ACTION CAM -KAMERAT

X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS

FDR-X1000V / FDR-X1000VR
Kuva tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS

Runko + Live-View-kauko-ohjainsarja

FDR-X1000VR

SVH

600,00 €

(sis. ALV)

Runko + vesitiivis kotelo

FDR-X1000V

SVH

490,00 €

(sis. ALV)
Kuvia tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS
Kuvia tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS
Kuvia tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS
Kuvia tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS
Kuvia tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS
Kuvia tuotteesta X1000V / X1000VR 4K Action Cam, jossa Wi-Fi® ja GPS

Ominaisuudet

Kuvaa hämärässä Exmor R® CMOS -kennolla

Ikuista tilanteen yksityiskohdat myös hämärässä. Exmor R® CMOS -kennossa johdot on sijoitettu valoa vangitsevien pintojen taakse, mikä parantaa herkkyyttä ja vähentää kohinaa merkittävästi. Kun tähän yhdistetään huippunopea rinnakkainen signaalinkäsittely ja signaalinmuunnos, kuviin saadaan laaja dynaaminen alue ja tarkka sävyntoisto.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Digitaalikameroiden perustoimintaperiaatteena on kennolle tallennetun valon muuntaminen upeaksi digikuvaksi. Objektiivin ja kennon lisäksi kuvanlaatuun vaikuttaa merkittävästi kuvaprosessori. Sonyn kehittämän BIONZ X -prosessorin etuja ovat luonnolliset yksityiskohdat, vaikuttava sävyntoisto ja vähäinen kohina niin valokuvissa kuin videoissakin.

Huippuluokan Zeiss®-optiikka

Yli 150 vuoden kokemus tarkkuusoptiikasta näkyy Zeiss®-objektiivilla otetuissa kuvissa vahvana kontrastina ja terävyytenä. Monikerroksinen pinnoite ehkäisee heijastumien syntymisen.

Tarkka, erittäin laaja 170 asteen objektiivi

Tallenna huikeita laajakulmamaisemia 170 asteen Zeiss® Tessar -objektiivilla. Voit käyttää myös SteadyShot-vakautettua 120 asteen kulmaa. Kummassakin tapauksessa saat kauniita kuvia vaikkapa laskettelurinteessä, vuoristopolulla tai kuoppaisella asfaltilla.

Kykenee lukemaan kaikki pikselit pakkaamatta niitä.

Kenno lukee kuvatietoa jokaisesta pikselistä, jolloin videossa ei esiinny värisävyjen laskostumista, vääristymistä tai moiré-ilmiötä.

Korkea bittinopeus tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat

Korkean 4K / 100 Mb/s -bittinopeuden ja Full HD / 50 Mb/s -kapasiteetin ansiosta nautit loistavasta kuvanlaadusta. 

Sisäänrakennettu stereomikrofoni tallentaa laadukkaan äänen

Tee hienosta videosta entistä parempi upealla äänellä: sisäänrakennetun stereomikrofonin avulla tallennat seikkailujesi äänimaailman luonnollisena Wind Noise Reduction -tuulisuojan taatessa kirkkaan ääniraidan. 

XAVC S ammattitason tallentamiseen

Sonyn ammattilaistason koodekki on nyt saatavilla kuluttajakameroihin, jotta voit näyttää ällistyttävän korkean bittinopeuden kuvamateriaalia omassa olohuoneessasi. 

Edistynyt SteadyShot poistaa tärinän ja sumentumat

Kivisimmältä polulta jännittävimpään pyöräreittiin – haluat kuvata kirkasta ja selkeää kuvaa, jonka katsomisesta yleisö nauttii. Lisäksi edistynyt SteadyShot vaimentaa tehokkaammin matalataajuuksista tärinää, jollaista tuottavat esimerkiksi radio-ohjattavat helikopterit. Nyt voit saada uskomattoman kirkkaita ja vakaita panoraamakuvia kauko-ohjattavasta helikopteristasi.

Motion Shot LE

Tallenna kokonainen toimintaketju yhteen otokseen. Tämä toiminto luo liikkuvasta kohteesta sarjakuvan, johon voit valita haluamasi nopeuden: 10 fps / 1 sekunti, 5 fps / 2 sekuntia ja 2 fps / 5 sekuntia.

Sarjakuvaus

Tallenna vauhdikas toiminta sarjakuvauksella. Ominaisuuden avulla voit kuvata korkeintaan 10 korkealaatuista otosta tempusta tai siirtymästä, jotta voit palata halutessasi analysoimaan suorituksen. Asetukset ovat 10 fps / 1 sekunti, 5 fps / 2 sekuntia ja 2 fps / 5 sekuntia.

Live-suoratoisto Ustream-palvelun kautta (nykyään IBM Cloud Video)

Jaa parhaat laskut ja upeimmat aallot (ja kaatumiset) reaaliaikaisesti. Suoratoista tapahtumat korkealaatuisen kuvan ja äänen kera.

Kätevä loop-tallennus

Body CopyJatkuvalla loop-tallennuksella parhaat hetket eivät koskaan mene ohi. Korvaavalla loop-tallennuksella voit kuvata 5, 20, 60, 120 minuutin ajan, tai "rajattomasti". Sillä tallennat haluamasi kohokohdan huolehtimatta kapasiteetin loppumisesta.

Manuaalinen ohjaus ammattilaistyylisiin videoihin

Tutustu kehittyneisiin ammattitason videokuvausominaisuuksiin. Käytä manuaalisia asetuksia kuten valkotasapainoa ja automaattivalotusta, ja optimoi kirkkaus ja värisävyt, jolloin yhteensovitus muiden videokameroiden kuvamateriaalin kanssa on helpompaa.

Luovia videoita jaksottaiskuvauksella

Tallenna pienet liikkeet yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Jaksottaiskuvaus ottaa kuvan 5, 10, 30 tai 60 sekunnin välein, jotta niistä voi koota intervallivideon. Tästä on apua erityisesti jatkuvassa kuvauksessa pitkällä ajanjaksolla.

Highlight Movie Maker nopeuttaa työskentelyä

Merkitsemiesi huippuhetkien löytäminen on nopeaa ja pääset muokkaamaan kuvaa välittömästi. Highlight Movie Maker valitsee automaattisesti parhaat tilanteet ja luo huippuhetkistä videon, jossa on myös taustamusiikki. Voit jakaa työsi tulokset välittömästi älypuhelimella.

Täysi hallinta Live-View-kauko-ohjaimella

RM-LVR2 mahdollistaa kuvamateriaalin välittömän toiston ja tarkistuksen sekä tarpeettoman kuvamateriaalin poiston paikan päällä, jolloin tallennuskapasiteetti optimoituu. 

Usean kameran ohjaus

Voit käyttää jopa viittä kameraa ja kuvata laajoja alueita ylä- tai alaviistoon. Ohjaa niitä helposti lisävarusteena saatavalla Live View -rannekauko-ohjaimella ja älypuhelimella, jossa on Imaging Edge Mobile -sovellus.

GPS-tietojen tallennus videoon

GPS-tietojen tallennus videoon lukee GPS:n tallentamat nopeustiedot ja luo uuden videotiedoston, jossa nämä ja muut tiedot näkyvät. Voit jakaa kokemuksesi suurelle yleisölle lataamalla videon verkkoon.

Nopeuden säätö

Action Cam Movie Creator -sovelluksella luot henkeäsalpaavaa hidastettua videomateriaalia tai nopeutettuja osioita helposti. Voit muuttaa valitun osion toistonopeutta hitaammaksi (x1/2, x1/4, x1/8) tai nopeammaksi (x2, x4, x8, x16).

Lisää musiikkia muokattuun videoon

Luo oma tyylisi lisäämällä suosikkimelodiasi – tai vaikka omaa musiikkiasi – muokkaamasi videon ääniraidaksi.

Neljän videon muokkaus yhdistämistoiminnolla

Yhdistämistoiminnolla voit yhdistää jopa neljä eri kameroilla kuvattua videosegmenttiä (myös hidastettuja kohtia) jaetun ruudun yhdistelmäkuvaksi. Tällä ainutlaatuisella ominaisuudella kuka tahansa voi tehdä vaikuttavia elokuvia osaamatta käyttää monimutkaista muokkausohjelmistoa. Saatavilla PlayMemories Homessa.

Katso lisätietoja

Kääntötoiminto

Kääntötoiminto on erityisen käytännöllinen, kun kuvaat Action Camilla ylösalaisin. Ota vain kääntötoiminto käyttöön ennen kuvaamista, ja kameran kuvaama materiaali on oikein päin.

Kestävä, vedenpitävä kotelo kolmijalkakiinnikkeellä

Kotelossaan kamera on vedenpitävä 10 metrin syvyyteen asti ja se on iskunkestävä. Lisäksi suojus suojaa kameraa pölyltä, hiekalta ja roiskeilta, joten voit kuvata sillä sateessa, lumessa ja kurassa.

Sisäänrakennettu kolmijalkakiinnike

Sisäänrakennetun kolmijalkakiinnityksen avulla kiinnität Action Cam -kameran nopeasti kolmijalkaan vakaata kuvaamista varten.

Roiskeenkestävä muotoilu hylkii vettä

Jos suunnitelmissasi on viettää päivä vuoristossa, voit huoletta jättää kameran vedenpitävän kotelon kotiin. Kameran roiskeenkestävä muotoilu kestää mitä vain IPX4-luokituksen ansiosta. Tämän Action Camin voi myös kiinnittää suoraan kolmijalkaan ilman koteloa.

Yhteensopiva Memory Stick Micro™:n ja Micro SD/SDHC/SDXC:n kanssa

Muistikorttipaikkaan sopivat Memory Stick Micro™ (M2) ja Micro SD/SDHC/SDXC -muistikortit (vähintään luokka 4). Valitse parhaiten kuvaustarpeitasi vastaava ja tietokoneesi kanssa yhteensopiva kortti. (Muistikortit myydään erikseen.)

Tekniset tiedot
Sonyn FDR-X1000V Action Cam -kamerassa yhdistyvät kaikki ne ominaisuudet, joita vaativimmat käyttäjät ovat odottaneet. 4K-kuvanlaatu vastaa Hollywoodin menestyselokuvia, parannetun SteadyShot-vakaimen avulla upeiden kuvien ottaminen on helppoa, ja kätevien ominaisuuksien, kuten Highlight Movie Makerin, avulla muokkaat videomateriaalista ällistyttävän mestariteoksen.
  • 4K Ultra HD − koe neljä kertaa Full HD -tarkkuutta tarkempi kuva

  • 170 asteen erittäin laaja Zeiss Tessar® -objektiivi panoraamaotoksiin 

  • SteadyShot on 3 kertaa tehokkaampi (ei tuettu 4K tilassa)

  • Parannettu Full HD tallentaa kirkkaat kuvat täyteläisillä väreillä

  • Tallenna nopea toiminta Full HD 120p -tarkkuudella kun haluat henkeäsalpaavaa hidastettua kuvaa. 

Objektiivityyppi
ZEISS® Tessar® -objektiivi
Kennon tyyppi
1/2,3 tuuman taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Vesitiivis
10 metrin syvyyteen asti SPK-X1-kotelon kanssa
Pölynkestävä
SPK-X1-kotelon kanssa käytettynä
Iskunkestävä
SPK-X1-kotelon kanssa käytettynä
Tulo- ja lähtöliitännät
4K micro HDMI -lähtö, HD micro HDMI -lähtö, Muistikorttipaikka, Multi-/micro-USB-liitäntä, Stereominiliitäntä
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide