Siirry sisältöön
TELEVISIOT

216–254 cm:n (85–100 tuuman) TV:t

Kun haluat nauttia uskomattomasta viihteestä, kiinnitä katseesi Sonyn suurikokoisiin televisioihin. Niiden 4K-tarkkuus, tilaääni ja interaktiiviset ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi.

Mies katselee Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) televisiota

Televisio astuu pääosaan

Kun olohuoneessasi on Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) televisio, kotisi täyttyy ystävistä ja perheenjäsenistä, jotka haluavat kokea suuren 4K-television. Ottelupäivänä Live-jalkapallotilan kaltaiset jännittävät ominaisuudet tuovat toiminnan lähelle ja tilaääni parantaa katselukokemusta tehokkaalla äänentoistolla.

Suuri kuva ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

4K-tarkkuus ja tehokas prosessointitekniikka tuottavat 8 miljoonan pikselin edestä uskomattomia yksityiskohtia Sonyn suurikokoisten televisioiden näytöille. Jokainen kuva näkyy entistä tarkempana, eloisampana ja luonnollisen selkeänä.

4K on neljä kertaa Full HD -laatua tarkempi.
Sonyn suurikokoiset televisiot, joissa on näytönjakotoiminto

Maailma on vain napsautuksen päässä

Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) televisioiden älykkään tekniikan ansiosta sinun ei tarvitse katsella televisiota yksin. Vaihda kuvia ystävien kanssa, soita Skype™-puhelu perheellesi lempielokuvasi pyöriessä käyttämällä Social Viewing -toimintoa tai valitse Live-jalkapallotila ja ole yhteydessä muihin ottelun aikana.

Kirkkaat värit heräävät henkiin

Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) TV:iden TRILUMINOS™-näyttö tuo esiin värien parhaat puolet. Laaja sävyskaala lisää intensiteettiä, ja X-tended Dynamic Range™ -tekniikka tuo syvyyttä tummiin vivahteisiin ja valaisee näytön. 4K X-Reality PRO™ nostaa kuvanlaadun lähemmäs 4K-tasoa ja parantaa kaikkea katselemaasi.

Sonyn 216–254 cm:n (85–100 tuuman) televisioiden eloisat värit
Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) television kauko-ohjain

Hallitse mediasisältöä pyyhkäyksellä

Selaa sisältöä suuressa televisiossa One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella tai siirry suoraan toimintaan pikatoiminnolla. Vakautta parantava Wedge-muotoilu tarjoaa tarpeeksi tilaa laadukkaalle äänijärjestelmälle, joka ympäröi sinut eloisalla äänellä.