Siirry sisältöön
TELEVISIOT

165–178 cm:n (65–70 tuuman) TV:t

Tutustu Sonyn 165–178 cm:n (65–70 tuuman) televisioihin ja löydä jännittävien tekniikoiden yhdistelmä, joka takaa ylivoimaisen kuvan- ja äänenlaadun ja interaktiiviset ominaisuudet.

Huippulaadukasta tekniikkaa

Löydä Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) televisioiden tarjoama täydellinen katselukokemus. Valitse sinulle tärkeät ominaisuudet, kuten 4K-näytön kristallinkirkas kuvanlaatu tai magneettinestekaiutinten ällistyttävä äänentoisto, ja nauti täydellisestä viihteestä.

Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) LED-televisio viihdejalustalla
Sonyn 165–178 cm:n (65–70 tuuman) LED-televisioiden futuristinen muotoilu

Täydellinen televisio kotiteatterille

Harkitsetko kotiteatterijärjestelmän kokoamista? Aloita Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) televisiosta. Sen 3D, tilaääni, Live-jalkapallotila ja muut upeat ominaisuudet tarjoavat perheellesi ja ystävillesi tuntikaupalla interaktiivista viihdettä.

Kuvanlaadun seuraava taso

Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) 4K LED -televisiot toistavat uskomattoman kuvanlaadun, eivät pikseleitä. Kehittynyt prosessointitekniikka tehostaa hienoimmatkin yksityiskohdat ja korostaa rakenteita. Näytön takana olevat, lämpimät valot kirkastavat näytön kulmasta kulmaan ja poistavat varjoisat kohdat.

4K on neljä kertaa Full HD -laatua tarkempi.
Näytön jakaminen Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) televisiolla

Yhteydessä kaikissa ulottuvuuksissa

Älytelevisioissa on järkeä. Ole yhteydessä maailmaan 165 cm:n (65 tuuman) television kautta ja nauti muun muassa twiittien suoratoistosta ja kuvien jakamisesta läheisimpiesi kanssa. Janoatko jännitystä? Laita 3D-lasit päähäsi ja sukella viihteen uuteen ulottuvuuteen, jossa kuvat loikkaavat esiin näytöltä.

Erottuvat värit

Katso Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) LED-televisioiden TRILUMINOS™-näyttöä ja koe intensiivinen värientoisto. X-tended Dynamic Range™ -tekniikka tehostaa kuvanlaatua samalla, kun X-Reality PRO™ -prosessori parantaa kontrastia ja rakennetta, mikä takaa eloisan kuvanlaadun.

Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) LED-television tarkka kuvanlaatu
Sonyn 165–178 cm:n (65–70 tuuman) televisioiden mahtava äänenlaatu

Innovatiivinen muotoilu ja vaikuttava äänenlaatu

Selaa elokuvia, ohjelmia ja verkkoa kätevästi One-Flick Entertainment ‑kauko-ohjaimella. Sonyn 165 cm:n (65 tuuman) televisioiden ainutlaatuinen Wedge-muotoilu takaa vakauden ja lisää kaiutinten tehoa – tuloksena on huoneen täyttävä, täyteläinen ääni.