Siirry sisältöön
Televisiot

4K-televisiot

4K-TV tarjoaa paremman katselukokemuksen ja neljä kertaa Full HD -laatua tarkemman kuvan. Seuraavaksi voit lukea lisää 4K-tekniikasta ja ostaa 4K-TV:n.

4K-TV muuttaa kaiken

Näe suosikkisi uusin silmin 4K-televisiosta. Sonyn 4K-TV:iden yli 8 miljoonaa pikseliä ja tehokas prosessointi takaavat vaikuttavan kuvanlaadun. Kuva pysyy terävänä, vaikka siirtyisit lähemmäs näyttöä – nauti upeasta elokuvateatterikokemuksesta.

4K-TV, joka on neljä kertaa Full HD -laatua tarkempi
Pariskunta katsoo 4K-TV:tä

4K-tekniikka: tarkempi kuin Full HD

Kaikki näyttää paremmalta Sonyn 4K-TV:ssä. Elokuvat, ohjelmat, valokuvat ja muu sisältö skaalataan 4K-laatuun viimeisimpien 4K X-Reality PRO-, X-tended Dynamic Range PRO- ja TRILUMINOS-tekniikoiden avulla. Ultra HD -TV:mme tukevat HEVC-koodekkia.

Ota ohjat

One-Flick Entertainment tuo sisällön kätevästi sormiesi ulottuville. Selaa musiikkia ja kuvia, surffaa netissä tai suoratoista elokuvia huikeassa tarkkuudessa tämän parhaista 4K-TV:istä löytyvän käyttöliittymän kautta.

Kauko-ohjain 4K-televisioihin
Pariskunta katsoo Ultra HD -televisiota, jossa on Sony ClearAudio

Vaikuttava, elokuvamainen ääni

Jokainen vuorosana, äänitehoste ja sävel kuulostaa hämmästyttävän aidolta 4K-TV:stä kuultuna. Sisäiset tekniikat, kuten ClearAudio+, ääni-zoom ja Clear Phase, parantavat selkeyden huippuunsa. Parhaissa 4K-TV:issämme on pitkäkanavaiset kaiuttimet.

Suoratoista, jaa ja nauti 4K TV:n yhteyksistä

Sonyn 4K-televisiot tarjoavat sinulle valtavan määrän jännittävää sisältöä. Suoratoista elokuvia, musiikkia ja ohjelmia verkosta ja nauti 4K-tekniikan tehosta ja tarkkuudesta, jotka ylittävät jopa Full HD -televisioiden tason.

Jakamistoiminto Sonyn 4K-TV:ssä
Ultra HD -TV:n kuvat ovat neljä kertaa Full HD:ta tarkempia

Eloisat värit, täyteläinen kuva

Kurkista 4K-televisioiden tarjoamaan uudenlaiseen katselukokemukseen. TRILUMINOS™-väritekniikka toistaa jokaisen sävyn luonnollisena ja eloisana, ja Motionflow näyttää vauhdikkaankin toiminnan sulavasti.