Siirry sisältöön
TELEVISIOT

127 cm:n (50 tuuman) BRAVIA® TV:t

Sonyn parhaat 127 cm:n (50 tuuman) televisiot tuovat jännitystä katseluun. Ne tarjoavat paremman katselukokemuksen – kristallinkirkkaasta kuvanlaadusta helppoon liitettävyyteen.

Sukella yksityiskohtiin

Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) televisiot nostavat esiin yksityiskohdat. Full HD -näyttö toistaa kuvat selkeinä ja upeina, katselitpa sitten scifi-elokuvaa Blu-ray™-levyltä tai videoita älypuhelimesta. Siirrä lempikuvasi suureen ruutuun – ja nauti kirkkaista väreistä, rakenteista ja terävistä ääriviivoista.

Sonyn parhaiden 127 cm:n (50 tuuman) televisioiden yksityiskohtainen kuvanlaatu
Toimintaelokuva Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) LED-televisiossa

Avaa ovi viihteelle

Muunna olohuoneesi viihdekeskukseksi Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) LED-televisiolla. Nauti jatkuvasta jännityksestä, jonka takaavat muun muassa Full HD -näyttö ja Live-jalkapallotila. TV:n ohjaaminen on helppoa One-Flick-kauko-ohjaimella, joten voit siirtyä hetkessä valokuvista elokuvaan.

Pisteet kotiin jalkapallotilassa

Jalkapallofaneilla on nyt syytä riemuun: Sonyn 127cm:n (50 tuuman) älytelevisioiden Live-jalkapallotila vie suoraan pelin ytimeen. Se säätää ääniasetukset ja tuo stadionin mylvinnän olohuoneeseesi, ja kätevä käyttöliittymä toistaa ruudulla uutisia ja kohokohtia internetlähteistä.

Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) älytelevision mahtavat ominaisuudet
Pariskunta nauttii Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) television ClearAudio-äänentoistosta

Inspiroiva ääni

Uppoudu Sonyn parhaiden 127 cm:n (50 tuuman) televisioiden uskomattoman äänentoiston maailmaan. ClearAudio+ ‑tekniikka hioo äänet huippuunsa, lisää selkeyttä ja parantaa erottelua, ja ääni-zoom tehostaa dialogia, joten yksikään vuorosana ei mene ohi. S-Force Front Surround täyttää huoneen vaikuttavalla äänellä.

Tarkempi ja kirkkaampi kuvanlaatu

X-Reality PRO™ -prosessorin ansiosta voi unohtaa heikon kuvanlaadun. Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) televisioiden prosessori parantaa kuvanlaatua ja vähentää kohinaa, minkä ansiosta kaikki näyttää kirkkaammalta. Se toimii erilaisten mediasisältöjen kanssa ja parantaa myös verkkovideoiden ja älypuhelinsisällön laatua.

Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) LED-television terävä kuva
Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) älytelevision kauko-ohjain

Vain yksi pyyhkäisy

Sonyn 127 cm:n (50 tuuman) älytelevisioiden One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella voit selata kätevästi elokuvia, musiikkia ja ohjelmia tai verkkoa. Intuitiivinen BRAVIA®-käyttöliittymä ohjaa sinua käytön aikana ja pikakäynnistystoiminnon ansiosta voit aloittaa lempiohjelmasi katselun muutamassa sekunnissa.