Siirry sisältöön
TELEVISIOT

190–203 cm:n (75–80 tuuman) TV:t

Tutustu viihteen tulevaisuuteen Sonyn 190–203 cm:n (75–80 tuuman) LED-televisioilla. Niiden kuvanlaatu yltää uudelle tasolle, ja sisällön suoratoiston tarjoamat mahdollisuudet ovat vain yhden napsautuksen päässä.

Yksi televisio, loputtomat mahdollisuudet 

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisiot tarjoavat vakiona paremman katselukokemuksen. Ällistyttävä 4K-kuvanlaatu, eloisa äänentoisto ja rohkea muotoilu tuovat uutta eloa katselu- ja kuuntelukokemuksiisi. Interaktiiviset toiminnot tekevät olohuoneestasi huippuluokan viihdekeskuksen.

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisio asennettuna
Sonyn 190–203 cm:n (75–80 tuuman) televisioiden mahtava ääni

Katsele, kuuntele ja koe

Elokuvat, urheilu, ja pelit näyttävät upeilta Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) valtavassa 4K-ruudussa, joka tuo esiin hienoimmat yksityiskohdat. Tehokas kaiutinjärjestelmä ympäröi sinut eloisalla äänellä ja tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen, joka tuo elokuvateatterin olohuoneeseesi.

Mikään ei näytä enää samalta

4K on neljä kertaa tarkempi kuin Full HD ja takaa Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisioiden ylivoimaisen kuvanlaadun. Yli 8 miljoonan pikselin ansiosta kaikki katselemasi peleistä televisio-ohjelmiin toistuu ennennäkemättömän tarkasti.

4K on neljä kertaa Full HD -laatua tarkempi.
Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) televisio, jossa mahtavat ominaisuudet

Vie viihde vielä pidemmälle

Anna Blu-ray™-levyille ja muulle sisällölle 3D-käsittely Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) televisiolla ja koe upean viihteen maailma. Surffaa verkossa ja suoratoista videoita. Kuvajako ja Social Viewing antavat sinulle mahdollisuuden jakaa jännitys ystävien ja perheen kanssa.

Vahvat värit

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-televisiot herättävät värit henkiin. TRILUMINOS™-näyttö tehostaa sävyjä – polttavista punaisista syviin vihreisiin sävyihin. 4K X-Reality PRO™ muuntaa lähes kaiken 4K-laatuiseksi, ja X-tended Dynamic Range™ tuo uutta syvyyttä tummiin väreihin.

Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) LED-television tarkka kuvanlaatu
Sonyn 190–203 cm:n (75–80 tuuman) televisioiden kauko-ohjain

Viihde on vain yhden pyyhkäyksen päässä

Avaa haluamasi ohjelmat, elokuvat tai verkkosivut muutamassa sekunnissa Sonyn 190 cm:n (75 tuuman) television One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella tai selaa sisältöä. Ainutlaatuinen ja ohut Wedge-muotoilu mahtuu lähes kaikkialle mutta tarjoaa tarpeeksi tilaa tehokkaalle äänentoistojärjestelmälle.