Ääntä uudistamassa

Kaunis kuva ansaitsee kiehtovan äänen. Sony-televisioissa on ainutlaatuisia ja edistyksellisiä äänitekniikoita, joiden avulla pääset suoraan toiminnan keskelle ja saat lumoavan viihde-elämyksen.

Uudenlainen äänen moniulotteisuus

Acoustic Surface Audio+™ -ominaisuuden ansiosta ääni tulee suoraan kuvaruudusta, kun television kolme ohjainta värisevät ja tuottavat kuvan mukana liikkuvaa ääntä. Kaksi sivuille suunnattua bassokaiutinta toistavat bassoäänet jykevinä, ja tilaäänitehosteen ansiosta ääni liikkuu huoneessa.

Muuta A9F keskikaiuttimeksi

Ääntä suoraan keskeltä

TV:n keskikaiutintila

Voit muuttaa AF9-television laadukkaaksi keskikaiuttimeksi liittämällä vahvistimen takapaneelin lähtöliitäntään. Acoustic Surface Audio+™ -ominaisuuden ansiosta kuulet kaikki elokuvien ja konserttien äänet suoraan kuvaruudusta.

Näyttö äänilähteenä 

Ääni kuuluu suoraan näytöstä Acoustic Surface™ -tekniikan avulla. Television taakse on sijoitettu kaksi herkästi värähtelevää, innovatiivista liikutinta, jotka muodostavat kuvassa liikkuvan äänen. Siten dialogi ja erikoistehosteet kuuluvat juuri oikeasta kohdasta. Bassokaiutin tuottaa dynaamisiin toimintakohtauksiin syvän ja voimakkaan bassoäänen.

Hienosäätää jokaisen hetken 

Sonyn ClearAudio+ on äänitekniikkakokoelma, joka hienosäätää television äänen automaattisesti todentuntuisemmaksi ja syvemmäksi katseltavasta sisällöstä riippumatta.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase