Siirry sisältöön
TELEVISIOT

102 cm:n (40 tuuman) BRAVIA® TV:t

Älä aliarvioi Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisioiden tehoa. Niiden kätevän koon taustavoimina toimivat ylivoimainen kuvanlaatu ja eloisa äänentoisto, mikä takaa uskomattoman katselukokemuksen.

Pieni näyttö, suurta viihdettä

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisiot ovat täyttä laatua. LED-näyttö on kirkas ja tarkka, äänentoisto pehmeä ja syvä, ja sulavalinjainen muoto sopii kaikkiin tiloihin. Voit myös synkronoida television älypuhelimen kanssa helppoa suoratoistoa varten.

Sonyn parhaiden 102 cm:n (40 tuuman) televisioiden tarkka kuvanlaatu
Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisio

Kaikki mitä toivot televisiolta

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisiot ovat oikea ratkaisu, jos olet aloittamassa kodin viihdekeskuksen rakentamista tai haluat elävöittää pientä tilaa. Nauti eloisasta kuvanlaadusta, helposta liitettävyydestä älypuhelimen kanssa ja ajattomasta muotoilusta.

Valaistua viihdettä

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) LED-televisiot toistavat kaiken kirkkaana. Näytön takana olevat valkoiset lamput valaisevat jokaisen pikselin ja parantavat katselukokemusta. Motionflow XR™ -tekniikan ansiosta nopeimmatkin toimintakohtaukset toistuvat sulavasti.

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) LED-televisiot, joissa on selkeä kuvanlaatu
Älypuhelinsisällön suoratoisto Sonyn parhaassa 102 cm:n (40 tuuman) televisiossa

Yhdistä, jaa ja peilaa

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisioiden avulla on helppo pitää yhteyttä ystäviin. Suoratoista älypuhelimeen tallennettua sisältöä tai vaihda valokuvia jakotoiminnolla ja ihastu uusiin yksityiskohtiin, kun lempiotoksesi täyttävät ruudun. Langallisen peilauksen avulla voit myös ladata puhelimesi, kun jaat videoita.

Kirkas kuin keskipäivä

Nauti Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisioiden tarkkuuden tehostustekniikasta. Se vähentää sumeutta ja kohinaa, minkä ansiosta voit katsella puhdasta ja terävää kuvaa, jossa on parempi syvyysvaikutelma. Yksityiskohdat toistuvat tarkemmin, joten kaikki näyttää eloisalta.

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisioiden eloisa kuvanlaatu
Pariskunta nauttii Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevision ClearAudio-tekniikasta

Ääni herää eloon

Suuret ja pienet äänet saavat uuden elämän Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisioissa. Bassorefleksikaiutin toistaa runsaat ala- ja ylä-äänet, jotka ClearPhase-tekniikka säätää tasapainoisiksi. S-Master-digivahvistin palauttaa ääneen alkuperäislähteelle uskollisen aitouden.