Siirry sisältöön
Televisiot

3D-televisiot

Nauti toiminnasta 3D-televisioillamme. Mallistostamme löydät täydellisen laitteen, joka tarjoaa elokuvia, ohjelmia ja verkkosisältöä kolmessa ulottuvuudessa.

Astu viihteen uuteen ulottuvuuteen

Nauti elokuvateatterin tunnelmasta kotonasi parhailla 3D-TV:illämme – sujauta 3D-lasit päähäsi ja siirry keskelle toimintaa. Huippuluokan kuvatekniikka parantaa jokaista kohtausta, ja äänen tarkkuus tuo lisää täyteläisyyttä ja tunnelmaa.

3D-elokuva 3D-televisiossa
Selkeä kuva Sonyn parhaassa 3D-TV:ssä

Uudenlainen 3D-kokemus

Nauti 3D-elämyksestä. 3D-televisiomme jättävät kaksoiskuvat historiaan, ja välkkyminen on vähäistä. 3D-malliemme näyttö on kirkas valaistuksesta riippumatta, ja 3D-lasit eivät päästä valoa sisään, mikä takaa sinulle rauhan uppoutua toimintaan.

Henkeäsalpaava kuvanlaatu

3D-televisioissamme on viimeisin tekniikka. X-Reality PRO parantaa kuvia ja vähentää kohinaa, ja Motionflow XR takaa vakaan kuvan. LED-3D-TV:iden valkoiset diodit kirkastavat koko ruudun ja täyttävät niin 2D- kuin 3D-kuvat eloisilla yksityiskohdilla.

3D-älytelevision mahtava kuvanlaatu
Selkeä ääni Sonyn 3D-LED-TV:ssä

Koe äänen kaikki vivahteet

Parhaissa 3D-televisioissamme on upea ääni. Clear Phase hienosäätää taajuusvasteen, ja S-Force PRO Front Surround tuottaa luonnollisen selkeyden. Ääni-zoom tuo puheäänet kuuluville, ja pitkäkanavaiset kaiuttimet takaavat jykevän basson.

Maailma on sormiesi ulottuvilla

Sonyn 3D-älytelevisiot avaavat oven jännittävään viihdemaailmaan. Suoratoista elokuvia ja ohjelmia verkosta tai selaa älypuhelimesi sisältöä. Ottelupäivinä voit käyttää 3D-TV:n Social Viewing -toimintoa: twiittaa ja kommentoi pelin kulkua Skypessä™.

Yhteisöpalvelut Sonyn 3D-älytelevisioissa
3D-television kauko-ohjain

Yksi hipaisu riittää

One-Flick Entertainment tekee 3D-televisioiden käytöstä helppoa. Kauko-ohjaimen ja BRAVIA®-käyttöliittymän avulla voit selata TV-kanavia, valokuvia ja verkkosisältöä 3D-älytelevisiolla. Jos sinulla on kiire, voit hyödyntää pikakäynnistystoimintoa.