Tuotekuva

Ominaisuudet

Optimoitu Sonyn CFexpress Type A -muistikorteille

Ota kaikki irti Sonyn CFexpress Type A- ja SD-muistikorteista nopealla kortinlukijalla. Kompaktin muotoilun ja USB-yhteensopivuuden ansiosta voit siirtää ja varmuuskopioida tietoja nopeasti missä vain.

Tukee CFexpress Type A- ja SD UHS-II/UHS-I -muistikortteja

CFexpress Type A -muistikorttien ja SD-muistikorttien tiedonsiirtoon tarvitaan vain yksi kortinlukija.

Nopeampaa tiedonsiirtoa USB Type-C® -liitännällä

MRW-G2-kortinlukijassa on USB 3.2 Gen 2 -tuki. Lisäksi se tukee SuperSpeed 10 Gbps -siirtoprotokollaa sekä USB Type-C®- (suositeltu) että Type-A-liitännöissä. Molempiin liitäntätyyppeihin on tehokkaat kaapelit, joten kortinlukija sopii useisiin laitemalleihin.

Helppo käyttää

Upotetun korttipaikan ansiosta kortti ei pääse irtoamaan vahingossa yhtä helposti, mikä tekee työskentelystä mukavampaa. Lisäksi LED-valo palaa korttia liitettäessä ja vilkkuu, kun korttia käytetään. 

Pienikokoinen, kulkee helposti mukana ja tehostaa työskentelyä

MRW-G2 mahtuu helposti taskuun tai laukkuun ohuen ja kevyen muotoilunsa ansiosta, joten voit työskennellä korkearesoluutioisten tiedostojen kanssa myös matkoilla. Nopeaan tiedonsiirtoon ja lataukseen tarvitaan vain yksi kaapeli.

Tekniset tiedot

Optimoi CFexpress Type A- ja SD UHS-II/UHS-I -muistikorttien teho USB-liitännän kautta. Kortinlukija tukee huippunopeaa USB 3.2 Gen 2 -tiedonsiirtoa ja tehostaa työskentelyä. Kompaktin kokonsa ansiosta se kulkee helposti mukana.
  • SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2)

  • Yhteensopiva Sony CFexpress Type A- ja SD UHS-II/UHS-I -muistikorttien kanssa.

  • Mukana tehokkaat kaapelit USB Type-C®- ja Type-A-portteihin

  • Upotettu korttipaikka, joka ehkäisee muistikortin tahatonta irtoamista, sekä LED-merkkivalo

  • Erittäin pienikokoinen ja kevyt

Liittymä
USB 3.2 Gen 2 x 1
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä