α Universen muotokuvakilpailu

Tehokas Eye AF ‑toiminto

Tutustu tehokkaaseen Eye AF ‑toimintoon

Sonyn α-sarjan Eye AF ‑toiminto tarjoaa välittömästi toimivan ja tehokkaan silmien tunnistuksen ja seurannan jopa liikkuvaa muotokuvakohdetta kuvatessa. Toiminto tarkentaa silmiin ja seuraa niitä erittäin tarkasti ja nopeasti jopa silloin, kun kohde liikkuu, katsoo alaspäin tai pois kamerasta tai on taustavalaistu. Sen lisäksi, että Eye AF osaa tarkentaa silmiin, se pitää tarkennuksen silmissä kameran ja kohteen liikkuessa sekä kuvatessasi suurilla kuvataajuuksilla. Mahdollisuus lukita tarkennus silmiin ja pitää tarkennus niissä on mullistava keksintö. Mikä olisikaan parempi tilaisuus hyödyntää tätä mahtavaa toimintoa!

Voittajakuvan valitsee valokuvauksen asiantuntijoiden muodostama paneeli, ja onnekas voittaja saa palkinnoksi Sonyn G Master ‑objektiivin!

Osallistu kilpailuun jakamalla valokuvasi Instagramissa. Kilpailuun hyväksytään valokuvat, jotka on julkaistu Instagramissa 2. elokuuta–15. syyskuuta 2019.

Kuvat arvioidaan niiden luovuuden, alkuperäisyyden ja visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella, ja voittajakuvat ilmoitetaan α Universessa ja sosiaalisen median kanavilla.

Käyttöehdot

EI OSTOPAKKOA

1. Sony α Universen Instagram-muotokuvakilpailun (jäljempänä ”kilpailu”) järjestäjä on Sony Europe B.V., The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, Yhdistynyt kuningaskunta (jäljempänä ”Sony”). Kilpailu ei ole millään tavalla Instagramin sponsoroima, vahvistama tai hallinnoima, eikä kilpailulla ole mitään yhteyttä Instagramiin. Kukin tämän kilpailun osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta.

2. Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille henkilöille, joilla on Instagram-tili ja jotka asuvat Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Puolassa, Norjassa, Itävallassa, Ruotsissa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Kreikassa, Romaniassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa, Portugalissa, Bulgariassa, Irlannissa, Tšekin tasavallassa, Slovakiassa tai Turkissa (jäljempänä ”hyväksytyt maat”). Sony-konsernin yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailu käynnistyy 2. elokuuta 2019 ja päättyy keskiyöllä 15. syyskuuta 2019 (jäljempänä ”kilpailuaika”)

4. Osallistuaksesi kilpailuun sinun on toimittava seuraavasti:

Vaihe 1: Seuraa Instagram-tiliä @alphauniversebysony.eu.

Vaihe 2: Lataa Instagram-tilillesi henkilökohtaisesti Sony α-sarjan kameralla ottamasi valokuva ja lisää siihen seuraavat aihetunnisteet:

'#AlphaPortrait'

'#maa_ILC'(täytetään asuinmaa alla olevasta luettelosta)

'#mallin nimi'(esim. #A7RM3, #A6000, #A9)

Hyväksyttyjen maa-aihetunnisteiden luettelo:

Saksa: #DE_ILC
Yhdistynyt kuningaskunta: #UK_ILC
Ranska: #FR_ILC
Italia: #IT_ILC
Espanja: #ES_ILC
Alankomaat: #NL_ILC
Sveitsi: #CH_ILC
Puola: #PL_ILC
Norja: #NO_ILC
Itävalta: #AT_ILC
Ruotsi: #SE_ILC
Belgia: #BE_ILC
Tanska: #DK_ILC
Suomi: #FI_ILC
Kreikka: #GR_ILC
Romania: #RO_ILC
Viro: #EE_ILC
Liettua: #LT_ILC
Latvia: #LV_ILC
Unkari: #HU_ILC
Bulgaria: #BG_ILC
Irlanti: #IE_ILC
Tšekin tasavalta: #CZ_ILC
Slovakia: #SK_ILC
Turkki: #TR_ILC

(esim. #AlphaPortrait #UK_ILC #A7RM3)

5. Kilpailuun ilmoitettavat valokuvat on otettava Sonyn α-sarjan kameralla. Instagram-tilisi on asetettava julkiseksi, jotta voit osallistua kilpailuun. Kun olet julkaissut kuvan, sinun on säilytettävä se Instagram-tililläsi edellä kohdassa 3 määritellyn kilpailuajan loppuun asti. Muussa tapauksessa osallistumistasi ei ehkä hyväksytä.

6. Edellä kohdassa 4 esitetyn mukaisesti valokuvia julkaisseiden ja kilpailuun osallistuneiden osallistujien katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja nämä ehdot, jotka sitovat osallistujia. Kaikki Sonyn myöhemmin antamat ja tällä verkkosivulla tai Instagram-tilillä @alphauniversebysony.eu julkaistut osallistumista koskevat ohjeet muodostavat osan kilpailun säännöistä.

7. Jollei jäljempänä olevasta kohdasta 9 muuta johdu, kuvien on oltava muotokuvia, joissa on hyödynnetty Sonyn α-kameran ominaisuuksia. Osallistumista varten ladattavien valokuvien määrää ei ole rajoitettu, mutta jokaisen valokuvan on oltava yksilöllinen ja näiden ehtojen mukainen.

8. Valokuvat, joita on muokattu millä tahansa kuvanmuokkausohjelmistolla tai vastaavilla ohjelmilla, hyväksytään. Osallistuja takaa, että valokuvan parantelemisessa on käytetty laillisesti hankittua ohjelmistoa.

9. Osallistujat eivät saa merkitä tunnisteilla tai lisätä kilpailuun mitään herjaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, pornografista, häpäisevää, uhkaavaa tai laitonta materiaalia (valokuvissa tai niihin liittyvissä kommenteissa/tunnisteissa) tai mitään materiaalia, jossa voi olla kyse toiminnasta tai joka voi kannustaa toimintaan, jota voidaan pitää rikoksena tai josta voi joutua siviilioikeudelliseen vastuuseen tai joka rikkoo millä tahansa muulla tavoin lakia tai Instagramin käyttöehtoja. Osallistujat eivät saa ilmoittaa kilpailuun valokuvia, joissa on vesileimoja, kuvaajan tietoja tai kolmansien osapuolten tuotemerkkejä.

10. Sony tarkistaa kaikki Instagramin kautta kilpailuaikana lähetetyt kelvolliset kilpailutyöt. Valokuvat arvioidaan Sonyn yksinomaisen harkinnan mukaan kuvan luovuuden, omaperäisyyden ja visuaalisen/emotionaalisen vaikutuksen perusteella. Sony valitsee finaalityöt edellä mainittujen kriteerien perusteella, ja lopullisen päätöksen voittajatöistä tekee riippumaton tuomaristo, jonka päätökset ovat lopullisia ja sitovia.

11. Osallistujaan, jonka kuva on valittu voittajatyöksi, otetaan yhteyttä Instagram Directin kautta Instagram-tililtä @alphauniversebysony.eu ja häntä pyydetään lähettämään valittuun kuvaan liittyvät EXIF-tiedot, jotta hän voi vahvistaa kilpailun vaatimuksien täyttymisen. Sen jälkeen Sony toimittaa potentiaaliselle voittajalle sähköpostitse ohjeet palkinnon lunastamisesta. Jos potentiaalinen voittaja ei vastaa tai noudata alkuperäisessä Instagram Direct -viestissä annettuja ohjeita viiden (5) päivän kuluessa tai jos tiedoista paljastuu, että valokuva ei noudata näitä ehtoja, osallistuja ei voi saada palkintoa, vaan valitaan vaihtoehtoinen voittaja. Enintään kolmeen (3) vaihtoehtoiseen voittajaan otetaan yhteyttä.

12. Valitaan yksi voittajatyö, ja voittaja saa valita haluamansa Sony G Master -objektiivin alla olevasta luettelosta:

FE 85mm f/1.4 G Master (likimääräinen arvo 2 169 € / 1 889 £)
FE 135mm f/1.8 G Master (likimääräinen arvo 1 835 € / 1 600 £)

13. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai hyvitykseen. Palkintoja ei voi vaihtaa tai siirtää. Jos palkinto ei jostain syystä olisi saatavilla, Sony pidättää oikeuden tarjota samanarvoisen korvaavan palkinnon.

14. Voittaja vastaa täysin ja mahdollisista veroista, jotka liittyvät palkinnon vastaanottamiseen. Vastaanottamalla palkinnon voittajat suostuvat vapautamaan Sonyn tällaisista vastuista.

15. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagram-tilin @alphauniversebysony.eu kautta lokakuun 2019 alussa, ja palkinto lähetetään lokakuun 2019 loppuun mennessä. Toimituksesta ei aiheudu kustannuksia voittajalle. Palkinnot toimitetaan vain maihin, jotka on lueteltu yllä kohdassa 2.

16. Palkintojen vastaanottaminen ilmaisee voittajan hyväksyvän, että Sony voi käyttää voittajan nimeä, kuvaa ja/tai muotokuvaa toimituksellisessa sisällössä, mainoksissa, myynninedistämisessä ja markkinoinnissa ilman lisähyvitystä, ellei laki estä sitä. Voittajien ilmoittamista lukuun ottamatta muita kilpailutöitä ja voittajien valintaa koskevia tiedusteluja ei hyväksytä.

17. Lähettämällä valokuvia Kilpailuun osallistuja takaa seuraavat asiat: (1) valokuvat noudattavat täysin kilpailun sääntöjä ja näitä ehtoja; (2) valokuvat ovat alkuperäisiä valokuvia, jotka osallistuja on ottanut Sony α -sarjan kameralla; (3) osallistuja omistaa kaikki oikeudet (mukaan lukien tekijänoikeuden) valokuviin; ja (4) valokuvat eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia (mukaan lukien henkilöiden julkisuus-, yksityisyys- tai muu oikeus) ja että hänellä on lupa käyttää kuvia henkilöistä, jotka näkyvät lähetetyissä kuvissa. Osapuoli tiedostaa, että kolmannen osapuolen lähteistä (esimerkiksi muilta verkkosivustoilta tai muista blogeista) peräisin olevien valokuvien lähettäminen on kiellettyä ja tällaisten valokuvien käyttäminen ilman lupaa voi olla tekijänoikeusrikkomus.

18. Kilpailutöitä voidaan poistaa tai palkintoja peruuttaa, jos Sony voi kohtuullisella tavalla määrittää, että kilpailun vaatimuksia, näitä ehtoja tai julkista järjestystä ja moraalia on rikottu.

19. Osallistuja antaa Sonylle peruuttamattoman, poissulkemattoman ja maksuttoman lisenssin kopioida, muokata, mukauttaa, julkaista, jäljentää, esitellä, jakaa tai muulla tavoin käyttää (mukaan lukien kaupallinen ja/tai PR-käyttö) lähetettyjä valokuvia missä tahansa verkko- tai printtimediassa, näyteikkunan markkinointimateriaaleissa ja/tai kuluttajatapahtumissa Euroopassa kilpailun jälkeen 31. Elokuuta 2021 saakka (mukaan lukien oikeus alilisensoida kuvia muille Sony-konsernin yrityksille). Erityisesti osallistuja tiedostaa ja hyväksyy, että lähetettyjä kuvia voidaan julkaista Sony-konsernin verkkosivustoilla ja sosiaalisen median tileillä, ja että Sony voi muokata tai muuttaa kuvia (esim. Kuvien rajaaminen tai kuva-, musiikki- tai äänielementtien lisääminen). Osallistuja takaa, että hänellä on tarvittavat oikeudet tässä lausekkeessa mainitun lisenssin myöntämistä varten.

20. Sony ei myönnä vastuuta lähetettyjen valokuvien käytöstä. Osallistuja on yksin vastuussa lähettämiensä kuvien aiheuttamien ristiriitojen ratkaisemiseen kolmansien osapuolten kanssa omalla kustannuksellaan. Osallistuja suostuu estämään ja korvaamaan Sonylle, sen tytäryhtiöille, johtajille, työntekijöille ja edustajille kaikenlaiset kanteet, vahingot, menetukset, kustannukset tai kulut, jotka jollain tavalla aiheutuvat hänen osallistumisestaan tähän Kilpailuun, mukaan lukien lähetettyjen kuvien käyttäminen Sonyn taholta ja osallistujan palkintojen hyväksyminen tai käyttäminen.

21. Sony ei anna suoria tai epäsuoria väitteitä tai takuita tästä Kilpailusta tai palkinnoista, ellei muuta ole nimenomaisesti mainittu näissä ehdoissa. Sony ei vastaa teknisistä virheistä tai Instagram-alustan virheistä, jotka voivat estää osallistujaa osallistumasta Kilpailuun tai vastaanottamasta tai lähettämästä yksityisviestejä. Sony ei pyri poissulkemaan vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, jotka johtuvat sen omista laiminlyönneistä.

22. Osallistujan henkilökohtaisia tietoja käsitellään Sonyn tietosuojakäytännön mukaisesti, saatavilla osoitteessa https://www.sony.co.uk/eu/pages/privacy/en_GB/privacy_overview.html, ja niitä käytetään vain Kilpailun hallinnoimiseen ja siihen liittyvään viestintään, mukaan lukien Kilpailuun liittyvä viestintä, kilpailutöiden hallinnointi, palkintojen lähettäminen, voittajatöiden esittely, Sonyn markkinointi- ja mainostoimenpiteet sekä näihin toimintoihin liittyvät oheistarkoitukset. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että nimesi, ikäsi, asuinmaasi ja kamerasi tiedot voidaan julkaista yhdessä lähettämäsi kuvan kanssa.

23. Kaikki osallistujien toimittamat henkilökohtaiset tiedot tuhotaan tai poistetaan Kilpailun päätyttyä, lukuun ottamatta palkintojen voittajien ja sellaisten osallistujien tietoja, joiden kuvia käytetään.

24. Mikäli Sony ei pysty valvomaan näiden sääntöjen tai ehtojen noudattamista, sitä ei katsota ehdosta luopumiseksi.

25. Ellei osallistujan asuinmaan paikallisessa laissa muuta mainita, Kilpailuun, sen osallistumisehtoihin sekä näihin ehtoihin sovelletaan Englannin lakeja ja mahdolliset riitatilanteet käsitellään Englannin ja Walesin lainsäädäntöalueella.