α Universen lemmikkimuotokuvakilpailu

Täydellisiä muotokuvia lemmikeistä

Täydellisiä muotokuvia lemmikeistä 

Monilla meistä on lemmikkejä, ja kodeissamme juoksentelevat karvaiset kaverit ovat myös erinomaisia valokuvauskohteita. Sonyn palkittu reaaliaikainen Eye AF -teknologia toimii nyt niin eläimille kuin ihmisillekin* ja helpottaa upeiden lemmikkimuotokuvien ottamista.

Osallistu kilpailuun jakamalla lemmikki- tai eläinkuviasi Instagramissa. Kilpailuun voivat osallistua valokuvat, jotka on julkaistu Instagramissa 1. toukokuuta 2020 – 14. kesäkuuta 2020.

Valokuvausalan ammattilaisista koostuva paneeli valitsee kolme voittajakuvaa. Palkinnot ovat seuraavat:

• 1. sija: Alpha 6600 + E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS -setti TAI Alpha 7 III -runko (voittaja saa valita)
• 2. sija: FE 85mm f/1.8 -objektiivi
• 3. sija: RX100 V

Kilpailutöitä arvioidaan luovuustason, persoonallisuuden ja kuvan visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Voittajakuvat julkistetaan α Universessä ja sosiaalisen median kanavilla. 

*Edellyttää kameran ohjelmistoversiota 3.0 tai uudempaa α7R III- / α7 III -kamerassa, versiota 6.0 tai uudempaa α9-kamerassa ja versiota 2.0 tai uudempaa α6400-kamerassa. Katso tarkemmat tiedot Sonyn tukisivulta. 

Ehdot:

EI OSTOPAKKOA

1. Sony α Universen Instagram-lemmikkikuvakilpailun (”Kilpailu”) tarjoaa Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Iso-Britannia (”Sony”). Instagram ei millään tavalla sponsoroi, tue tai hallinnoi Kilpailua eikä se liity mitenkään Instagramiin. Jokainen tämän Kilpailun osallistuja vapauttaa Instagramin kokonaan kaikista vastuista.

2. Kilpailu on avoinna yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on henkilökohtainen Instagram-tili ja jotka asuvat Saksassa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Puolassa, Norjassa, Itävallassa, Ruotsissa, Belgiassa, Tanskassa, Portugalissa, Suomessa, Kreikassa, Romaniassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Bulgariassa, Irlannissa, Tsekissä, Kroatiassa, Sloveniassa, Slovakiassa tai Turkissa. (”Kilpailumaat”). Sony-konsernin yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

3. Kilpailu alkaa 1. toukokuuta 2020 ja päättyy keskiyöllä 14. kesäkuuta 2020 ("Kilpailujakso")

4. Päästäksesi kilpailuun sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

Vaihe 1: seuraa @ alphauniversebysony.eu Instagram-tiliä.
Vaihe 2: lataa Instagram-tiliisi valokuva, jonka olet itse ottanut Sony Alpha- tai RX-sarjan kameran avulla, ja lisää seuraava hashtag asuinmaastasi riippuen:

Luettelo voimassa olevista maan hashtageista:

Saksa: #AlphaPetDE
Iso-Britannia: #AlphaPetUK
Ranska: #AlphaPetFR
Italia: #AlphaPetIT
Espanja: #AlphaPetES
Alankomaat: #AlphaPetNL
Sveitsi: #AlphaPetCH
Puola: #AlphaPetPL
Norja: #AlphaPetNO
Itävalta: #AlphaPetAT
Ruotsi: #AlphaPetSE
Belgia: #AlphaPetBE
Tanska: #AlphaPetDK
Portugali: #AlphaPetPT
Suomi: #AlphaPetFI
Kreikka: #AlphaPetGR
Romania: #AlphaPetRO
Viro: #AlphaPetEE
Liettua: #AlphaPetLT
Latvia: #AlphaPetLV
Unkari: #AlphaPetHU
Bulgaria: #AlphaPetBG
Irlanti: #AlphaPetIE
Tšekki: #AlphaPetCZ
Kroatia: #AlphaPetHR
Slovenia: #AlphaPetSI
Slovakia: #AlphaPetSK
Turkki: #AlphaPetTR


5. Lähetetyt valokuvat on otettu käyttämällä Sony Alpha- tai RX-sarjan kameraa. Instagram-tilisi on asetettava julkiseksi voidaksesi osallistua kilpailuun. Lähetettyäsi valokuvasi on pysyttävä Instagram-tililläsi yllä olevassa osiossa 3 mainitun kilpailujakson loppuun saakka, muuten ilmoittautumistasi ei voida kuitata.

6. Lähettämällä valokuvia kohdan 4 mukaisesti ja osallistumalla Kilpailuun osallistujien katsotaan hyväksyneen Kilpailun säännöt ja nämä ehdot ja sitoutuneen noudattamaan niitä. Kaikki muut Sonyn antamat osallistumisohjeet, jotka on julkaistu tällä verkkosivulla tai Instagram-tilillä @alphauniversebysony.eu, ovat osa Kilpailun sääntöjä.

7. Kohdan 9 mukaisesti valokuvien on oltava lemmikkikuvia, joissa on hyödynnetty Sony Alpha- tai RX-kameran ominaisuuksia. Voit lähettää kilpailuun niin monta valokuvaa kuin haluat, mutta jokaisen kuvan on oltava ainutlaatuinen ja näiden ehtojen mukainen.

8. Kilpailuun hyväksytään kuva(t), joita on muokattu millä tahansa kuvanmuokkausohjelmistolla tai vastaavalla ohjelmalla. Osallistuja takaa, että kuvanparannus on tehty laillisesti hankitulla ohjelmistolla.

9. Osallistujat eivät saa merkitä tunnisteella tai lähettää kilpailuun halventavaa, herjaavaa, siveetöntä, pornografista, rienaavaa, uhkaavaa tai laitonta materiaalia (valokuvissa tai niihin liittyvissä kommenteissa/tunnisteissa) tai materiaalia, jonka voidaan katsoa olevan rikollista tai kannustavan rikolliseen toimintaan, muuten aiheuttaa siviilioikeudellisen vahingonkorvausvastuun tai joka rikkoo lakia tai Instagramin käyttöehtoja. Osallistujat eivät saa lähettää valokuvia, jotka sisältävät vesileimoja, kuvien tekijänoikeustietoja tai kolmansien osapuolten brändejä.

10. Sony arvioi kaikki kelvolliset kilpailutyöt, jotka on lähetetty Instagramin kautta Kilpailujakson aikana. Valokuvia arvioidaan Sonyn yksinomaisen harkinnan mukaan luovuustason, persoonallisuuden sekä visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen mukaan. Sony valitsee kilpailutöistä finalistit edellä mainituilla kriteereillä. Lopullisen päätöksen voittajatöistä tekee valokuvausalan ammattilaisten riippumaton paneeli, jonka päätökset ovat lopullisia ja sitovia.

11. Osallistujaan, jonka kuva on valittu voittajatyöksi, otetaan yhteyttä Instagram-yksityisviestillä Instagram-tililtä @alphauniversebysony.eu. Häntä pyydetään lähettämään valittuun valokuvaan liittyvät EXIF-tiedot ja osoittamaan näin noudattavansa kilpailuvaatimuksia. Sen jälkeen Sony lähettää potentiaaliselle voittajalle sähköpostitse ohjeet palkinnon lunastamisesta. Jos potentiaalinen voittaja ei vastaa ja noudata alkuperäisessä Instagram-yksityisviestissä annettuja ohjeita viiden (5) päivän kuluessa tai jos tiedot osoittavat, että valokuva ei ole näiden ehtojen mukainen, osallistuja ei voi saada palkintoa, vaan valitaan vaihtoehtoinen voittaja. Enintään kolmeen (3) vaihtoehtoiseen voittajaan otetaan yhteyttä.

12. Valokuva-asiantuntijoiden ryhmä valitsee kolme voittajakuvaa, ja palkinnot ovat:

1. Paikka: Alpha 6600 + E 18-135mm f / 3.5-5.6 OSS -sarja TAI Alpha 7 III runko (voittaja valitaan)
2. Paikka: FE 85 mm f / 1,8 -linssi
3. Paikka: RX100 V

13. Palkintoa ei voi lunastaa käteisenä tai luottona. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää toiselle henkilölle. Jos palkintoa ei jostain syystä ole saatavilla, Sonylla on oikeus tarjota samanarvoinen korvaava palkinto.

14. Voittaja vastaa yksin mahdollisista verovelvoitteista, joita palkinnon/palkintojen vastaanottamisesta seuraa. Vastaanottamalla palkintonsa voittaja suostuu vapauttamaan Sonyn kaikista tällaisista vastuista.

15. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagram-tilin @alphauniversebysony.eu kautta kesäkuun 2020 loppuun mennessä ja palkinnot lähetetään voittajille maksutta heinäkuun 2020 loppuun mennessä. Palkinnot toimitetaan vain osoitteisiin, jotka sijaitsevat kohdassa 2 mainituissa Kilpailumaissa.

16. Lähettämällä valokuvia Kilpailuun osallistuja takaa, että: (1) valokuvat ovat täysin kilpailun sääntöjen ja näiden ehtojen mukaisia; (2) valokuvat ovat alkuperäisvalokuvia, jotka osallistuja on ottanut Sony Alpha- tai RX-sarjan kameralla; (3) osallistuja omistaa kaikki oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeus) valokuviin; ja (4) valokuvat eivät loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien julkisuus-, yksityisyys- tai muut vastaavat henkilön oikeudet) ja että osallistuja on saanut kuvissa esiintyviltä henkilöiltä luvan käyttää kyseistä kuvaa. Osallistuja tiedostaa, että kolmansien osapuolten lähteistä (kuten muilta verkkosivustoilta tai blogeista) peräisin olevien kuvien lähettäminen on kiellettyä ja että tällaisten kuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.

17. Kilpailutyöt voidaan sulkea pois kilpailusta tai palkinnot kumota, jos Sony voi kohtuullisin tavoin määrittää, että kilpailun osallistumisvaatimuksia, näitä ehtoja tai julkista järjestystä ja moraalia on rikottu.

18. Osallistuja myöntää Sonylle peruuttamattoman, ei-yksinoikeuden, ilmaisen lisenssin toimitettujen valokuvien kopioimiseksi, muokkaamiseksi, muokkaamiseksi, mukauttamiseksi, julkaisemiseksi, toistamiseksi, näyttämiseksi, levittämiseksi tai muuten käyttämiseksi millä tahansa online-medialla Euroopassa ilmoittautumista seuraavana ajanjaksona kilpailussa 14. kesäkuuta 2022 saakka (sisältäen oikeuden alilisensoida muita Sony-ryhmän yrityksiä). Erityisesti osallistuja tunnustaa ja hyväksyy sen, että toimitetut valokuvat voidaan julkaista Sony-ryhmän verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä ja että Sony voi muokata tai muuttaa valokuvia (esim. Kuvan, musiikin tai äänitehosteiden rajaaminen tai lisääminen). Kuvien muusta käytöstä sovitaan osallistujan kanssa. Osallistuja takaa, että sillä on tarvittavat oikeudet myöntää tässä lausekkeessa tarkoitettu lisenssi. Osallistuja sitoutuu luopumaan kaikista moraalisista oikeuksista toimitettujen valokuvien käytössä.

19. Sonylla ei ole vastuuta lähetettyjen valokuvien käyttämisestä. Osallistujan vastuulla on ratkaista mahdolliset lähettämiinsä kuviin liittyvät ristiriitatilanteet kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu vapauttamaan Sonyn, sen tytäryhtiöt, johtajat, työntekijät ja edustajat vastuista ja korvaamaan mahdolliset vaatimukset, vahingonkorvausvaatimukset, menetykset, kulut tai kaikenlaiset kustannukset, jotka aiheutuvat hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttäminen Sonyn taholta ja osallistujan palkintojen hyväksyminen tai käyttäminen.

20. Sony ei anna minkäänlaisia suoria tai epäsuoria lupauksia tai takuita tästä Kilpailusta tai palkinnoista, lukuun ottamatta näissä ehdoissa nimenomaisesti mainittuja seikkoja. Sony ei vastaa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka saattavat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai vastaanottamasta tai lähettämästä yksityisviestejä. Sony ei pyri sulkemaan pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sen omasta huolimattomuudesta.

21. Osallistujien henkilötietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti, ja se on saatavana osoitteessa enhttps://www.sony.fi/eu/pages/privacy/fi_FI/privacy_overview.html. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun hallinnointi- ja julkisuustarkoituksiin, mukaan lukien kilpailuun liittyvä viestintä, osallistujamäärän hallinta, palkintojen lähettäminen, voittajien ilmoittaminen, Sonyn markkinointi- ja mainostoimet sekä näihin aktiviteetteihin liittyvät tarkoitukset. Voittajien julkaisemista varten Sony voi julkaista nimesi, maasi ja kameraasi koskevat tiedot, paitsi jos vastustat tällaisten tietojen julkaisemista.

22. Kaikki osallistujien antamat henkilötiedot tuhotaan tai poistetaan, kun Kilpailu on päättynyt, lukuun ottamatta palkintojen voittajia ja osallistujia, joiden kuvia käytetään.

23. Mikäli Sony ei pysty panemaan täytäntöön jotakin näistä säännöistä tai ehdoista, se ei tarkoita kyseisestä säännöstä luopumista.

24. Ellei osallistujien asuinmaiden paikallisessa laissa muuta määrätä, Kilpailuun, mukaan lukien osallistumisvaatimuksiin sekä näihin ehtoihin, sovelletaan Englannin lakia ja riitatilanteet käsitellään Englannin ja Walesin tuomioistuimien oikeudenkäyttöalueella.