ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄT

Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin

UDA-1

Kuva tuotteesta Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin

SVH

700,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin
Kuvia tuotteesta Korkean resoluution äänentoiston USB DAC -stereovahvistin

Täsmälleen artistien tarkoittama kokemus

Korkean resoluution äänentoiston ansiosta voit nauttia studiolaatuisen, jopa CD:tä laadukkaamman äänen hienovaraisista sävyistä. Komponentit signaalista kaiuttimiin luovat todentuntuisen vaikutelman livenä esiintyvästä artistista.

Kuule korkean resoluution äänen vivahteet

Liitä UDA-1-muuntimen tietokoneeseen ja nauti musiikkikokoelmastasi laadukkaan äänen kera. UDA-1 -digitaali-analogimuuntimessa (DAC) on vahvistin ja useita liitäntöjä kuulokkeille tai kaiuttimille. Toista suoraan tietokoneesta musiikkia, jonka ääni on lähellä alkuperäistallennetta.

Keskitin digitaaliselle musiikillesi

UDA-1 on ihanteellinen tapa luoda äänijärjestelmä tietokoneen ympärille. Se on pienikokoinen ja huomaamaton, ja sen kahteen USB-porttiin on helppo liittää pöytäkone, kannettava tai älypuhelin (Android tai iPhone). Voit myös liittää erilliset äänilaitteet optiseen digitaaliseen äänikaapeliin (S/PDIF), digitaaliseen koaksiaalikaapeliin tai linjatuloliitäntöihin.

10–100 Hz:n taajuusalue

Tarkka ääni koko taajuusalueella

Kuule pienimmätkin yksityiskohdat: 10–100 hertsin taajuusalue tuo äänentoistoon live-esityksen veroista vivahteikkuutta.

Yhteensopiva useiden tiedostotyyppien kanssa

Laadukas toisto kaikelle musiikille

Toista useita eri tiedostotyyppejä huippulaadussa. Tuettaviin muotoihin kuuluvat korkean resoluution äänimuodot FLAC, WAV, ALAC ja DSD (Direct Stream Digital). UDA-1-vahvistin tukee myös pakattuja MP3-, AAC-, ATRAC- ja WMA-muotoja.

Aivan kuin olisit levystudiossa

Nauti huipputason äänenlaadusta. Korkean resoluution äänentoistossa analoginen ääni muunnetaan digitaaliseen muotoon suuremmalla bittinopeudella (24 bittiä / 96 kHz) kuin CD-levyissä (16 bittiä / 44,1 kHz).

High Resolution Audio
DSEE palauttaa laadukkaan äänen

DSEE skaalaa pakatun musiikin

DSEE-tekniikka nostaa MP3-, ACC-, ATRAC- ja WMA-tiedostojen laadun lähelle CD-levyjen tasoa. DSEE palauttaa pakkausprosessissa hävinneet korkeat äänet ja toistaa digitaaliset musiikkitiedostot täyteläisellä ja luonnollisella äänenlaadulla.

Vankka runko, puhdas ääni

UDA-1-muuntimessa on kaksi 23 watin analogista vahvistinta kestävässä, 3 millimetrin paksuisessa alumiinirungossa, minkä ansiosta tietokoneesi musiikkikokoelma kuulostaa kristallinkirkkaalta.

Yhteensopiva tietokoneen musiikkisoitinten kanssa

Ohjaa toistoa

Liitä UDA-1-muunnin tietokoneeseen ja nauti tuloksista. Sonyn sovelluksen avulla voit toistaa digitaalista musiikkia korkean resoluution tasoisena. Voit myös kuunnella musiikkia suoraan iTunes-, Media Go- tai Windows Media® -sovelluksesta.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet
  • Yhteensopiva korkean resoluution äänen kanssa

  • DSEE-skaalaus parantaa pakattujen tiedostojen laatua

  • Puhdas USB-liitäntä tietokoneesi musiikille

  • USB-toisto ja älypuhelimen lataus

  • Tukeva, ensiluokkainen äänikomponentin rakenne

Lähtö (DIN)
23 W + 23 W
Tulo- ja lähtöpäätteet
Analoginen äänitulo (1), Kaiutinlähtö (1), Koaksiaalinen digitaalitulo (1), Kuulokelähtö (1), Optinen digitaalitulo (1), USB (2), Äänilähtö (1)
Paino
4 kg
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä