Ääntä uudistamassa

Kaunis kuva ansaitsee kiehtovan äänen. Televisioissamme on ainutlaatuisia ja edistyksellisiä äänitekniikoita, joiden avulla pääset suoraan toiminnan keskelle ja saat lumoavan viihde-elämyksen.

Sound-from-Picture Reality™ – todellinen ääni kuvasta

Uudenlainen äänen moniulotteisuus

Acoustic Surface Audio+™ -tekniikan ja television keskikaiutintilan ansiosta ääni tulee suoraan kuvaruudun keskeltä, kun television takana olevat ohjaimet värisevät ja tuottavat kuvan mukana liikkuvaa ääntä. Kaksi bassokaiutinta toistavat bassoäänet jykevinä, ja tilaäänitehosteen ansiosta ääni liikkuu huoneessa.

Muuta A9F keskikaiuttimeksi
Ääntä suoraan keskeltä

TV:n keskikaiutintila

Voit muuttaa television laadukkaaksi keskikaiuttimeksi liittämällä vahvistimen takapaneelin lähtöliitäntään. Acoustic Surface Audio+™ -ominaisuuden ansiosta kuulet kaikki elokuvien ja konserttien äänet suoraan kuvaruudusta.

Näyttö äänilähteenä 

Ääni kuuluu suoraan näytöstä Acoustic Surface Audio™ -tekniikan avulla. Television taakse on sijoitettu kaksi herkästi värähtelevää, innovatiivista ohjainta, jotka muodostavat kuvassa liikkuvan äänen. Siten dialogi ja erikoistehosteet kuuluvat juuri oikeasta kohdasta.

Ääni kuvaruudusta kuin olisit paikalla

Valitse paikkasi eturivistä. Sound-from-Picture Reality™ ja Acoustic Multi-Audio™ -äänitekniikkamme vievät sinut keskelle konsertteja ja elokuvien tapahtumia.

Neljä eteenpäin suunnattua kaiutinta

Neljä eteenpäin suunnattua kaiutinta TV:n ylä- ja alaosassa simuloivat ääntä kuvaruudun keskeltä, joten kuva ja ääni ovat täysin linjassa keskenään. 

Ääntä suuntaavat diskanttikaiuttimet

Ääntä suuntaavat diskanttikaiuttimet TV:n takana simuloivat ääntä kuvaruudun keskeltä, jotta kuva vastaa ääntä täsmälleen. 

Värisevä diskanttikaiutin reunuksessa
Diskanttikaiutin reunuksessa

Reunuksen värisevän diskanttikaiuttimen ääni seuraa toimintaa, joten tuloksena on mukaansatempaava kokemus.

Hienosäätää jokaisen hetken 

Sonyn ClearAudio+ on äänitekniikkakokoelma, joka hienosäätää television äänen automaattisesti todentuntuisemmaksi ja syvemmäksi katseltavasta sisällöstä riippumatta.