Runko + vesitiivis kotelo

HDR-AS20

SVH

200,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta Action Cam AS20, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta Action Cam AS20, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta Action Cam AS20, jossa Wi-Fi®-yhteys
Tuote Action Cam AS20, jossa Wi-Fi®-yhteys toiminnassa

Ominaisuudet

Kuvaa hämärässä Exmor R® CMOS -kennolla

Ikuista tilanteen yksityiskohdat myös hämärässä. Exmor R® CMOS -kennossa johdot on sijoitettu valoa vangitsevien pintojen taakse, mikä parantaa herkkyyttä ja vähentää kohinaa merkittävästi. Kun tähän yhdistetään huippunopea rinnakkainen signaalinkäsittely ja signaalinmuunnos, kuviin saadaan laaja dynaaminen alue ja tarkka sävyntoisto.

Tarkka 170 asteen ZEISS Vario-Tessar® -objektiivi

Tallenna huikeita laajakulmamaisemia 170 asteen ZEISS Vario-Tessar® -objektiivilla. Voit käyttää myös perinteisempää 120 asteen kulmaa. Valitsitpa kumman vaihtoehdon tahansa, yli 150 vuoden kokemus tarkkuusoptiikasta näkyy ZEISS-objektiivilla otetuissa kuvissa vahvana kontrastina ja terävyytenä. Monikerroksinen pinnoite ehkäisee heijastumien syntymisen.

Ohjaa jopa viittä kameraa Live-View-kauko-ohjaimella

Ohjaa jopa viittä videokameraa ranteeseen kiinnitettävällä, Wi-Fi®-yhteyttä käyttävällä RM-LVR1 Live View -kauko-ohjaimella. Saat vaikuttavaa kuvamateriaalia viidestä lähteestä samanaikaisesti sommittelemalla kuvasi, ohjaamalla kameran tallennusasetuksia ja käynnistämällä tai pysäyttämällä tallennuksen.

Vakaita kotivideoita SteadyShot-kuvanvakautuksella

Kuvaa liikkeessä ilman tärinää ja heilahduksia. Elektroninen SteadyShot-kuvanvakautus vähentää kameran tärinän vaikutuksia niin laajakulma- kuin telekuvauksessakin. Liiketunnistimet havaitsevat käden tärinän ja muut kameran liikkeet, joita elektroninen SteadyShot kompensoi kennolle varatulla puskurilla.

Full HD -tallennus kuvataajuudella 60p/50p ja bittinopeudella 28 Mb/s

Nämä vaikuttavat ominaisuudet varmistavat, että sinulla on rutkasti luovia vaihtoehtoja: kuvaa Full HD -tarkkuudella ja bittinopeudella 28 Mb/s, valitse kuvataajuudeksi 50p–240p ja luo huimia hidastuksia!

Neljän videon muokkaus yhdistämistoiminnolla

Yhdistämistoiminnolla voit yhdistää jopa neljä eri kameroilla kuvattua videosegmenttiä (myös hidastettuja kohtia) jaetun ruudun yhdistelmäkuvaksi. Tällä ainutlaatuisella ominaisuudella kuka tahansa voi tehdä vaikuttavia elokuvia osaamatta käyttää monimutkaista muokkausohjelmistoa. Saatavilla PlayMemories Homessa.

Katso lisätietoja

Kääntötoiminto

Kääntötoiminto on erityisen käytännöllinen, kun kuvaat Action Camilla ylösalaisin. Ota vain kääntötoiminto käyttöön ennen kuvaamista, ja kameran kuvaama materiaali on oikein päin.

Sisäänrakennettu stereomikrofoni tallentaa laadukkaan äänen

Tee hienosta videosta entistä parempi upealla äänellä; sisäänrakennettu stereomikrofoni taltioi kaikki seikkailusi äänet.

Valokuvatila

Hyödynnä uusia luovia mahdollisuuksia hankkimatta lisälaitteita. Tällä videokameralla voit ottaa kätevästi myös upeita valokuvia. Kuvasarja- ja intervallikuvaustilassa voit tallentaa vaivatta useita kuvia ja luoda niistä upean videon tai valita parhaan yksittäisen otoksen.

Wi-Fi®-yhteys helpottaa etäohjausta ja kameran suuntaamista

Hyvien omakuvien ottaminen voi olla vaikeaa, jos on itse täysillä toiminnassa mukana. Ilman etsintä tai kuvausruutua et näe, mitä kuvaat. Etäkäyttö älypuhelimen kautta ratkaisee ongelman; Wi-Fi®-yhteyden avulla älypuhelin tai tablet-laite muuttuu helposti erilliseksi etsimeksi ja kauko-ohjaimeksi.

150 minuutin akunkesto

Lähde skeittailemaan suosikkikaduillesi tai vaikka maastopyöräretkelle – 150 minuutin akunkesto varmistaa, että yksikään tärkeä hetki ei jää ikuistamatta.

Ohut, kevyt ja helppokäyttöinen

Ohuen muotoilun ansiosta tuuli ja vedenpaine eivät ole ongelma ulkoilmaseikkailuissa. Ohut kamera asettuu tiiviisti kypärän, pyörän tai muun varusteen päälle, jolloin se ei keikahda yhtä helposti pois paikaltaan kuin isokokoisemmat vastaavat kamerat. Yksinkertaisilla painikkeilla käyttö on helppoa jopa käsineet kädessä.

Kestävä, vedenpitävä kotelo kolmijalkakiinnikkeellä

Kotelossaan kamera on vedenpitävä 5 metriin saakka ja kestää pudotuksen 2,5 metrin korkeudesta. Lisäksi suojus suojaa kameraa pölyltä, hiekalta ja roiskeilta, joten voit kuvata sillä sateessa, lumessa ja kurassa. Action Cam sisältää myös kätevän kolmijalkakiinnikkeen.

Luonnolliset värit vedenalaistilan avulla

Action Camilla voi ottaa kauniita kuvia luonnollisissa väreissä jopa veden alla. Estä kuvien vihertävä sävy yksinkertaisesti valitsemalla asetuksista vedenalainen valkotasapaino ennen kuvaamista, jolloin vesi säilyy luonnollisen sinisenä.

Tallenna omalla tavallasi käyttäen kahta muistimuotoa

Laajennettava muisti Memory Stick Micro™- ja Micro SD/SDHC -korttipaikkojen ansiosta; käytä kätevästi kumpaa muotoa tahansa.

HDMI-lähtö helppoa TV-ruudussa katselua varten

Näytä vaivatta uusia kuvia ja videoita ystäville ja perheelle HDTV:ssä (vaatii erikseen myytävän HDMI-kaapelin).

Tekniset tiedot
  • 11,9MP;(tehollisen) megapikselin Exmor R® CMOS -kenno

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Erittäin laajakulmainen (170°) ZEISS Tessar -objektiivi

  • Vedenkestävä rakenne sopii käytettäväksi missä vain (mukana toimitetussa kotelossa)

  • Helppo jakaminen ja hallinnointi Wi-Fi®-yhteyden kautta

  • SteadyShot-kuvanvakautus vähentää tärinää

Objektiivityyppi
ZEISS® Tessar® -objektiivi
Kennon tyyppi
1/2,3 tuuman taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Vesitiivis
Viiden metrin syvyyteen asti SPK-AS2-kotelon kanssa
Pölynkestävä
SPK-AS2-kotelon kanssa käytettynä
Iskunkestävä
SPK-AS2-kotelon kanssa käytettynä
Tulo- ja lähtöpäätteet
Micro HDMI -lähtö, Mikrofonitulo (stereo), Muistikorttipaikka, Multi-/micro-USB-liitäntä

Laatikon sisältö

Tarrakiinnike (VCT-AM1), Micro-USB-kaapeli, Käyttöopas, Akku (NP-BX1), Vesitiivis kotelo (SPK-AS2)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide