Siirry sisältöön
TELEVISIOT

81–94 cm:n (32–37 tuuman) TV:t

Sonyn 81–94 cm:n (32–37 tuuman) TV:t tarjoavat hyviä asioita pienessä paketissa. Ne sopivat täydellisesti ahtaisiin tiloihin ja takaavat huikean äänen, runsaat värit ja Full HD:n tehokkuuden kompaktissa koossa.

HD tulee pienelle näytölle 

Sinun ei tarvitse tinkiä kuvanlaadusta, jos haluat pienen TV:n. Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) älytelevisioissa on Full HD- tai HD Ready -näyttö, kirkas ClearAudio+ ‑ääni sekä monia muita jännittäviä ominaisuuksia. Ja mikä parasta, löydät ohjelmat ja verkkosisällöt nopeasti ja helposti One-Flick Entertainment -kauko-ohjaimella.

Toimintaelokuva Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) LED-televisiossa
Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) televisio

Valtavasti ominaisuuksia pienessä paketissa 

Tuo viihde keittiöön, asuntolaan tai studiohuoneistoon Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) LED-televisioiden avulla. Nauti Full HD- tai HD Ready -näytöstä, upeasta äänestä ja Social Viewing -toiminnon ja Live-jalkapallotilan kaltaisista jännittävistä ominaisuuksista edullisesti. Pelitkin ovat entistä intensiivisempiä.

Kirkas ja tarkka

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) televisioiden näyttöjen takana olevat valkoiset LED-lamput valaisevat näytön kulmasta kulmaan ja saavat aikaan selkeän kontrastin. Tarkkuuden tehostustekniikka vähentää kohinaa ja takaa tarkan, kirkkaan ja syvyysvaikutelmaltaan paremman kuvanlaadun.

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) älytelevisioiden kirkas ja tarkka kuvanlaatu
Suoratoisto Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) LED-televisioissa

Vie televisiosi verkkoon

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) älytelevisiot on helppo yhdistää internetiin. Vaihda valokuvia ystävien kanssa, katso FIFA-videoita tai selaa sisältöä älypuhelimesta Wi-Fi®-verkon kautta. Tykkäätkö Twitter™-palvelusta? Kirjoita katsomaasi sisältöön liittyvä avainsana, ja Social Viewing -toiminto tuo näytölle sitä koskevat twiitit.

Valmistaudu kohtaamaan todellisuus 

Iltauutisista uusimpiin Blu-ray™-hittifilmeihin – X-Reality Pro™ -kuvaprosessori saa kaiken näyttämään paremmalta. Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) LED-televisioissa se vähentää kohinaa, jolloin tuloksena on täydellinen kuvanlaatu. Prosessori parantaa myös älypuhelimesta suoratoistettavien videoiden ja kuvien tarkkuutta.

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) television eloisa kuva
Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) älytelevision kauko-ohjain

Vain yksi pyyhkäisy

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) televisioiden kätevässä One-Flick Entertainment ‑kauko-ohjaimessa on intuitiivinen BRAVIA®-käyttöliittymä, jolla on helppo selata kanavia, valokuvia, videoita ja verkkosivuja. Tiedätkö jo, mitä etsit? Käytä pikakäynnistystoimintoa ja käynnistä lempiohjelmasi tai lempielokuvasi muutamassa sekunnissa.