α Universen liikekuvakilpailu

Tehokas Eye AF ‑toiminto

Liike luo tunnetta

Liikkeen tallentaminen valokuvaan voidaan tulkita monilla tavoilla: abstrakti värijuova moottoripyörän kiitäessä ohi tai leijalaudasta putoavat vesipisarat.

Sony Alpha -kamerat tarjoavat erinomaista suorituskykyä korkeilla ISO-asetuksilla ja rungon 5-akselinen kuvanvakautus avaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia, halusitpa sitten pysäyttää toiminnon suurilla suljinnopeuksilla tai käyttää pitkää valotusaikaa ohi kiitävän ajan sumentamiseksi.

Osallistu tähän kilpailuun jakamalla valokuviasi Instagramissa. Kilpailu on avoinna kuville, jotka on julkaistu Instagramissa 31. tammikuuta 2020 ja 15. maaliskuuta 2020 välisenä aikana.

Voittajakuvan valitsee valokuvausalan ammattilaisista koostuva paneeli, ja voittaja saa palkinnoksi Sony G Master -objektiivin!

Kilpailutyöt arvioidaan luovuuden, ainutlaatuisuuden ja kuvan visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Voittajat julkistetaan α Universen sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Käyttöehdot

EI OSTOPAKKOA

1. Sony α Universen Instagramin liikekuvakilpailun (Kilpailu) järjestäjä on Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Iso-Britannia (Sony). Instagram ei millään tavalla sponsoroi, tue tai hallinnoi Kilpailua eikä Kilpailu liity millään tavalla Instagramiin. Kukin Kilpailun osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta Kilpailuun liittyvistä vastuista.

2. Kilpailuun voivat osallistua yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on henkilökohtainen Instagram-tili ja jotka asuvat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Puolassa, Norjassa, Itävallassa, Ruotsissa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Kreikassa, Romaniassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Bulgariassa, Irlannissa, Tsekin tasavallassa, Slovakiassa tai Turkissa (Kilpailumaat). Sony-konsernin yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua Kilpailuun.

3. Kilpailu alkaa 31. tammikuuta 2020 ja päättyy keskiyöllä 15. maaliskuuta 2020 (Kilpailuaika).

4. Voit osallistua Kilpailuun toimimalla seuraavasti:

Vaihe 1: Seuraa Instagram-tiliä @alphauniversebysony.eu.
Vaihe 2: Lähetä Instagram-tilillesi valokuva, jonka olet ottanut itse Sony α -sarjan kameralla ja lisää kuvaan seuraava aihetunniste asuinmaastasi riippuen:

Luettelo hyväksytyistä maiden aihetunnisteista:

Saksa: #AlphaMovementDE
Iso-Britannia: #AlphaMovementUK
Ranska: #AlphaMovementFR
Italia: #AlphaMovementIT
Espanja: #AlphaMovementES
Alankomaat: #AlphaMovementNL
Sveitsi: #AlphaMovementCH
Puola: #AlphaMovementPL
Norja: #AlphaMovementNO
Itävalta: #AlphaMovementAT
Ruotsi: #AlphaMovementSE
Belgia: #AlphaMovementBE
Tanska: #AlphaMovementDK
Suomi: #AlphaMovementFI
Kreikka: #AlphaMovementGR
Romania: #AlphaMovementRO
Viro: #AlphaMovementEE
Liettua: #AlphaMovementLT
Latvia: #AlphaMovementLV
Unkari: #AlphaMovementHU
Bulgaria: #AlphaMovementBG
Irlanti: #AlphaMovementIE
Tšekki: #AlphaMovementCZ
Slovakia: #AlphaMovementSK
Turkki: #AlphaMovementTR


5. Lähetetyt kuvat on otettava Sony α -sarjan kameralla. Jotta voit osallistua Kilpailuun, Instagram-tilisi on oltava julkinen. Kun valokuva on julkaistu, sen on pysyttävä Instagram-tililläsi kohdassa 3 mainitun Kilpailuajan päättymiseen saakka. Muussa tapauksessa kilpailutyötäsi ei ehkä kelpuuteta.

6. Kun osallistuja lähettää kuvia kohdassa 4 mainittujen ehtojen mukaisesti ja osallistuu Kilpailuun, hänen katsotaan hyväksyneen Kilpailun säännöt ja nämä ehdot ja sitoutuneen niihin. Muut Sonyn antamat ohjeet, jotka on julkaistu tällä verkkosivulla tai Instagram-tilillä @alphauniversebysony.eu, ovat osa Kilpailun sääntöjä.

7. Alla olevan kohdan 9 mukaisesti valokuvien on oltava liikekuvia, joissa on hyödynnetty Sony α -kameran ominaisuuksia. Voit lähettää Kilpailuun niin monta kuvaa kuin haluat, mutta jokaisen kuvan on oltava ainutlaatuinen ja näiden ehtojen mukainen.

8. Kilpailuun hyväksytään kuvat, joita on muokattu kuvankäsittelyohjelmistoilla tai vastaavilla ohjelmilla. Osallistuja takaa, että kuvan paranteluun on käytetty laillisesti hankittua ohjelmistoa.

9. Osallistujat eivät saa merkitä tunnisteella tai lähettää loukkaavaa, herjaavaa, rivoa, pornografista, häpäisevää, uhkaavaa tai laitonta materiaalia (sekä kuvissa että niihin liittyvissä kommenteissa/tunnisteissa) tai materiaalia, jonka voidaan katsoa olevan rikollista käyttäytymistä tai joka kannustaa tällaiseen käyttäytymiseen, josta voi aiheutua siviilioikeudellinen vahingonkorvausvastuu tai joka muulla tavoin rikkoo lakia tai Instagramin käyttöehtoja. Osallistujat eivät saa lähettää kuvia, jotka sisältävät vesileimoja, kuvan tekijänoikeustietoja tai kolmansien osapuolten brändejä.

10. Sony tarkistaa kaikki Kilpailuaikana Instagramin kautta lähetetyt kelvolliset kilpailutyöt. Valokuvat arvioidaan Sonyn yksinomaisen harkinnan mukaan luovuuden, ainutlaatuisuuden ja kuvan visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Sony valitsee luettelon loppusuoralle valituista töistä edellä mainittujen kriteerien perusteella, ja lopullisen päätöksen voittajatöistä tekee riippumaton tuomaristo, jonka päätökset ovat lopullisia ja sitovia.

11. Osallistujaan, jonka kuva on valittu voittajatyöksi, otetaan yhteyttä Instagramin yksityisviestillä Instagram-tilin @alphauniversebysony.eu kautta. Osallistujaa pyydetään lähettämään valittuun kuvaan liittyvät EXIF-tiedot, joiden avulla hän voi osoittaa noudattaneensa Kilpailun vaatimuksia. Sony toimittaa sen jälkeen potentiaaliselle voittajalla sähköpostitse ohjeet palkinnon lunastamisesta. Jos potentiaalinen voittaja ei vastaa eikä noudata alkuperäisessä Instagram-yksityisviestissä annettuja ohjeita viiden (5) päivän kuluessa tai jos tiedot osoittavat, että kuva ei ole näiden ehtojen mukainen, osallistuja ei voi saada palkintoa. Tällöin valitaan vaihtoehtoinen voittaja. Enintään kolmeen (3) vaihtoehtoiseen voittajaan otetaan yhteyttä.

12. Yksi voittajatyö valitaan ja voittaja voi valita Sony G Master -objektiivin alla olevasta luettelosta:

FE 16-35mm f/2.8 G Master (likimääräinen arvo 2 720 € / 2 300 £)
FE 24-70mm f/2.8 G Master (likimääräinen arvo 2 685 € / 2 269 £)
FE 70-200mm f/2.8 G Master OSS (likimääräinen arvo 2 960 € / 2 500 £)

13. Palkintoa ei voi saada käteisenä tai luottona. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää. Jos palkintoa ei jostain syystä ole saatavilla, Sony pidättää oikeuden tarjota samanarvoisen korvaavan palkinnon.

14. Voittaja on yksin vastuussa mahdollisista veroseuraamuksista, joita palkintojen vastaanottamisesta aiheutuu. Hyväksymällä palkinnon voittajat suostuvat vapauttamaan Sonyn kaikista tällaisista seuraamuksista.

15. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagram-tilin @alphauniversebysony.eu kautta huhtikuun 2020 loppuun mennessä, ja palkinto lähetetään toukokuun 2020 puoliväliin mennessä maksutta voittajalle. Palkinnot toimitetaan vain osoitteisiin, jotka sijaitsevat kohdassa 2 luetelluissa Kilpailumaissa.

16. Palkinnon hyväksyminen ilmaisee, että voittaja hyväksyy voittajan nimen, kuvan ja/tai vastaavien tietojen käyttämisen Sonyn toimituksellisiin, mainonta-, kampanja- ja markkinointitarkoituksiin ilman lisäkorvausta, ellei laki estä tätä. Kilpailutöihin ja voittajien valintaan liittyviä kyselyitä ei hyväksytä voittajien ilmoittamista lukuun ottamatta.

17. Lähettämällä kuvia Kilpailuun osallistuja takaa, että: (1) kuvat noudattavat täysin kilpailun sääntöjä ja näitä ehtoja; (2) kuvat ovat alkuperäisiä kuvia, jotka osallistuja on ottanut Sony α -sarjan kameralla; (3) osallistuja omistaa kaikki kuviin liittyvät oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeus); ja (4) kuvat eivät loukkaa kolmansien osapuolien oikeuksia (mukaan lukien julkisuus-, yksityisyys- tai muut vastaavat yksilön oikeudet) ja että lähetetyissä kuvissa esiintyviltä ihmisiltä on saatu suostumus kuvan käyttämiseen. Osallistuja tiedostaa, että kolmannen osapuolen lähteistä (esimerkiksi muilta verkkosivustoilta tai blogeista) peräisin olevien kuvien lähettäminen on kielletty ja että tällaisten kuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.

18. Kilpailutyöt voidaan sulkea pois Kilpailusta tai palkinnot peruuttaa, jos Sony voi kohtuullisesti määritellä, että osallistumisvaatimuksia, näitä ehtoja tai yleistä järjestystä ja moraalia on rikottu.

19. Osallistuja antaa Sonylle peruuttamattoman, rajaamattoman ja maksuttoman lisenssin kopioida, muokata, mukauttaa, sovittaa, julkaista, jäljentää, esittää, jakaa tai muulla tavalla käyttää lähetettyjä kuvia missä tahansa verkkomediassa Euroopassa Kilpailuun osallistumishetkestä lähtien 15. maaliskuuta 2022 saakka (mukaan lukien oikeus alilisensoida kuva muille Sony-konsernin yrityksille). Erityisesti osallistuja tiedostaa ja hyväksyy, että lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Sony-konsernin verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä ja että Sony voi muokata tai muuttaa kuvia (esim. rajata kuvaa tai lisätä siihen kuvia, musiikkia tai äänitehosteita). Kuvien muusta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa. Osallistuja takaa, että hänellä on tarvittavat oikeudet tässä lausekkeessa mainittujen lisenssien myöntämiseksi. Osallistuja suostuu luopumaan kaikista moraalisista oikeuksistaan, jotka liittyvät lähetettyjen kuvien käyttämiseen.

20. Sony ei anna vastuita lähetettyjen kuvien julkaisuun tai käyttöön liittyen, ja osallistuja on yksin vastuussa lähettämiinsä kuviin liittyvien ristiriitojen ratkaisemisesta kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu vapauttamaan Sonyn vastuusta ja estämään Sonyyn, sen tytäryhtiöihin, johtajiin, työntekijöihin ja edustajiin kohdistuvat vaatimukset, vahingot, menetykset, kustannukset tai minkäänlaiset kulut, jotka aiheutuvat hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttäminen Sonyn taholta ja osallistujan palkintojen hyväksyminen tai käyttäminen.

21. Sony ei anna minkäänlaisia takuita, nimenomaisesti tai epäsuorasti, tästä Kilpailusta tai palkinnoista, ellei muuta ole mainittu näissä ehdoissa. Sony ei ole vastuussa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka saattavat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai lähettämästä tai vastaanottamasta yksityisviestejä. Sony ei pyri sulkemaan pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sen omasta huolimattomuudesta.

22. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti. Se on saatavilla osoitteessa https://www.sony.co.uk/eu/pages/privacy/en_GB/privacy_overview.html. Tietoja käytetään vain Kilpailun hallinnointiin ja mainontaan, mukaan lukien Kilpailuun liittyvä viestintä, kilpailutöiden hallinnointi, palkintojen toimittaminen, voittajatöiden esittely, Sonyn markkinointi- ja kampanjatoiminnot ja niihin toimintoihin liittyvät tarkoitukset. Osallistumalla Kilpailuun hyväksyt, että nimesi, ikäsi, asuinmaasi ja kamerasi tiedot voidaan julkaista lähettämäsi kuvan yhteydessä.

23. Kaikki osallistujien antamat henkilötiedot tuhotaan tai poistetaan, kun Kilpailu on päättynyt, lukuun ottamatta palkintojen voittajien ja niiden osallistujien tietoja, joiden kuvia käytetään.

24. Vaikka Sony ei pystyisi panemaan täytäntöön mainittuja sääntöjä tai ehtoja, se ei tarkoita, etteikö kyseinen sääntö olisi voimassa.

25. Ellei osallistujien asuinmaan paikallisessa laissa muuta määrätä, Kilpailua, sen osallistumisvaatimuksia sekä näitä ehtoja koskevat Englannin lait ja mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Englannin ja Walesin toimivaltaan kuuluvissa tuomioistuimissa.