Siirry sisältöön
TELEVISIOT

102 cm:n (40 tuuman) BRAVIA® TV:t

Älä aliarvioi Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisioiden tehoa. Niiden kätevän koon taustavoimina toimivat ylivoimainen kuvanlaatu ja eloisa äänentoisto, mikä takaa uskomattoman katselukokemuksen.

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisio

Kaikki mitä toivot televisiolta

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisiot ovat oikea ratkaisu, jos olet aloittamassa kodin viihdekeskuksen rakentamista tai haluat elävöittää pientä tilaa. Nauti eloisasta kuvanlaadusta, helposta liitettävyydestä älypuhelimen kanssa ja ajattomasta muotoilusta.

Valaistua viihdettä

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) LED-televisiot toistavat kaiken kirkkaana. Näytön takana olevat valkoiset lamput valaisevat jokaisen pikselin ja parantavat katselukokemusta. Motionflow XR™ -tekniikan ansiosta nopeimmatkin toimintakohtaukset toistuvat sulavasti.

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) LED-televisiot, joissa on selkeä kuvanlaatu

Kirkas kuin keskipäivä

Nauti Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisioiden tarkkuuden tehostustekniikasta. Se vähentää sumeutta ja kohinaa, minkä ansiosta voit katsella puhdasta ja terävää kuvaa, jossa on parempi syvyysvaikutelma. Yksityiskohdat toistuvat tarkemmin, joten kaikki näyttää eloisalta.

Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevisioiden eloisa kuvanlaatu
Pariskunta nauttii Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) älytelevision ClearAudio-tekniikasta

Ääni herää eloon

Suuret ja pienet äänet saavat uuden elämän Sonyn 102 cm:n (40 tuuman) televisioissa. Bassorefleksikaiutin toistaa runsaat ala- ja ylä-äänet, jotka ClearPhase-tekniikka säätää tasapainoisiksi. S-Master-digivahvistin palauttaa ääneen alkuperäislähteelle uskollisen aitouden.