TELEVISIOT

140 cm:n (55 tuuman) BRAVIA® TV:t

Siirry viihteen uudelle aikakaudelle: Sonyn parhaiden 140 cm:n (55 tuuman) televisioiden muotokieli ja toimivuus nostavat kotiteatterikokemuksen uudelle tasolle.

Sonyn parhaat 140 cm:n (55 tuuman) televisiot, joissa on upea kuvanlaatu
Televisio ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

Elokuvat, ohjelmat ja pelit näyttävät ja kuulostavat paremmilta Sonyn 140 cm:n (55 tuuman) älytelevisioilla. 4K- ja Full HD ‑kuvanlaadut häikäisevät, ja magneettinestekaiuttimet tuottavat kirkkaan äänen. Suuret ottelutkin ovat jännittävämpiä – Live-jalkapallotila tuo stadionin äänet kotiisi ja toistaa samalla uutisia ja kohokohtia.

Kirkasta hienoimmat yksityiskohdat

Sonyn 140 cm:n (55 tuuman) televisioiden 4K-tekniikan 8 miljoonaa pikseliä parantavat kaiken katselemasi. Kuvanlaatu on kirkas ja luonnollinen, joten voit istua lähemmäs ja nauttia elokuvamaisesta katselukokemuksesta. Näytön takana olevat LED-lamput kirkastavat ruudun ja paljastavat ennennäkemättömän paljon yksityiskohtia. 

Terävät kuvat Sonyn 140 cm:n (55 tuuman) televisioissa
Terävä ja värikäs kuva

Sonyn 140 cm:n (55 tuuman) LED-televisiot muuttavat katselukokemuksesi. TRILUMINOS™-näyttö tehostaa värejä ja tuottaa loistavat punaisen ja syvät vihreän sävyt X-tended Dynamic Range™ -tekniikan valaisevan tehon tukemana. Tehokas X-Reality PRO™ ‑prosessori parantaa sisällön lähelle 4K-laatua.

Sonyn 140 cm:n (55 tuuman) älytelevision eloisat värit