Siirry sisältöön
TELEVISIOT

107–117 cm:n (42–46 tuuman) TV:t

Uppoudu Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) televisioiden jännittävien ominaisuuksien maailmaan. Upea laatu nostaa esiin parhaat yksityiskohdat kaikesta katselemastasi, kuuntelemastasi ja jakamastasi materiaalista. 

Kaikki mitä haluat

Etsitkö pientä televisiota, jossa on kaikki suurten televisioiden uusimmat ominaisuudet? Hyviä uutisia: 107 cm:n (42 tuuman) älytelevisiomme takaavat täydellisen katselukokemuksen ja tarjoavat sinulle haluamasi ominaisuudet Full HD -kuvanlaadusta tilaääneen ja videoiden suoratoistoon.

Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) älytelevision mahtavat ominaisuudet
Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) LED-television Full HD -kuvanlaatu

Täydellisesti sopiva pieni näyttö

Tuo jännittävä viihde lastenhuoneeseen, asuntolaan tai huoneistoon 107 cm:n (42 tuuman) television avulla ja nauti Full HD -kuvanlaadun, tehokkaan äänentoiston ja videoiden suoratoiston kaltaisista ominaisuuksista pienessä koossa.

Tulkoon valkeus

Astu Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) LED-televisioiden valoon. Näytön takana olevat lamput kirkastavat kuvan. Elokuvat, viihdeohjelmat ja valokuvat toistuvat eloisina ja luonnollisina, kun pienet yksityiskohdat ulottuvat uuteen ulottuvuuteen.

Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) älytelevisiot, joissa on tarkka kuvanlaatu
3D-elokuva Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) televisiossa

Älykäs tapa katsoa

Laita 3D-lasit päähän ja katso, kuinka kuvat loikkaavat esiin Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) älytelevision ruudusta. Tarkat yksityiskohdat lisäävät jännitystä ja luonnollinen syväterävyysalue saa kaiken näyttämään eloisalta. Katsele peliä ja nauti huippuhetkistä Live-jalkapallotilassa tai vaihda valokuvia jakotoiminnolla.

Parempi kuvanlaatu, enemmän vaihtoehtoja

Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) älytelevisioiden X-Reality PRO™ -prosessori vähentää kohinaa ja parantaa kuvanlaatua kaikessa katselemassasi Blu-ray™-levyistä verkkovideoihin. Mediasisällön hallinta on yksinkertaista One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella, jolla löydät helposti etsimäsi ohjelman, elokuvan tai verkkosarjan. 

Uskomaton videopeligrafiikan toisto 107 cm:n (42 tuuman) LED-televisiossa
Pariskunta nauttii 107 cm:n (42 tuuman) LED-älytelevision äänestä

Äänen voima

Kuule Sonyn 107 cm:n (42 tuuman) LED-televisioiden äänitekniikan voima. ClearAudio+ ‑tekniikka tehostaa kaikki äänet valtavista räjähdyksistä nouseviin kitarasooloihin ja hioo äänen tarkkuuden huippuunsa. Ääni-zoom korostaa dialogia, kun taas S-Force Front Surround ‑tilaääni kietoo eloisan äänen ympärillesi.