Ääntä uudistamassa

Kaunis kuva ansaitsee kiehtovan äänen. Sony-televisioissa on ainutlaatuisia ja edistyksellisiä äänitekniikoita, joiden avulla pääset suoraan toiminnan keskelle ja saat lumoavan viihde-elämyksen.

Näyttö äänilähteenä 

Ääni kuuluu suoraan näytöstä Acoustic Surface™ -tekniikan avulla. Television taakse on sijoitettu kaksi herkästi värähtelevää, innovatiivista liikutinta, jotka muodostavat kuvassa liikkuvan äänen. Siten dialogi ja erikoistehosteet kuuluvat juuri oikeasta kohdasta. Bassokaiutin tuottaa dynaamisiin toimintakohtauksiin syvän ja voimakkaan bassoäänen.

Hienosäätää jokaisen hetken 

Sonyn ClearAudio+ on äänitekniikkakokoelma, joka hienosäätää television äänen automaattisesti todentuntuisemmaksi ja syvemmäksi katseltavasta sisällöstä riippumatta.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase

Nauti elokuvista Soundbarin avulla 

Saat elokuvateatterimaisen kokemuksen kotonasi Soundbarin ja Dolby Vision™ -yhteensopivan Sony-television yhdistelmällä. Erinomaista kuvaa voi täydentää vaikuttavan voimakkaalla äänellä. Osaan malleista on saatavilla Dolby Atmos® -tilaäänen kaltaisia tekniikoita, jotka mahdollistavat äänilähteiden tarkan sijoittamisen ja yläpuolelta kuuluvat tehosteet.

Spider-Man™: Homecoming nyt saatavana 4K Ultra HD™ -tarkkuudessa.