16 Gt

ICD-TX800

SVH

255,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta Digitaalinen TX800-sanelin, TX-sarja
Kuvia tuotteesta Digitaalinen TX800-sanelin, TX-sarja
Kuvia tuotteesta Digitaalinen TX800-sanelin, TX-sarja
Kuvia tuotteesta Digitaalinen TX800-sanelin, TX-sarja
Kuvia tuotteesta Digitaalinen TX800-sanelin, TX-sarja

Ominaisuudet

Kompakti kannettava laite ja kätevä kiinnityspidike

Kompakti ja kevyt ICD-TX800 kulkee mukana minne vain. Laite on helppo kiinnittää käden ulottuville laukkuun tai taskuun kätevällä pidikkeellä.

Kauko-ohjaimen ansiosta voit käyttää etätallennusta 

Aseta ICD-TX800-sanelin äänen kannalta parhaaseen paikkaan. Mukana toimitettavan ohjaimen avulla voit ohjata tallennusta vaikka huoneen toiselta puolelta.

Androidin REC Remote -sovellus mahdollistaa etätallennuksen

Google Playsta saatavan Androidille tarkoitetun REC Remote -sovelluksen avulla voit ohjata sanelinta BLUETOOTH®-etäohjauksella. Aloita ja lopeta tallentaminen, säädä voimakkuutta ja asetuksia tai lisää raidan merkintöjä, jotta löydät haluamasi sisällön nopeasti. Helppokäyttöisellä puhelimen etäkäyttöliittymällä voit käyttää, tarkkailla ja järjestää tallenteita jopa 10 metrin etäisyydeltä.

Lataa Google Playsta

iOSin REC Remote -sovellus mahdollistaa etätallennuksen

Lataa iOS-laitteille tarkoitettu REC Remote -sovellus, niin voit ohjata tallennusta älypuhelimellasi jopa 10 metrin etäisyydeltä. Voit aloittaa ja lopettaa tallentamisen sekä säätää voimakkuutta ja tallennusmuotoa. Lisäksi voit lisätä raitoihin merkintöjä, jotka auttavat löytämään haluamasi sisällön nopeasti. 

Lataa App Storesta

Sisäinen 16 Gt:n muisti pitkäkestoiseen tallennukseen

ICD-TX800-sanelimessa on 16 Gt:n sisäinen muisti, joten voit tallentaa suuria määriä ääntä. Voit tallentaa kerrallaan jopa 636 tuntia tai tallentaa laitteeseen jopa 5 000 erillistä tiedostoa.

Yhden painalluksen tallennuksen ansiosta saat kaikki äänet talteen

Voit aloittaa tallennuksen välittömästi painamalla REC-painiketta – myös silloin kun laite on kytketty pois päältä. Nappaa kaikki äänet talteen!

Sisäänrakennettu micro USB -liitäntä tekee tiedostojen siirrosta helppoa

Mukana toimitettavan USB-kaapelin avulla voit helposti toistaa tallenteita ja siirtää tiedostoja.

Tallenna lineaarisia PCM- tai MP3-tiedostoja

Voit valita tallennusmuodon kahden suositun tiedostomuodon väliltä. Musiikin tallennukseen sopivat lineaariset PCM-tiedostot ovat suurempia mutta sisältävät enemmän yksityiskohtia. Pakatut MP3-tiedostot tarvitsevat vähemmän muistia, joten ne sopivat pitkien luentojen tai kokousten tallentamiseen.

Tekniset tiedot

Tallenna kokoukset, puheet ja äänimuistiot helposti digitaalisella ICD-TX800-sanelimella. Kompaktissa kannettavassa laitteessa on 16 Gt:n sisäinen muisti, ja tallennuksen voi aloittaa hetkessä yhdellä painalluksella. Sanelinta voi ohjata jopa toiselta puolelta huonetta REC Remote -sovelluksen tai mukana toimitettavan kauko-ohjaimen avulla.
  • Kompakti, kannettava muotoilu ja kätevä taskupidike

  • Sisäiseen 16 Gt:n muistiin mahtuu enintään 5 000 tiedostoa

  • Selkeät tallenteet sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta

  • Sisäinen micro-USB-liitin – kaapeli sisältyy pakettiin

  • Älykäs vastamelutekniikka toiston aikana

Sisäinen muisti
16 Gt
Tulo- ja lähtöliitännät
Hi-Speed USB
Paino
Noin 22 g

Laatikon sisältö

Kaukosäädin, Stereokuulokkeet, Oma kuulokekaapeli, USB-kaapeli, Sovellusohjelmisto, Sound Organizer 2 (asennustiedosto on tallennettu sisäiseen muistiin), Kantolaukku

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide