SVH

350,00 €

(sis. ALV)
172

4.5 perustuen 172 asiakasarvosteluun

115
40
6
4
7
Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

172 asiakasarvostelua

0

Sony Bluetooth Turntable

PS-LX310BT 25.01.2023 tekijä Rgw18 (Irlanti)

I bought this turntable after a bit of research and I haven't been disappointed. Like all of my Sony products it performs as expected and I would have no problem recommending it

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvä levysoitin

PS-LX310BT 18.01.2023 tekijä Pepsukka (Suomi)

Automatiikka toimii niinkuin pitääkin ja ääneltään hyvä. Bluetooth-yhteyden kanssa voi olla ongelmia: JBL:n kuulokkeet eivät suostuneet pariutumaan, mutta Pioneerin kuulokkeilla ei ollut mitään ongelmaa.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony turntable with bluetooth

PS-LX310BT 15.01.2023 tekijä Lol52 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Excellent quality and great delivery service. I bought this for a birthday present for my husband and he is so pleased with the quality.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

bonne platine

PS-LX310BT 09.01.2023 tekijä toto24 (Ranska)

bon son, bluetooth fonctionne parfaitement, facile d'utilisation

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Chouette cadeau

PS-LX310BT 07.01.2023 tekijä Golf29fr (Ranska)

J ai acheté cette platine hier. Vendredi 06 janvier 2023. J ai mis en buetooth ma platine mais a chaque changement de disque elle ne trouve plus le buetooth. Je suis obligée de l appairer à chaque disque. Je trouve ça dommage. Auriez vous une explication. Merci

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
11.01.2023

Bonjour,

Merci pour votre commentaire.

Nous sommes désolés de vous lire.

Afin de régler le souci de connexion du Bluetooth ; veuillez suivre page 26 sur le lien suivant : https://bit.ly/3IHNt1m

Si le souci subsiste, le mieux est de contacter notre Support :
https://bit.ly/3J5xLus

(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)

Safwa@Sony Support FR

0

Great LP player

PS-LX310BT 07.01.2023 tekijä Luis Barbosa (Alankomaat)

Plays well, good quality and great sound and easy to install.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super zufrieden

PS-LX310BT 07.01.2023 tekijä Ariel Kielb (Saksa)

Unkompliziertes bestellen. Gerät kam sehr gut verpackt ( wichtig da es ein sensibles Gerät ist) innerhalb paar Tagen an. Super Qualität, macht seinen Job. Auf das es uns viele viele Jahre Musik macht.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

PS-LX310BT

PS-LX310BT 04.01.2023 tekijä Guy0me (Ranska)

Elle est très simple d'utilisation son design est très élégant et le son très bon

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great turntable

PS-LX310BT 27.12.2022 tekijä Mark A P (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this turntable a fortnight ago, direct from Sony. It’s sounds so much better than the turntable I had before. I paired it with a set of Sony Bluetooth headphones. I can here parts in the music I couldn’t hear before.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

PS-LX310BT 13.12.2022 tekijä FulviaK (Italia)

Sono molto contenta potrò continuare ad ascoltare i miei vinili con soddisfazione

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sent turntable

PS-LX310BT 09.12.2022 tekijä Elv67 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this last month as I wanted a BT turntable to sync with my existing AVR. I found it was to put together and very easy to pair. Absolutely love it.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nostalgie,maar met een perfect geluid

PS-LX310BT 08.12.2022 tekijä ErikVanA70 (Alankomaat)

De nostalgie van een platenspeler maar dan in moderne verschijningsvorm. Ben zeer tevreden!

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good price, quick dispatch

PS-LX310BT 22.11.2022 tekijä Ian191089 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought as a xmas gift. Cannot comment on features etc but the price was good and the delivery was very fast. Would buy again from direct Sony again.

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Design - Qualität - Bedienung - 3 x Sehr Gut

PS-LX310BT 21.11.2022 tekijä Frank2022 (Saksa)

Ich nutze den Plattenspieler seid 1 Monat. Ich nutze den Plattenspieler um LPs und MaxiLPs aus den 80er und 90er zu spielen. Die Bedienung des PS ist sehr gut - der Sound mittels gekoppelten Bluetooth Lautsprecher super (einmal gekoppelt - verbinden sich PS und Lautsorecher immer automatisch)

Äänenlaatu

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to setup and use basic turntable

PS-LX310BT 04.11.2022 tekijä Jt1954 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought this to play records collected over 50 years, although I haven’t had a record deck for the last ten. Easy to set up; approx 20 minutes from slitting open the box to hearing the first sounds come from my Bluetooth speaker. Sound quality is easily as good as the old,more expensive unit I had, so all in all happy Only 4 stars as I get frustrated with it dropping the Bluetooth connection after 30 minutes or so of inactivity; may be my Bose speaker but seems unlikely

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

5

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
07.11.2022

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Turntable and happy with the sound quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

As for dropping the Bluetooth connectivity after 30 mins, we recommend testing the unit with different playback device and check if the issue is still happening or not.

Moreover, If you're only using the Bluetooth connection and not connecting your turntable to another device using the audio cable, set the Output Select switch on the back of the turntable to LINE to use the turntable.

If the issue is still disrupting you, we'd love to offer extra assistance. Feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you further.

Mennah @Sony Support UK

0

Mahtavat ominaisuudet!

PS-LX310BT 26.10.2022 tekijä nelson1234 (Suomi)

Ostin nämä lahjaksi. Uusi omistaja on erittäine tyytyväinen!

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy setup

PS-LX310BT 09.10.2022 tekijä Willsat60 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Very easy setup and great Bluetooth connection, however there is an issue when playing the vinyl , it appears the tonearm is too light and causes no end of skipping.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony support team
12.10.2022

Hi Willsat60,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the tone arm.
We recommend following the steps mentioned on the Manual page 20 to resolve the issue: https://bit.ly/2XSoW1b
If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

Platine performante

PS-LX310BT 29.09.2022 tekijä Renovatio (Ranska)

Je suis tout à fait satisfait de cette platine vinyle. La connectivité Bluetooth est un plus

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Mahtava laite

PS-LX310BT 31.08.2022 tekijä hyde (Suomi)

Ostin viikko sitten ja olen erittäin tyytyväinen, laite oli helppo koota ja Bluetooth on helppo yhdistää ja toimii , suosittelen.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Brilliant Turntable

PS-LX310BT 06.08.2022 tekijä Norfolk1 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought this Bluetooth turntable and it is brilliant. Easy to assemble and connect to other Bluetooth devices such as my Bose TV soundbar. It has enabled me to listen to my old vinyl albums and singles and the sound is great. Really pleased with this product

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great Buy but missing features!

PS-LX310BT 15.07.2022 tekijä Jackdauntless (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this in May and wow fantastic product. Great sound and also great performance. Two things that I miss though is that there is no bracket to h old stylus handle firm and also no headphone access.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
18.07.2022

Hi Jack,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Turntable, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!

You can connect a headphones to this Turntable using Bluetooth, check page 13: https://bit.ly/3u3nLgi.
And regarding the stylus bracket, rest assured, we'll pass your feedback to the relevant channels for future consideration and development.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Value for the money

PS-LX310BT 13.05.2022 tekijä Gallacher (Yhdistynyt kuningaskunta)

Belt driven twin speed fully automatic can’t get much better 10/10

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Einfache solide Handhabung

PS-LX310BT 13.05.2022 tekijä Ach1955 (Saksa)

Es ist beim Zusammenbau kein umfangreiches Justieren nötig. Die Einstellung des BlueTooth-Modus ist ebenso unkompliziert machbar. Der Wiedergabestart ist durch einfachen Tastendruck möglich. Praktikables Gerät

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony Bluetooth turntable

PS-LX310BT 11.05.2022 tekijä Kevinlewbxq (Yhdistynyt kuningaskunta)

Pleased with my turntable, it plays 33 & 45 rpm records to the standard I would expect

Äänenlaatu

Hyvä

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
17.05.2022

Hi Kevin,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your Turntable and happy with the quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Smart design

PS-LX310BT 02.05.2022 tekijä Dave552 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I purchased this through John Lewis, setting up was straight forward, it synced to my Bluetooth speaker but the volume buttons did not work, the only adjustment was the low/ medium/high gain switch at the back of the turntable. Thanks to John Lewis tech guys, who found that it was faulty and I was able to exchange it for a working one, so now my Bluetooth speaker volume buttons fine tune the sound output. Alls well that ends well

Äänenlaatu

Keskiverto

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
04.05.2022

Hi Dave,

Thank you for your review.

We're sorry to hear about the first faulty unit! But we're glad to hear that you're enjoying now your Turntable and happy with the sound quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Love it!!

PS-LX310BT 19.04.2022 tekijä Cabbage123 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Delighted to be able to play my record collection again. This is certainly a step up from my little portable record player. We have connected it up to our Panasonic stereo system and it gives a great sound. The on/off switch at the back is a little awkward but the other controls are easy to use. The automatic arm works really smoothly. It looks sleek and smart in our lounge.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sony turntable

PS-LX310BT 16.03.2022 tekijä EW66 (Yhdistynyt kuningaskunta)

We bought this recently and it is perfect, the speakers I purchased along with this provides great quality sound. The turntable is fully automatic so there is no need to scratch the vinyl, you can also pause the play. Highly recommend.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy set up

PS-LX310BT 07.03.2022 tekijä Happyme (Yhdistynyt kuningaskunta)

Easy to set up connected really quickly to my Sony headphones and my Bose speaker sleek design not fussy really enjoying my vinyl collection

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Goed maar wel goed houden

PS-LX310BT 13.02.2022 tekijä ewoutv (Alankomaat)

Platenspeler gekocht vanwege de Bluetooth en omdat het een Sony is

Äänenlaatu

Hyvä

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great features

PS-LX310BT 11.02.2022 tekijä Creda1 (Yhdistynyt kuningaskunta)

I bought this to upgrade my Rotel Turntable of 35 years, after some research this turntable fitted my requirements, the sound is really good and the fact it has a line and phone switch at the back of it says I can use either the Aux or Phone input on my amp. It also features a switch that allows 3 different sound settings depending on the recording of the vinyl, but I have it set at loud. No 78 playability though. I like there are 3 buttons on the front, Start, Stop and Que. Found it a little difficult to find a spare replacement stylus/cartridge, but eventually found a stockist, so bought it as you never know. Shame there is no weight or track control for the arm, as sometimes it skips on some vinyl and extra weight and tracking would be good. On the whole after looking at other similar models and makes, the Sony came out tops in everyway, my concerns are niggly as that's me, but worth the money and is good to hear vinyl from 1958 being played and heard again.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Todella hyvä!

PS-LX310BT 08.02.2022 tekijä Joppeezi (Suomi)

Hyvä äänimaailma ja hintaansa nähden todella hyvä.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Love it

PS-LX310BT 26.01.2022 tekijä Carolb (Yhdistynyt kuningaskunta)

Absolutely love it playing all my 40 year old vinyls... Bluetooth pairs easily and sounds great...

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

ritorno alle origini

PS-LX310BT 05.01.2022 tekijä marcus55b (Italia)

dopo anni decisione di acquistare nuovamente giradischi classico. Buona offerta. Leggero e maneggevole. Attenzione alla puntina. Buona comparazione prezzo e qualità.

Äänenlaatu

Hyvä

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great equipment

PS-LX310BT 03.01.2022 tekijä BOB the Boss (Yhdistynyt kuningaskunta)

it was easy to set up and connect to the Bluetooth speaker and use

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super geluidskwaliteit

PS-LX310BT 02.01.2022 tekijä Krommetje (Alankomaat)

Ik heb lang getwijfeld om weer een platenspeler aan te schaffen vanwege mijn perceptie dat het geluid nooit de CD kan benaderen, ik ben blij verrast en heb geen spijt van de aankoop

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Son parfait et facilité d’utilisation

PS-LX310BT 30.12.2021 tekijä RoseH (Ranska)

Cadeau reçu à Noël de ma fille afin de pouvoir écouter les vinyles de ma jeunesse

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superb value for money

PS-LX310BT 28.12.2021 tekijä Nigelwh (Yhdistynyt kuningaskunta)

I had been building up to buying this turntable for a while, so pleased to find how good a unit it is, brought new life back to my vinyl collection, they have never sounded so crisp.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fonctionne en Bluetooth mais avec des coupures

PS-LX310BT 22.11.2021 tekijä Claude35 (Ranska)

J’ai acheté cette platine il y a un mois.Un peu déçu.La liaison en Bluetooth vers une mini chaîne DENON Ceol est coupée aléatoirement et le couvercle est très,trop fragile, le moindre frottement et c’est rayé .

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Keskiverto

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Sony Support Team
24.11.2021

Bonsoir Claude,
Merci pour votre commentaire.
Nous sommes désolés d'apprendre cela.
Nous vous invitons d'abord à déconnecter les deux appareils, ensuite de faire le pairage de nouveau.

Veuillez vérifier le profil Bluetooth de votre minichaîne (Cette platine est compatible juste avec A2DP 1.3).

De même, nous vous remercions d'essayer la platine avec un autre appareil que la minichaîne.

Si toujours le souci subsiste, même avec un autre appareil ayant le même profile Bluetooth, c'est préférable de contacter notre Assistance :
https://bit.ly/2oCYGVR
(copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)

Pour ce qui est de votre commentaire sur le couvercle, nous allons transmettre votre observation au département concerné.
Inas@Sony FR

0

Simpel te bedienen, mooi vorm gegeven

PS-LX310BT 10.10.2021  (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Wat moet ik nog meer zeggen? Doet wat het doen moet op een gebruiksvriendelijke wijze en ziet er nog goed uit ook.

Äänenlaatu

Hyvä

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo giradischi

PS-LX310BT 08.10.2021 tekijä Chris18791 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Buon suono sia con le casse tradizionali sia con quelle bluetooth. Peccato per la puntina non standard. Quello che non mi torna è il fatto che sento comunque la musica uscire direttamente dal giradischi anche non connettendo nessuna cassa, forse è dovuto alle vibrazioni interne.. sarei contento se qualcuno mi desse una spiegazione, giusto per capire se è una cosa normale o se è una "feature" del mio solamente.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Erittän hyvä lp-soitin

PS-LX310BT 05.10.2021 tekijä Ola1978 (Suomi)

Ollut kohta jo kuukauden käytössä ja olen erittäin tyytyväinen, bluetoothista iso plussa.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to use

PS-LX310BT 25.09.2021 tekijä Baz 34 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This turntable is easy to use and all the features I require and a good price.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta