Siirry sisältöön
TELEVISIOT

190–203 cm:n (75–80 tuuman) TV:t

Tutustu viihteen tulevaisuuteen Sonyn 190–203 cm:n (75–80 tuuman) LED-televisioilla. Niiden kuvanlaatu yltää uudelle tasolle, ja sisällön suoratoiston tarjoamat mahdollisuudet ovat vain yhden napsautuksen päässä.

Yksi televisio, loputtomat mahdollisuudet 

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisiot tarjoavat vakiona paremman katselukokemuksen. Ällistyttävä 4K-kuvanlaatu, eloisa äänentoisto ja rohkea muotoilu tuovat uutta eloa katselu- ja kuuntelukokemuksiisi. Interaktiiviset toiminnot tekevät olohuoneestasi huippuluokan viihdekeskuksen.

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisio asennettuna

Mikään ei näytä enää samalta

4K on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD ja takaa Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisioiden ylivoimaisen kuvanlaadun. Yli 8 miljoonan pikselin ansiosta kaikki katselemasi peleistä televisio-ohjelmiin toistuu ennennäkemättömän tarkasti.

4K on neljä kertaa Full HD -laatua tarkempi.

Vahvat värit

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisiot herättävät värit henkiin. TRILUMINOS™-näyttö tehostaa sävyjä – polttavista punaisista syviin vihreisiin sävyihin. 4K X-Reality PRO™ muuntaa lähes kaiken 4K-laatuiseksi, ja X-tended Dynamic Range™ tuo uutta syvyyttä tummiin väreihin.

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-television tarkka kuvanlaatu
Sonyn 190–203 cm:n (75–80 tuuman) televisioiden kauko-ohjain

Viihde on vain yhden pyyhkäyksen päässä

Avaa haluamasi ohjelmat, elokuvat tai verkkosivut muutamassa sekunnissa Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) television One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella tai selaa sisältöä. Ainutlaatuinen ja ohut Wedge-muotoilu mahtuu lähes kaikkialle mutta tarjoaa tarpeeksi tilaa tehokkaalle äänentoistojärjestelmälle.