Siirry sisältöön
TELEVISIOT

216–254 cm:n (85–100 tuuman) TV:t

Kun haluat nauttia uskomattomasta viihteestä, kiinnitä katseesi Sonyn suurikokoisiin televisioihin. Niiden 4K-tarkkuus, tilaääni ja interaktiiviset ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi.

Tyydy kotiviihteessä vain parhaimpaan

Nämä suuret televisiot eivät piilottele tehoaan vaan tarjoavat sinulle kaiken upeasta kuvanlaadusta eloisaan äänentoistoon ja älykkääseen tekniikkaan yhdessä paketissa. Katselitpa mitä tahansa, nautit joka tasolla sykähdyttävästä katselukokemuksesta.

Sonyn suurikokoisten televisioiden eloisa kuvanlaatu
Mies katselee Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) televisiota

Televisio astuu pääosaan

Kun olohuoneessasi on Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) televisio, kotisi täyttyy ystävistä ja perheenjäsenistä, jotka haluavat kokea suuren 4K-television. Ottelupäivänä Live-jalkapallotilan kaltaiset jännittävät ominaisuudet tuovat toiminnan lähelle ja tilaääni parantaa katselukokemusta tehokkaalla äänentoistolla.

Suuri kuva ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

4K-tarkkuus ja tehokas prosessointitekniikka tuottavat 8 miljoonan pikselin edestä uskomattomia yksityiskohtia Sonyn suurikokoisten televisioiden näytöille. Jokainen kuva näkyy entistä tarkempana, eloisampana ja luonnollisen selkeänä.

4K on neljä kertaa Full HD -laatua tarkempi.
Sonyn suurikokoiset televisiot, joissa on näytönjakotoiminto

Maailma on vain napsautuksen päässä

Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) televisioiden älykkään tekniikan ansiosta sinun ei tarvitse katsella televisiota yksin. Vaihda kuvia ystävien kanssa, soita Skype™-puhelu perheellesi lempielokuvasi pyöriessä käyttämällä Social Viewing -toimintoa tai valitse Live-jalkapallotila ja ole yhteydessä muihin ottelun aikana.

Kirkkaat värit heräävät henkiin

Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) TV:iden TRILUMINOS™-näyttö tuo esiin värien parhaat puolet. Laaja sävyskaala lisää intensiteettiä, ja X-tended Dynamic Range™ -tekniikka tuo syvyyttä tummiin vivahteisiin ja valaisee näytön. 4K X-Reality PRO™ nostaa kuvanlaadun lähemmäs 4K-tasoa ja parantaa kaikkea katselemaasi.

Sonyn 216–254 cm:n (85–100 tuuman) televisioiden eloisat värit
Sonyn 216 cm:n (85 tuuman) television kauko-ohjain

Hallitse mediasisältöä pyyhkäyksellä

Selaa sisältöä suuressa televisiossa One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella tai siirry suoraan toimintaan pikatoiminnolla. Vakautta parantava Wedge-muotoilu tarjoaa tarpeeksi tilaa laadukkaalle äänijärjestelmälle, joka ympäröi sinut eloisalla äänellä.