4K HDR -televisiot

4K HDR -TV tarjoaa paremman katselukokemuksen ja neljä kertaa Full HD -laatua tarkemman kuvan. Seuraavaksi voit lukea lisää 4K-tekniikasta ja ostaa 4K HDR -TV:n.

4K HDR tuo yksityiskohdat esiin

4K ja suuri dynaaminen alue

Tämä TV tarjoaa upeimman mahdollisen kuvanlaadun yhdistämällä loistavan 4K-tarkkuuden ja suuren dynaamisen alueen (HDR) kirkkauden, värin ja yksityiskohdat. Aiemmin piiloon jääneet tummat varjot ja kirkas auringonvalo näkyvät nyt selkeästi.

4K HDR
Tarkempaa kuin Full HD
4K-tekniikka: tarkempi kuin Full HD

Kaikki näyttää paremmalta Sonyn 4K-TV:ssä. Elokuvat, ohjelmat, valokuvat ja älypuhelinsisältö skaalataan 4K-laatuun viimeisimpien 4K X-Reality™ PRO-, X-tended Dynamic Range™ PRO- ja TRILUMINOS™-näyttötekniikoiden avulla. Tulevat 4K-muodon muutoksetkaan eivät aiheuta ongelmia, koska HD-TV:mme tukevat HEVC-koodekkia.

4K HDR -yhteensopivat mallit

Kerro mitä haluat katsoa

Löydä suosikkisisältösi nopeammin kuin koskaan aiemmin pelkällä puheella. Äänihaun ansiosta voit unohtaa hankalan navigoinnin ja kirjoittamisen – esitä vain kysymys.

Äänihaku
Sisältöpalkki
Löydät kaiken hetkessä

Koe viihteen uusi sukupolvi ja käytä niin perinteisiä kanavia kuin internet-sisältöä kätevän käyttöliittymän kautta. Pikapainikkeella löydät kaiken haluamasi hetkessä.

Tehty kuuntelua varten

ClearAudio+

Tuo kuuntelukokemukseen sama tunnelma kuin katseluun. ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen ja tuottaa mukaansatempaavan ja tunteisiin vetoavan kokemuksen, joka kietoutuu ympärillesi. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin ja keskustelut tarkemmin.

ClearAudio+