UUDENLAINEN TODELLISUUS

Aito 4K-tarkkuus jokaisessa kuvassa
Sony 4K on enemmän kuin tavanomainen 4K

Sonyn televisioissa sisältö terävöitetään ja hienosäädetään viimeisimmillä yksityiskohtien toisto- ja kohinanvaimennustekniikoilla, jotka takaavat hämmästyttävän todentuntuiset kuvat.

Perinteinen
PERINTEINEN
4K Processor X1™ / 4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™ / 4K Processor X1™ Extreme
Siru muutosten takana

4K Processor X1™

4K Processor X1™ on innovatiivinen tekniikka, jossa käytetään edistyksellisiä algoritmeja kohinan poistamiseen ja yksityiskohtien tehostamiseen. Se toimii 4K X-Reality PRO™ -ominaisuuden kanssa ja tuottaa teräviä, selkeitä ja todentuntuisia kuvia.

Missing Video data!

Lähemmäs 4K-tarkkuutta

Sonyn ainutlaatuinen 4K X-Reality PRO -kuvaprosessointi skaalaa jokaisen pikselin hämmästyttävän selkeäksi. Eri kuvien pikselit analysoidaan ja kuvat terävöitetään reaaliaikaisesti.

X-Reality PRO
Uudenlainen todellisuus

4K X-Reality PRO -ominaisuus hyödyntää erilaisia kohinanvaimennustekniikoita ja terävöittää ja hienosäätää näin kuvia. Kohtaukset ovat selkeämpiä, tasaisempia ja luonnollisempia.

Herätä pikselit henkiin

4K X-Reality PRO vertaa kuvatyyppejä ainutlaatuiseen tietokantaan tallennettuihin kuvatyyppeihin, minkä ansiosta jokaiselle pikselille löydetään paras mahdollinen sävy, kyllästys ja kirkkaus. Hyödynnämme kokemustamme huippusuosittujen elokuvien ja TV-ohjelmien kehittämisestä ja tarjoamme uskomattoman todentuntuista ja yksityiskohtaista katselusisältöä.