Kuvia tuotteesta UHS-II SD/microSD -kortinlukija USB-keskittimessä
Kuvia tuotteesta UHS-II SD/microSD -kortinlukija USB-keskittimessä
Kuvia tuotteesta UHS-II SD/microSD -kortinlukija USB-keskittimessä
Kuvia tuotteesta UHS-II SD/microSD -kortinlukija USB-keskittimessä
Kuvia tuotteesta UHS-II SD/microSD -kortinlukija USB-keskittimessä

Ominaisuudet

Nopein UHS-II SD/microSD -kortinlukija nopeuttaa tiedonsiirtoa

Jopa 300 Mt/s:n tiedonsiirtonopeudella varustettu MRW-S3:n UHS-II-SD- ja -microSD-kortinlukija tarjoaa nopeimman tavan siirtää ja kopioida korkean resoluution kuvia ja videoita, jotka on otettu UHS-II-tuetuilla kameroilla. Pitkän kuvauspäivän jälkeen se säästää varmuuskopiointiin käyttämääsi aikaa merkittävästi, minkä ansiosta voit katsoa, muokata ja jakaa kuviasi nopeammin. 

Nopein USB-keskitin

MRW-S3 on nopein USB-keskitin. Se tukee USB 3.1 Gen 2 -standardia ja tarjoaa jopa 1 000Mt/s:n siirtonopeuden. Voit siis käyttää UHS-II-kortteja, kuten SF-G-sarjaa, 300 Mt/s:n tiedonsiirtonopeudella ja myös muita kortinlukijoita, kuten XQD:tä ja CFexpressiä. Saat kaiken irti nopeista ulkoisista SSD (Solid State Drive) -USB-tallennuslaitteista myös nopeaa varmuuskopiointia varten.

100 watin USB Power Delivery vakaaseen virransyöttöön

MRW-S3 on yhteensopiva korkeintaan 100 watin USB PD -verkkolaitteiden kanssa ja tarjoaa USB PD -yhteensopivasta verkkolaitteesta vakaan ja luotettavan virtalähteen kaikkiin liitettyihin laitteisiin (USB Type-C™- ja USB Standard-A-portit). Ammattilaisvalokuvaajat ja -videokuvaajat voivat siis keskittyä työnkulkuunsa ilman huolta riittämättömän virtalähteen aiheuttamista yllättävistä yhteysongelmista. Vähintään 35 watin USB PD -verkkolaitteen käyttöä suositellaan.

USB:n virtatason ilmaisimet

MRW-S3:ssa on virtatason ilmaisimet USB-A- ja USB-C-porteille. Näin saat tietää jo ennen USB-laitteiden yhdistämistä, onko niissä tarpeeksi virtaa vakaaseen ja luotettavaan liitäntään. Jos LED-merkkivalo palaa jatkuvasti, USB-portti on korkeimmalla virtatasolla. Vilkkuva LED-merkkivalo tarkoittaa, että virta riittää tavanomaisille USB-laitteille, mutta ei laitteille, joilla on korkea virrankulutus. Jos LED-merkkivalo ei pala, voit yhdistää vain omatehoisia USB-laitteita.

Irrotettava USB-C–USB-C-kaapeli

Kiinteällä USB-C-kaapelilla varustetut USB-keskittimet ovat hankalia kuljettaa ja kaapelin ja rungon liitoskohta voi kulua vähitellen. MRW-S3:ssa on irrotettava USB-C–USB-C-kaapeli, mikä vähentää kaapelin kulumista ja mahdollistaa USB-keskittimen säilömisen pienessä tilassa, kun sitä ei käytetä. Tätä lyhyttä kaapelia voi käyttää myös tavallisten USB 3.1 Gen 2 -laitteiden liittämiseen tai korkeintaan 100 W:n USB PD -verkkolaitteiden liitäntäkaapelina upotetun eMarkerin ansiosta.

4K 30 fps:n HDMI-lähtö 

Eikö kannettavassa tietokoneessasi tai pöytäkoneessasi ole HDMI-lähtöä? Onnistuu, MRW-S3 sisältää jopa 4K 30 fps:n HDMI-lähdön, joten voit tarkistaa ja muokata töitäsi televisiosta tai näytöstä nopeasti ja helposti. Jos sinulla on kannettava tietokone, jossa on rajallinen määrä portteja, et tarvitse ylimääräistä sovitinta eikä sinun tarvitse käyttää vähiä USB-C-porttejasi.

Tyylikäs ja kestävä alumiinirunko, jossa aaltomainen pinta

Kestävä harjattu alumiinipinta minimoi naarmut ja sormenjäljet. Aistittava aaltomainen pinta puolestaan takaa vakaan otteen ja tekee laitteesta helpommin käsiteltävän, jos liität ja irrotat laitteita ja kaapeleita säännöllisesti päivän aikana.

Kompakti ja kevyt

MRW-S3-USB-keskitin on kooltaan vain 118,7 x 50,3 x 14 mm ja painaa ainoastaan 95 g. Se on helppo kuljettaa mukana missä sitten kuvaatkin.

Tekniset tiedot

USB-keskittimessä oleva MRW-S3 UHS-II SD/microSD -kortinlukija on tärkeä laite valokuvaajille ja videokuvaajille, jotka haluavat tehostaa työnkulkua nopean, luotettavan ja vakaan keskittimen avulla. Keskittimessä on 4K HDMI -lähtö, nopea laturi älypuhelimille ja yhteensopivuus kannettavien MacBook- ja Windows-tietokoneiden kanssa. Ylivertainen tiedonsiirtonopeus , jopa 1 000 Mt/s (USB 3.1 Gen 2 -liitäntä), ja täyden nopeuden tuki UHS-II-SD-muistikorteille (jopa 300 Mt/s).
  • USB 3.1 Gen 2 -tuki, todellinen siirtonopeus jopa 1 000 Mt/s

  • Jopa 300 Mt/s:n UHS-II-SD- ja -microSD-kortinlukija

  • Jopa 100 watin USB PD IN -tekniikka USB:n virtatason ilmaisimilla vakaaseen ja näkyvään virranhallintaan

  • HDMI-lähtö (jopa 4K)

  • Ohut kantaa irrotettavan ja kulumista vähentävän USB-C–USB-C-kaapelin ansiosta

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä