Kamera käy!

Ohjaa omat videosi. Sonyn edistyksellinen Action Cam -kamera muuttaa pyöräseikkailut upeiksi toimintavideoiksi, joiden ohjaajana ja tähtenä toimit sinä.

Kuvaa huippurealistisia pyörävideoita

Näytä pyöräilyharrastuksen todellisuus: mahtavia reittejä, isoja ramppeja, jännittäviä hyppyjä, voltteja ja keulimista. Valitse sopivat Action Cam -lisävarusteet kiinnitystä, vakautusta, monikamerakuvausta ja kauko-ohjausta varten ja varmista parhaat POV-ajovideot. Realistinen 4K- ja HD-kuva ja stereoääni tallentaa jokaisen liikkeesi todentuntuisella tavalla.

Missing Video data!

Upeaa pyöräilykuvausta kehittyneellä tekniikalla

Muunna pyöräkokemukset näyttäviksi videoiksi Action Camilla ja sen lisävarusteilla. Live-View-kauko-ohjaimen ansiosta kätesi ovat vapaat ja voit keskittyä ajamiseen. Käytä kauko-ohjainta tallentamisen hallintaan, kuvakulmien tarkistukseen ja parhaimmillaan viiden kameran käyttämiseen samanaikaisesti. Seuraa reittiä ja nopeuttasi sisäisen GPS:n avulla. Voit luottaa siihen, että kuvanvakautus muuntaa töyssyisen reitin tasaiseksi kuvamateriaaliksi.

Varusteet upean kuvamateriaalin tuottamiseen

Valinnaisten kiinnikkeiden avulla saat aikaan vaikuttavia ajovideoita. Kiinnitä Action Cam päähäsi kypäräkameraksi, jotta saat ainutlaatuista POV-videota ja voit keskittyä täysillä ajamiseen. Saat kuvakulmiin vaihtelua kiinnittämällä kameran turvakaari- tai ohjaustankokiinnikkeeseen tai voit käyttää jalustinsarjaa kulmien hienosäätöön.

Varusteet upean kuvamateriaalin tuottamiseen