Siirry sisältöön
TELEVISIOT

152 cm:n (60 tuuman) BRAVIA® TV:t

Kaikki sulautuu yhteen Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) televisioissa. Innovatiivinen muotoilu, ylivoimainen äänentoisto ja uskomaton kuvanlaatu avaavat oven uudentasoiselle jännitykselle. 

Juuri haluamallasi tavalla

Sonyn parhaiden 152 cm:n (60 tuuman) televisioiden ominaisuuksien avulla voit luoda haluamasi katselukokemuksen. Voimakas ääni tuo uutta eloa musiikkiin, peleihin ja elokuviin. Nauti Full HD -ruudun tarjoamasta silmänruoasta tai ole yhteydessä ystäviisi jakotoiminnon ja Social Viewing -tilan kautta.

Pariskunta nauttii Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) LED-televisiosta
Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) televisioiden tarkka kuvanlaatu

Elokuvateatteri kotonasi

Full HD -ruutu ja tilaääni tekevät elokuvaillasta hienon katselukokemuksen perheenjäsenten ja ystävien kanssa. Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) älytelevision valtava koko tuo elokuvateatterin tunnelman olohuoneeseesi – tämä televisio soveltuu täydellisesti eniten pitämiesi ohjelmien, elokuvien ja pelien näyttämöksi.

Kirkas ja tarkka

Kaikki näyttää tarkemmalta Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) LED-televisioissa. Näytön takana olevat valot valaisevat ruudun ja luovat upean kontrastin. Aiemmin pimentoon jääneet yksityiskohdat tulevat esiin ja kaikki näyttää eloisammalta ja luonnollisemmalta.

Sonyn parhaiden 152 cm:n (60 tuuman) televisioiden selkeä kuvanlaatu
Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) LED-älytelevisioiden 3D-tuki

Astu 3D-maailmaan

Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) 3D-älytelevisiot avaavat oven viihteen uuteen ulottuvuuteen. Laita lasit päähän ja koe 3D Blu-ray™ -levyjen, verkkovideoiden ja televisiolähetysten jännitys todentuntuisen syväterävyysalueen kera. Yhdistä sitten televisio internetiin ja jaa sisältöä, toista videoita tai surffaa lempisivustoillasi.

HD on parempi kuin koskaan

X-Reality PRO™ -prosessorin ansiosta uskomaton kuvanlaatu on Sonyn parhaiden 152 cm:n (60 tuuman) televisioiden vakio-ominaisuus. Se analysoi näytöllä näkyvät kuvat, vähentää kohinaa ja korjaa puutteet, jotta voit nauttia Full HD -näytön tehosta.

Sonyn parhaiden 152 cm:n (60 tuuman) televisioiden mahtava videopeligrafiikka
Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) television futuristinen muotoilu

Nykyaikainen muotoilu yhdistyy mediasisältöön

Muotokieli ja toimivuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi Wedge-ulkomuodoksi Sonyn 152 cm:n (60 tuuman) LED-televisioissa. Ohuissa ja vakaissa televisioissa on tilaa tehokkaalle kaiutinjärjestelmälle, joka takaa täyteläisen äänen. One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella selaat helposti eri sisältöjä.