52

4.3 perustuen 52 asiakasarvosteluun

34
10
2
3
3
Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Huomautus: Tuotearvostelut saattavat sisältää erilaisia tuotevaihtoehtoja. Jotkin tuotearvioinneissa mainitut tuotevaihtoehdot, palvelut ja/tai ominaisuudet eivät välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa.

Hyödyllisin positiivinen arvostelu
0

Superb Clarity

ICD-PX370 27.06.2017 tekijä equaliser (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought this for the Wife to record meetings and it works fine when she presses the correct buttons. I'm pleased she is so happy with it.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Hyödyllisin kriittinen arvostelu
0

complicato nell'utilizzo

ICD-PX370 27.10.2017 tekijä signorsi (Italia)

Ho comperato il prodotto 20 giorni fa. Ma non sono molto soddisfatta

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta

52 asiakasarvostelua

0

Great for taking notes

ICD-PX370 21.06.2022 tekijä KenHoc (Yhdistynyt kuningaskunta)

I use it for taking quick notes like items I need for my grocery list. Keep it in my pocket so I can take a note anytime. It is great for me and saves having to find a pencil and piece of paper.

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Piccolo ma tosto

ICD-PX370 17.03.2022 tekijä Ziomax (Italia)

Quello che cercavo: semplice, affidabile e facile da usare. Ottimo prodotto.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

excellent

ICD-PX370 12.03.2022 tekijä Terry100 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought a month ago; very good with useful functions.

Äänenlaatu

Erinomainen

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Nice item

ICD-PX370 04.12.2021 tekijä Thorfinn (Yhdistynyt kuningaskunta)

A handy mono Dictaphone. well built and functional. Sound quality is more than good enough for what it is made for. Price is fine (around £35)Couldn't ask for more.

Äänenlaatu

Keskiverto

Suorituskyky

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

PARFAIT

ICD-PX370 26.02.2021 tekijä Mathildegien (Ranska)

FACILITE D'UTILISATION ET QUALITÉ DE L'ENREGISTREUR

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Enregistreur Sony PX370

ICD-PX370 06.02.2021 tekijä Bjolan (Ranska)

Bon produit, taille réduite et donc facile à transporter. Utilisation simple. Seul inconvénient : l'écran pourrait être un peu plus grand.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Magnifique, mais pas facile au debut

ICD-PX370 15.01.2021 tekijä carlroc (Ranska)

Il faut quelques difficultés pour se servir de ce produit

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

tiens bien en main

ICD-PX370 13.01.2021 tekijä scarabé (Ranska)

bonne restitution sonore pour un appareil de cette taille il manque l eclairage du cadran

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

enregistreur

ICD-PX370 17.09.2020 tekijä mlna (Ranska)

je commence à m'en servir : c'est un peu long à prendre en main mais ensuite c'est tout simple

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Molto utile e funzionale

ICD-PX370 22.08.2020 tekijä Gabri27 (Italia)

L'ho comprato il 18/08/2020 è sono soddisfatta dal prodotto, mi piace

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fonctionnalités pratiques et produit leger

ICD-PX370 13.06.2020 tekijä pp94 (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Je suis satisfait de mon achat. Ce produit est conforme à mes attentes. Il est pratique en utilisation et le son est correcte en lecture des enregistrements.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Facile d'utilisation

ICD-PX370 03.05.2020 tekijä sirene69 (Ranska)

Utilisation très simplifiée pour un usage quotidien

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

easy to use

ICD-PX370 06.02.2020 tekijä garlicsauce (Yhdistynyt kuningaskunta)

I'm not very techie, but this is perfect. Out of the box and using within minutes. There are other features which I will need the insturctions for, but for basic recording and downloading the files with the built in usb is perfect. 5 stars from me!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

4

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Neat

ICD-PX370 01.02.2020 tekijä CO12 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Not as simple to use as I hoped. Needed to print off the complete help guide - over 60 pp to use efficiently.

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Keskiverto

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
03.02.2020

Hi,

Thank you for your review. We appreciate your feedback and we've passed your feedback about the ease of use for future consideration and product development.

Sony support team

0

Mooi apparaat

ICD-PX370 31.01.2020 tekijä Aikethan (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ben zeer tevreden over sonos apparaat. Makkelijk app voor bediening

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Fa il suo onesto lavoro

ICD-PX370 21.01.2020 tekijä Erniba (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Buono da vicino, oltre tre metri la qualità scade e si fa fatica a sentire la registrazione.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer Support
24.01.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Si consiglia di avvicinare il registratore IC il più possibile al parlante durante la registrazione. Ti invitiamo a dare un'occhiata al link seguente dove trovi suggerimenti per ottenere registrazioni migliori: http://bit.do/fqiWo (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

Terrible device

ICD-PX370 26.10.2019 tekijä Bonniee77 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Background noise feature is rubbish! My phone records better sound quality

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Heikko

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

A good product

ICD-PX370 12.10.2019 tekijä J Wh (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

It would certainly appear to do precisely what it says it can. So I am very happy I bought it.

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

3

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Oui super

ICD-PX370 04.10.2019 tekijä Olleratram (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

J'ai depuis quelques année le PX 820.Jai perdu sur le côté le curseur du HOLD, mais l'appareil fonctionne.Je viens d'acquérir le PX370, vraiment super. Je tenais à le faire savoir.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Solid workhorse

ICD-PX370 29.08.2019 tekijä DJFB (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Watching live sport, I record the game I see, then analyse the game on my PC. The first thing to say is how little battery power is used, two rechargeable batteries and after two hours still more than half full. Also staggered by how much recording fits on the machine, added a 32gig micro SD card and I think it will fit the whole season The sound is fantastic with internal and external microphones. Take time to learn the best settings for what you're recording, through experiment I'm getting great results even in strong wind. An amazing piece of kit, well done Sony!

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy reminders

ICD-PX370 08.07.2019 tekijä Gary the bee man (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I am over the moon with my dictaphone it's been so handy when I go to inspect my bee hives I can just put it on and keep records of each hive as I come to them. And writing up the report is much better. I love it.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Voldoet helemaal aan de verwachtingen

ICD-PX370 24.06.2019 tekijä fram2 (Alankomaat) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Voldoet helemaal aan de verwachtingen. gebruik hem zelfs om zangoefeningen terug te luisteren.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Does the job.

ICD-PX370 12.06.2019 tekijä Andrew1958 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought to record public meetings, not easy things to record. Nice and compact, recorded proceedings very well. My only complaint is the instruction sheet is a little confusing as is the process of downloading to a PC. All in all, for the price paid, very happy with it.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

2

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Pratique et performant

ICD-PX370 01.05.2019 tekijä Manekineko (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Utilisé pour des interviews ( intérieur et extérieur). Le micro est performant ( sensibilité paramétrable selon l'environnement ), le son restitué est clair. L'enregistrement se fait sur l'appareil ou sur micro SD ce qui permet un transfert rapide sur PC. Facile d'utilisation.Ergonomie correcte.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Zufrieden

ICD-PX370 29.03.2019  (Saksa) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

entspricht meinen Erwartungen - sehr zufrieden - wie immer gute SONY-Qualitaet

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

TRÈS PRATIQUE

ICD-PX370 14.03.2019 tekijä Pelenato (Ranska)

Facile de manipulation, pratique et efficace. Bémol, le logiciel son proposé ne fonctionneras avec Mac, mais Itunes prend en charge

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent product

ICD-PX370 02.03.2019 tekijä Trish53 (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought the device about one month ago as I needed to interview a number of people for my college thesis. I found it to be perfect for what I needed. It's small and compact and didn't in any way make my subjects feel intimidated or self conscious. It picked up only the voices and muted out background noise. I would definitely recommend it to anyone

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sara

ICD-PX370 12.02.2019  (Yhdistynyt kuningaskunta)

Bought for work and it has proven very useful for meeting notes.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo

ICD-PX370 12.02.2019 tekijä Giancarlo01 (Italia)

molto soddisfatto del prodotto e prezzo conveniente

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

bof

ICD-PX370 02.02.2019 tekijä bigquick (Ranska)

pas facile d'utilisation, notice conçue comme une usine à gaz

Äänenlaatu

Kohtalainen

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

User friendly, reliable tool

ICD-PX370 27.01.2019 tekijä Mitch1 (Irlanti) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I’m using this for my PhD research interviews. It’s very user friendly. The sound quality is very good and the built in USB is so handy. I can upload the interviews to my laptop immediately after recording.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Super produit

ICD-PX370 09.01.2019 tekijä GaMa33 (Ranska)

j'ai acheté le produit ce matin sur les conseils d'un ami. J'approuve sans aucune réticence.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Hyvä ellei jopa loistava!

ICD-PX370 30.12.2018 tekijä Totoman 72 (Suomi)

Sain tämän Jouluna. Jo nyt näyttänyt miten hyvä laite on. Ja selkeä valikko joka on nopeasti omaksuttu. Suosittelen!

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very neat device.

ICD-PX370 28.12.2018 tekijä Steve101 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Looks good and compact. Simple to operate and works really well.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Buon prodotto in rapporto alla qualità prezzo

ICD-PX370 27.09.2018 tekijä Dani99 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Ho comprato questo prodotto alcune settimane fa e devo dire che ne sono rimasto abbastanza convinto, buona portata del microfono e funzioni intelligenti, l'unica cosa che non mi ha convinto al 100% è stata la riduzione del rumore. dotato anche di un buon software di sincronizzazione tra pc e registratore.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Lovely to handle

ICD-PX370 08.08.2018 tekijä Robert41 (Yhdistynyt kuningaskunta)

Birthday present! I have been looking fir a 'machine' such as this for some considerable time now..With a little help from my eldest daughter..Sony seemed to have to answer to my needs. I am well pleased.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Good but cannot be downloaded to include as letter

ICD-PX370 15.07.2018 tekijä TGreg (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Mono Digital Voice is for my wife who is registered blind and can be sent by email. Unfortunately other than sending a copy, I cannot download it to send as part of a letter

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
Vastaus kohteesta Customer support
20.07.2018

Hi,

Thank you for your feedback.

You'll find instructions on how to transfer recordings from your recorder to a PC in the help guide of your model on this link: https://bit.ly/2zXgMew.

Sony support team.

0

Poor choice?

ICD-PX370 30.06.2018 tekijä thad2 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I haven't spent much time with the recorder and perhaps I simply have not figured out how to properly use it. But so far, the sound reproduction is extremely poor, not at all what I had expected.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Great, Easy to use

ICD-PX370 26.06.2018 tekijä Maofrance (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

It is my second Sony recorder, a good choice for what I use it for.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Ottimo prodotto

ICD-PX370 02.05.2018 tekijä smoke1979 (Italia) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

ottimo rapporto qualita' prezzo....registrazioni chiare e di qualita'...

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Sound Organiser Compatability problem

ICD-PX370 29.04.2018 tekijä Anonymous1001 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought the Sony PX PX 370 to complement my other 2 recorders. The build quality isn't as good as my PX440. Also, unlike the latter recorder you need to use Sony Sound Organiser (SO) 2.0 only for this machine. (I got my IT technician to check for me) My other two Sony recorders (I also have a PX333) use SO 1.6. This is a nuisance to say the least. I recommended the PX440 to a friend - he finds SO1.6 isn't compatible with a mac. This isn't explained till you read the fine print in the manual.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Kohtalainen

Helppokäyttöisyys

Kohtalainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Easy to use.

ICD-PX370 09.04.2018 tekijä Newbie10 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought to record meetings and after thoroughly reading the instructions I found it very easy to use. Downloading to a PC was simplicity itself. Very impressed with recording time.

Äänenlaatu

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Excellent purchase

ICD-PX370 15.03.2018 tekijä Assessor 101 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought a cheap unbranded dictaphone online and it was not fit for purpose. I had difficulty in reading the display, the quality was poor, the instructions were useless and the controls were to fiddly. It was waste of money and I only used it once. I did the same thing with a camera, went cheap and the charger heated up blew on the first charge. I therefore had to go for a branded recorder and compact camera. I went for Sony as I knew they have a reputation for quality. Although it did cost a little more on both items, I have not been disappointed. Both items connect to my computer well and provides me with the confidence that they will work. The dictaphone has a readable display, good instructions and easy to use controls. I am very pleased with my purchases, my advice is do not go for the cheapest you see, but go for brand that ensures quality and reliance - Sony.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

En vielä tiedä, koska käyttö on ollut toistaiseksi

ICD-PX370 21.02.2018 tekijä Hehheh (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

vaatimatonta. Tosikäyttö alkaa myöhemmin.. Mukana tulleet patterit olivat melko tyhjät.

Äänenlaatu

Heikko

Ominaisuudet

Heikko

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very good technique for the money.

ICD-PX370 12.02.2018 tekijä fakiren_jr (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

This is my 2nd Sony Voice Recorder. A lot of new features comes with the new model, you just better look up the manual to learn the "tips and tricks" and after that it is very easy to work with!

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Usefu device

ICD-PX370 21.01.2018 tekijä JA31 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought this recorder a couple of weeks ago to help me in my volunteering role as a dog trainer at a local rescue. It helps when writing my reports at the end of the day on the dog's progress or difficulties. Good playback and very easy to set up and use.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

My Great Sony Voice recorder

ICD-PX370 12.01.2018 tekijä Jonnybegood (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

I bought vcouple of weeks ago and honesty I havent used mych yet but I owned a previously another Sony which was great and ended up to give to my daughter for her university lecturers. That was great device smaller then the current one and easy to carry. this one is bit bulky but untill now is doing great work. may be sometime in the future I may able to say more.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Hyvä

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

0

1

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Very easy to use

ICD-PX370 01.12.2017 tekijä Sally2 (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought this 2 weeks ago and wish I bought it long ago

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

complicato nell'utilizzo

ICD-PX370 27.10.2017 tekijä signorsi (Italia)

Ho comperato il prodotto 20 giorni fa. Ma non sono molto soddisfatta

Äänenlaatu

Keskiverto

Ominaisuudet

Kohtalainen

Muotoilu

Keskiverto

Helppokäyttöisyys

Heikko

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Superb Clarity

ICD-PX370 27.06.2017 tekijä equaliser (Yhdistynyt kuningaskunta) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Bought this for the Wife to record meetings and it works fine when she presses the correct buttons. I'm pleased she is so happy with it.

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Erinomainen

Muotoilu

Erinomainen

Helppokäyttöisyys

Keskiverto

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

3

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Kevyt. Sopiva koko.

ICD-PX370 12.06.2017  (Suomi) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Tuote on sopivan kokoinen ja kevyt. Äänenlaatu on hyvä. Käyttö on helppo oppia.

Äänenlaatu

Hyvä

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Hyvä

1

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Simple d'emploi, léger et performant

ICD-PX370 27.04.2017 tekijä Clouzeau (Ranska) Vahvistettu ostaja Vahvistettu

Sony a réalisé cet enregistreur miniature, léger, et si simple à utiliser que j'en suis resté bluffé ! On le glisse dans une poche comme on y met un paquet de mouchoirs, il ne prend pas plus de place. Le fonctionnement est on ne peut plus simple et intuitif pour des résultats brillants, c'est très convainquant. Adapté à toutes les situations d'enregistrement, le micro stéréo intégré est très correct, il suffit de pousser le curseur des réglages programmés sur la situation rencontrée (réunion, concert, conférence, interview ou encore cours magistral par exemple) puis de procéder comme d'habitude en appuyant sur le bouton rouge pour démarrer l'enregistrement. La piste sonore au format choisi selon la nature du projet, sera compressée en mp3 ou gardée en lossless c'est selon son choix en fonction de l'intérêt à l'avoir en HiFi ou pas. S'il vient à manquer de place sur la mémoire système il est très simple d'ajouter une micro-SD pour gagner en autonomie. On peut très simplement aussi marquer des points de repère en cours d'enregistrement pour marquer la rupture entre les différentes parties d'une audition. Il est ensuite tout aussi simple de charger le fichier sur PC pour l'archiver ou l'utiliser à des fins de post traitement si nécessaire. De plus un petit logiciel d'exploitation est intégré aux fins de chargement sur PC. Il permet de procéder rapidement aux importations et classement des fichiers et de les re-nommer. De plus, concernant les fichiers musicaux des pistes CD importées, ce logiciel donne accès à gracenote ce qui permet de les identifier et de les nommer automatiquement dans la base de données sur pc avant de les basculer sur l'enregistreur qui devient dès lors un baladeur de haute qualité. En conclusion j'ai apprécié - la taille et la légèreté de cet enregistreur qui supplante pour un coût modique les minidisc Sony devenus dès lors totalement obsolètes, - la facilité d'emploi intuitive et performante, - les fonctionnalités étendues pour répondre à la plupart des besoins qui nécessitent l'achat d'un enregistreur de poche, - la grande capacité d'enregistrement sous un format très réduit, - la possibilité d'emploi de seulement 2 piles 3A ou de batteries du même type, - l'astucieux branchement au PC sur prise USB par un connecteur escamotable, - la mise à disposition d'un petit logiciel très pratique à l'usage pour effectuer des transferts et des classements ainsi que pour procéder à des reconnaissances sonores de pistes de CD. - la possibilité de l'utiliser comme un lecteur Mp3 ou comme un lecteur de qualité CD en l'associant à un casque de bonne facture. - la possibilité de connecter un micro plus performant ou sur trépied dans des circonstances spécifiques, Tout ça est parfait dans de multiples situations professionnelles ou de loisirs. On pourrait imaginer y adjoindre le bluetooth pour faciliter les transferts sur smartphone ce qui permettrait des envois à distance mais ce modèle en tant que tel permet déjà un travail de qualité en transitant par un PC ou une tablette (cordon nécessaire dans ce dernier cas).

Äänenlaatu

Erinomainen

Ominaisuudet

Hyvä

Muotoilu

Hyvä

Helppokäyttöisyys

Erinomainen

Käännös ei ole tällä hetkellä saatavilla, yritä uudelleen.

2

4

Ilmoita asiattomasta arvostelusta