TELEVISIOT

81–94 cm:n (32–37 tuuman) TV:t

Sonyn 81–94 cm:n (32–37 tuuman) TV:t tarjoavat hyviä asioita pienessä paketissa. Ne sopivat täydellisesti ahtaisiin tiloihin ja takaavat huikean äänen, runsaat värit ja Full HD:n tehokkuuden kompaktissa koossa.

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) televisio
Valtavasti ominaisuuksia pienessä paketissa 

Tuo viihde keittiöön, asuntolaan tai studiohuoneistoon Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) LED-televisioiden avulla. Nauti Full HD- tai HD Ready -näytöstä, upeasta äänestä ja Social Viewing -toiminnon ja Live-jalkapallotilan kaltaisista jännittävistä ominaisuuksista edullisesti. Pelitkin ovat entistä intensiivisempiä.

Kirkas ja tarkka

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) televisioiden näyttöjen takana olevat valkoiset LED-lamput valaisevat näytön kulmasta kulmaan ja saavat aikaan selkeän kontrastin. Tarkkuuden tehostustekniikka vähentää kohinaa ja takaa tarkan, kirkkaan ja syvyysvaikutelmaltaan paremman kuvanlaadun.

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) älytelevisioiden kirkas ja tarkka kuvanlaatu
Valmistaudu kohtaamaan todellisuus 

Iltauutisista uusimpiin Blu-ray™-hittifilmeihin – X-Reality Pro™ -kuvaprosessori saa kaiken näyttämään paremmalta. Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) LED-televisioissa se vähentää kohinaa, jolloin tuloksena on täydellinen kuvanlaatu. Prosessori parantaa myös älypuhelimesta suoratoistettavien videoiden ja kuvien tarkkuutta.

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) television eloisa kuva
Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) älytelevision kauko-ohjain
Vain yksi pyyhkäisy

Sonyn 81 cm:n (32 tuuman) televisioiden kätevässä One-Flick Entertainment ‑kauko-ohjaimessa on intuitiivinen BRAVIA®-käyttöliittymä, jolla on helppo selata kanavia, valokuvia, videoita ja verkkosivuja. Tiedätkö jo, mitä etsit? Käytä pikakäynnistystoimintoa ja käynnistä lempiohjelmasi tai lempielokuvasi muutamassa sekunnissa.