Täydellinen automaattitarkennus

Ota ennennäkemättömän tarkkoja kuvia 4D FOCUS -tarkennuksella.

Mikä on 4D FOCUS?

Perinteinen automaattitarkennus keskittyy vain tilaan. 4D FOCUS menee askeleen pidemmälle innovatiivisella kuvatunnistimellaan, joka tunnistaa sekä tilan että ajan ja tallentaa näin liikkuvia kohteita hämmästyttävän selkeästi. Lopputuloksena ovat ennennäkemättömän terävät kuvat. Perinteinen automaattitarkennus on historiaa – valokuvauksen tulevaisuus on liikkeessä.

LAAJA – Alue (2D)

Tallenna toiminta laajalta alueelta, myös kuvaruudun reuna-alueilta. 

NOPEA – Syvyys (3D)

Tarkenna nopeasti olipa kohde liikkumassa lähemmäksi tai kauemmaksi.

VAKAA – Aika (4D)

4D FOCUS -tarkennuksen neljäs ulottuvuus on aika, jonka ansiosta kohteen seuraava liike voidaan ennustaa tarkasti.

Laaja automaattitarkennusalue

Tallenna kohde missä tahansa kohdassa kuva-aluetta. 4D FOCUS aktivoi automaattitarkennuspisteet laajalta alueelta, joten kamera tunnistaa kohteet koko kuva-alueelta pelkän keskiosan sijaan.

Supernopea tarkennus

4D FOCUS havaitsee välittömästi etäisyyden kuvattavaan kohteeseen ja tarkentaa nopeasti ja tarkasti edistyksellisellä automaattitarkennusalgoritmillaan, joten ratkaisevat hetket eivät mene ohitse.

Vakaa seuranta

Pidä kohde näkökentässäsi. Automaattitarkennusalgoritmimme pitää tarkennuksen liikkeessä ja jopa ennustaa kohteen seuraavan liikkeen ilman, että muut kuva-alueella olevat esteet haittaavat.

4D FOCUS -galleria

Selaa tarkkoja 4D FOCUS -tarkennuksella otettuja toimintakuvia ja katso, miten voit ottaa niitä itse. Käytettävissäsi ovat yksityiskohtaiset tiedot aina mallinumerosta aukon kokoon ja polttoväliin.

Sonyn valokuvagalleria
Tutustu Sonyn valokuvagalleriaan

Katso Sonyn kameroilla otettuja kuvia.

Tutustu Sonyn kamerakanavaan
Tutustu Sonyn kamerakanavaan

Katso videoita tuotteistamme ja tutustu niiden ominaisuuksiin.