro: #AlphaLandscapeEE
Liettua: #AlphaLandscapeLT
Latvia: #AlphaLandscapeLV
Unkari: #AlphaLandscapeHU
Bulgaria: #AlphaLandscapeBG
Irlanti: #AlphaLandscapeIE
Tšekki: #AlphaLandscapeCZ
Slovakia: #AlphaLandscapeSK
Turkki: #AlphaLandscapeTR

5. Lähetettyjen kuvien on oltava otettu Sony α series -kameralla. Instagram-tilisi on oltava julkinen, jotta voit osallistua kilpailuun. Kun valokuva on julkaistu, sen on oltava Instagram-tililläsi yllä kohdassa 3 mainitun Kilpailuajan päättymiseen saakka. Muussa tapauksessa kilpailukuvaasi ei ehkä hyväksytä.

6. Lähettämällä valokuvia yllä olevan kohdan 4 mukaisesti ja osallistumalla Kilpailuun osallistujat ilmaisevat hyväksyvänsä Kilpailun säännöt ja nämä ehdot ja noudattavansa niitä. Kaikki muut Sonyn antamat ja tällä verkkosivustolla tai @alphauniversebysony.eu Instagram-tilillä julkaistut ohjeet ovat osa Kilpailun sääntöjä.

7. Alla olevan kohdan 9 mukaisesti valokuvien on oltava maisemakuvia, joiden ottamisessa on hyödynnetty Sony α -kameran ominaisuuksia. Voit lähettää Kilpailuun niin monta kuvaa kuin haluat, mutta jokaisen kuvan on oltava ainutlaatuinen ja näiden ehtojen mukainen.

8. Kilpailuun ei hyväksytä kuvia, joita on muokattu kuvankäsittelyohjelmistolla tai vastaavilla ohjelmilla. Osallistuja takaa, että kuvanparannus on tehty laillisesti hankitulla ohjelmistolla.

9. Osallistujat eivät saa merkitä tai lähettää loukkaavaa, herjaavaa, säädytöntä, pornografista, rienaavaa, uhkaavaa tai laitonta materiaalia (kuvissa ja niihin liittyvissä kommenteissa/tunnisteissa) tai materiaalia, jota voitaisiin pitää rikoksena tai jonka perusteella voi aiheutua siviilioikeudellinen vahingonkorvausvastuu tai joka muulla tavoin rikkoo lakia tai Instagramin käyttöehtoja. Osallistujat eivät saa lähettää kuvia, jotka sisältävät vesileimoja, kuvien tekijämoikeusmerkintöjä tai kolmansien osapuolten brändejä.

10. Sony arvioi kaikki kilpailuehdot täyttävät kuvat, jotka on lähetetty Instagramin kautta Kilpailuaikana. Kuvat arvioidaan Sonyn oman harkinnan mukaan luovuuden, alkuperäisyyden ja kuvan visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Sony valitsee kilpailukuvista finalistit mainittujen kriteerien perusteella, ja lopullisen päätöksen voittajakuvista tekee riippumaton tuomaristo, jonka päätökset ovat lopullisia ja sitovia.

11. Osallistujaan, jonka kuva on valittu voittajakuvaksi, otetaan yhteyttä Instagram-yksityisviestillä @alphauniversebysony.eu Instagram-tililtä, ja häntä pyydetään lähettämään valittuun kuvaan liittyvät EXIF-tiedot, jotta hän voi osoittaa noudattavansa kilpailuvaatimuksia. Sen jälkeen Sony lähettää mahdolliselle voittajalle sähköpostitse ohjeet palkinnon lunastamisesta. Jos mahdollinen voittaja ei vastaa ja noudata alkuperäisessä Instagram-yksityisviestissä annettuja ohjeita viiden (5) päivän sisällä tai jos tiedot paljastavat, että valokuva ei ole näiden ehtojen mukainen, osallistuja ei voi vastaanottaa palkintoa. Tällöin valitaan vaihtoehtoinen voittaja. Enintään kolmeen (3) vaihtoehtoiseen voittajaan otetaan yhteyttä.

12. Valitaan yksi voittajakuva, ja voittaja voi valita Sonyn G Master -objektiivin alla olevasta luettelosta:

FE 24mm f/1.4 G Master (arvioitu arvo 1 619 € / 1 449 £)
FE 16-35mm f/2.8 G Master (arvioitu arvo 2 569 € / 2 300 £)

13. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai hyvitykseksi. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää. Jos palkintoa ei jostain syystä ole saatavilla, Sony pidättää oikeuden tarjota korvaavan palkinnon, jolla on vastaava arvo.

14. Voittaja vastaa yksin mahdollisista yksilöllisistä veroseuraamuksista, joita palkinnon/palkintojen vastaanottamiseen liittyy. Hyväksymällä palkinnon voittajat suostuvat vapauttamaan Sonyn kaikista tällaisista verovastuista.

15. Voittajaan otetaan yhteyttä @alphauniversebysony.eu-Instagram-tilin kautta tammikuun 2020 alussa. Palkinto lähetetään helmikuun 2020 puolivälissä, eikä siitä aiheudu kustannuksia voittajalle. Palkinnot toimitetaan vain hyväksytyissä kilpailumaissa sijaitseviin osoitteisiin. Kilpailumaat on lueteltu yllä kohdassa 2.

16. Kun voittaja hyväksyy palkinnon, hän hyväksyy myös, että Sony voi käyttää voittajan nimeä, kuvaa ja/tai vastaavia tietoja toimituksellisessa sisällössä, mainonnassa, kampanjoissa ja markkinoinnissa ilman lisäkorvauksia, ellei laki niitä edellytä. Voittajien julkistusta lukuun ottamatta emme hyväksy muita kilpailutöitä ja voittajien valintaa koskevia tiedusteluja.

17. Lähettämällä kuvia Kilpailuun osallistuja takaa seuraavat seikat: (1) kuvat ovat täysin kilpailun sääntöjen ja näiden ehtojen mukaisia; (2) kuvat ovat alkuperäisiä kuvia, jotka osallistuja on ottanut käyttäen Sonyn α series -kameraa; (3) osallistuja omistaa kaikki oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeus) kuviin; ja (4) kuvat eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien julkisuus-, yksityisyys- tai muita henkilöön liittyviä oikeuksia) ja kuvissa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on saatu lupa käyttää kuvaa. Osallistuja tiedostaa, että kolmansien osapuolten lähteistä (esimerkiksi muut verkkosivustot tai blogit) peräisin olevien kuvien käyttäminen on kiellettyä ja tällaisten kuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.

18. Kilpailutyöt voidaan poistaa kilpailusta tai palkinnot mitätöidä, jos Sonylla on kohtuullista aihetta olettaa, että kilpailuvaatimuksia, näitä ehtoja tai yleistä järjestystä ja moraalia on rikottu.

19. Osallistuja myöntää Sonylle peruuttamattoman, rajoittamattoman ja maksuttoman lisenssin kopioida, muokata, mukauttaa, sovittaa, julkaista, kopioida, esitellä, jakaa tai muulla tavoin käyttää lähetettyjä kuvia missä tahansa verkkomediassa Euroopassa Kilpailun osallistumisajasta 15. joulukuuta 2021 saakka (mukaan lukien oikeis alilisensoida kuvia muille Sony Groupin yrityksille). Erityisesti osallistuja tiedostaa ja hyväksyy, että lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Sony Groupin verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä, ja että Sony voi muokata tai muuttaa kuvia (esim. rajata tai lisätä kuvia, musiikkia tai äänitehosteita). Kuvien muunlainen käyttö perustuu sopimukseen osallistujan kanssa. Osallistuja takaa, että hänellä on tarvittavat oikeudet tässä lausekkeessa mainitun lisenssin myöntämiseksi. Osallistuja suostuu luopumaan kaikista moraalisista oikeuksistaan lähetettyihin kuviin.

20. Sony ei ole vastuussa lähetettyjen kuvien julkaisemisesta. Osallistuja on yksin vastuussa lähettämiinsä kuviin liittyviin kiistoihin kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu ottamaan vastuun ja korvaamaan Sonylle, sen tytäryhtiöille, johtajille, työntekijöille ja edustajille kaikki vaatimukset, vahingot, menetykset, kulut ja kaikenlaiset kustannukset, joita aiheutuu hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttäminen Sonyn taholta ja osallistujan päätös hyväksyä tai käyttää palkintoja.

21. Sony ei anna sitoumuksia tai takuita, suoria eikä epäsuoria, Kilpailusta tai sen palkinnoista muuten kuin nimenomaisesti näissä ehdoissa määritellyllä tavalla. Sony ei ole vastuussa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka voivat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai vastaanottamasta tai lähettämästä yksityisviestejä. Sony ei pyri sulkemaan pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sen omasta huolimattomuudesta.

22. Osallistujien henkilökohtaisia tietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa https://www.sony.co.uk/eu/pages/privacy/fi_FI/privacy_overview.html. Tietoja käytetään vain Kilpailun hallinnointiin ja tiedottamiseen, mukaan lukien Kilpailuun liittyvä viestintä, kilpailutöiden hallinnointi, palkintojen lähettäminen, voittajatöiden esittely, Sonyn markkinointi- ja myynninedistämistehtävät sekä näihin tehtäviin liittyvät tarkoitukset. Osallistumalla Kilpailuun hyväksyt, että nimesi, ikäsi, asuinmaasi ja kamerasi tiedot voidaan julkaista yhdessä lähettämäsi kuvan kanssa.

23. Kaikki osallistujien antamat henkilökohtaiset tiedot poistetaan Kilpailun päätyttyä, lukuun ottamatta palkintojen voittajia ja osallistujia, joiden kuvia käytetään.

24. Sonyn epäonnistuminen näiden sääntöjen tai ehtojen täytäntöönpanossa ei tarkoita kyseisestä ehdosta luopumista.

25. Ellei osallistujan asuinmaan paikallinen laki muuta vaadi, Kilpailua, mukaan lukien osallistumisvaatimuksia ja näitä ehtoja, ohjaa Englannin laki, ja mahdolliset riitatilanteet käsitellään Englannin ja Walesin tuomioistuimien oikeudenkäyttöalueella.