Kuvia tuotteesta Korkean resoluution HDD-äänisoitin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution HDD-äänisoitin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution HDD-äänisoitin

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Nauti korkean resoluution äänitekniikasta

Kuvittele kuuntelevasi suosikkikappaleitasi poikkeuksellisen selkeällä ja täyteläisellä äänenlaadulla. HAP-Z1ES HDD Audio Player on täydellinen kumppani hifi-laitteistoille, ja Direct Stream Digital (DSD) Re-mastering Engine toistaa kaiken musiikkisi paremman laatuisena. Kaikki musiikkisi mahtuu 1 Tt:n kiintolevylle, minkä ansiosta kuulet kaiken juuri tarkoitetulla tavalla.

Tukee kaikkia musiikkitiedostomuotojasi

HAP-Z1ES tukee korkean resoluution äänentoiston tiedostomuotoja (DSD, FLAC, WAV ja ALAC) ja pakattuja tiedostomuotoja (MP3, AAC, ATRAC ja WMA) ja palauttaa niiden äänenlaadun lähemmäksi alkuperäistä äänenlaatua.

Laaja taajuusalue – 2 Hz–80 kHz

Tarkka ääni koko taajuusalueella

Laaja taajuusalue (2 Hz–80 kHz) takaa monipuolisen äänenlaadun, joka kykenee toistamaan kaikki live-esiintymisen vivahteet.

Analoginen ääni digitaalisena suuremmalla bittinopeudella

Analoginen ääni digitaalisena suuremmalla bittinopeudella

Poikkeuksellisen tarkkuuden ja yksityiskohtaisuuden takaava korkean resoluution äänitekniikka muuntaa analogisen äänen digitaaliseen muotoon nopeudella 24 bittiä / 96 kHz, ja analogiset FIR-suotimet toimivat DSD-taajuudella.

High Resolution Audio
DSEE

Nosta pakatut tiedostot uudelle tasolle

DSEE-tekniikka parantaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle CD-levyjen tasoa. DSEE palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaaliset musiikkitiedostosi täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Miten DSD Re-mastering Engine toimii

DSD Re-mastering Engine muuntaa pakatut musiikkitiedostosi korkean resoluution DSD-muotoon. Äänenlaatu on lähempänä alkuperäistä ja siihen on palautettu hävinneet vivahteet.

DSD Re-mastering Engine

Tehty korkean resoluution äänentoistolle

Suunniteltu selkeä ja häiriötöntä äänentoistoa varten

Erilliset suuritehoiset muuntajat pitävät digitaalisten ja analogisten virtapiirien virran erillään toisistaan ja vähentävät ylikuulumista ja häiriöitä kanavien välillä.

Sisäinen äänirakenne

Jämäkkä ja vahva rakenne rajoittaa liikettä ja värähtelyä.

Epäkeskitetyt ja pehmustetut eristejalat

Eristetyt jalat jakavat soittimen tärinän.

Iskusuojatut komponentit

Tuuletin ja kiintolevy on asennettu siten, että ne vähentävät tärinää.

1 Tt tallennustilaa

Tallenna kaikki musiikkisi

Valtavan 1 Tt:n sisäänrakennetun kiintolevyn ansiosta voit säilyttää kaiken musiikkisi yhdessä paikassa ja tallentaa jopa 250 000 musiikkitiedostoa

Omaa musiikkiasi haluamassasi paikassa

Seuraa helppoja langattomia siirtoja

Nauti kaikesta musiikistasi yhdessä paikassa. Lataa PC:llesi HAP-musiikinsiirtosovellus ja synkronoi ja kopioi kaikki kappaleesi HAP-Z1ES:lle Wi-Fi®-yhteydellä. Kun lataat seuraavan kerran uuden kappaleen, se siirretään automaattisesti ja kappaleen nimi, albumin kansi ja muut tiedot tarkistetaan verkossa olevasta Gracenote-tietokannasta tarkkuuden varmistamiseksi.

Äänentoistojärjestelmäsi seuraava osa

Yhdistä HAP-Z1ES vahvistimeesi ja kaiuttimiisi. Käytettävissä on tasapainotettuja ja tasapainottamattomia liitäntöjä, LAN-portti kotiverkkoon yhdistämistä varten ja USB-tulo.

Tulo- ja lähtöliitännät

Hallitse itse musiikkiasi

Löydät aina etsimäsi kappaleen

Lataamalla ohjainsovelluksen voit ohjata HDD-soitinta älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi tai selata kappaleitasi LCD-näytöllä mukana toimitettavalla kauko-ohjaimella.

Selaa sovelluksella

Selaa helposti sovelluksella

Koko musiikkikirjastosi kopioidaan laitteellesi helppoa selausta varten.

Selaa LCD-paneelissa

Näet kappaleesi LCD-paneelista

Selaa kappaleitasi nopeasti LCD-etupaneelissa.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE ja DSD Remastering parantavat pakattujen tiedostojen laatua

  • 1 Tt tallennustilaa tuhansille kappaleille

  • Wi-Fi® ja automaattinen PC-synkronointiohjelmisto

  • Ohjaa suoraan älypuhelimesta tai taulutietokoneesta

Laatikon sisältö

Kauko-ohjain: RM-ANU183/S(1)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Palkinnot

Palkinnot