ACTION CAM -KAMERAT

AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys

HDR-AZ1 BODY / KIT

Kuva tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys

Hinnat alkaen:

SVH

250,00 €

(VAT)

Näytä 4 mallia ja hinnat

Piilota 4 mallia ja hinnat

Runko + Live-View-kauko-ohjainsarja

HDR-AZ1VR

SVH

350,00 €

(VAT)

Runko + vesitiivis kotelo

HDR-AZ1

SVH

250,00 €

(VAT)

Runko + pyöräkiinnikkeiden sarja

HDR-AZ1VB

SVH

400,00 €

(VAT)

Runko + puettavien kiinnikkeiden sarja

HDR-AZ1VW

SVH

400,00 €

(VAT)
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys
Kuvia tuotteesta AZ1VR Action Cam Mini, jossa Wi-Fi®-yhteys

Ominaisuudet

Pienempi ja kevyempi muotoilu, kätevä kantaa

Action Cam Mini ei hidasta vauhtiasi. Sulavalinjaisen ja roiskeenkestävän mallin koko on noin kaksi kolmasosaa aiempien Action Camien koosta, joten kuvatessa tuulen vastus on pienempi. Myös tallentaminen on helppoa: Action Cam Miniä voi käyttää sen sivussa olevilla painikkeilla jopa käsineet käsissäsi.

Helppoa luovaa ohjausta Live-View-kauko-ohjaimella

Keskellä tiukkaa toimintaa saat juuri haluamasi otoksen. Kiinnitä Live-View-kauko-ohjain ranteeseesi ja liitä se Wi-Fi®-yhteydellä kameraan, jotta voit aloittaa ja lopettaa tallennuksen ja säätää kameran asetuksia sen avulla. Voit hallita enintään viittä Action Camia yhtä aikaa. Vesikään ei haittaa: Live-View-kauko-ohjain toimii jopa 3 metrin syvyydessä ja seuraa sijaintiasi GPS-toiminnon avulla.

SteadyShot poistaa tärinän ja sumentumat

Kivisimmältä polulta villeimpään aallokkoon – haluat kuvata kirkasta ja selkeää kuvaa, jonka katsomisesta yleisö nauttii. SteadyShot normalisoi kuvan värähtelyä tunnistimessa, jotta liikkeen sumentuminen ja kohina vähenevät myös hämärässä valaistuksessa.

XAVC S korkean bittinopeuden tallennukseen

Suuren bittinopeuden XAVC S -muoto on tarkoitettu kunnianhimoisille videokuvaajille. Nauti Full HD -tallennuksesta 50 Mb/s:n nopeudella. Tämä takaa laadukkaan ilmaisun ja minimaalisen kohinan. Lisäksi se käyttää tehokkaaseen videokuvaukseen Long GOP (Group of Pictures) -pakkausmenetelmää.

Huippuherkkä Exmor® R CMOS -kenno

Liikutko maastopyörällä vauhdikkaasti alamäkeen hämärässä? Tai kajakilla aamun sarastaessa? Sonyn huippuherkkä Exmor® R CMOS -kenno takaa laadukkaan kuvaustuloksen vähäisessäkin valossa vähentämällä rakeisuutta merkittävästi ja tuottamalla erittäin selkeän kuvan.

BIONZ X™ toistaa upeat yksityiskohdat ja rakenteet

Sonyn kuvaprosessori toistaa paljaalla silmällä näkemäsi rakenteet ja yksityiskohdat tarkasti erittäin nopean kuvankäsittelykykynsä ansiosta. Yhdessä kuvankäsittelyä nopeuttavan alkupään LSI:n (suurtiheysintegroinnin) kanssa BIONZ X™ takaa luonnollisemmat yksityiskohdat, realistisemmat kuvat, runsaamman värierojen kirjon ja vähemmän kohinaa sekä valokuvissa että videoissa.

Tarkka 170 asteen ZEISS Vario-Tessar® -objektiivi

Tallenna huikeita laajakulmamaisemia 170 asteen ZEISS Vario-Tessar® -objektiivilla. Voit myös vaihtaa perinteisempään 120 asteen näkymään, kun SteadyShot on käytössä, ja nauttia paremmasta vakaudesta vauhdikkaassakin toiminnassa. Kummassakin tapauksessa saat kauniita kuvia vaikkapa laskettelurinteessä, vuoristopolulla, kuohuvassa koskessa tai kuluneella asfaltilla.

Sisäänrakennettu stereomikrofoni tallentaa laadukkaan äänen

Tee hienosta videosta entistä parempi upealla äänellä. Action Cam Minin sisäänrakennetun stereomikrofonin ansiosta voit tallentaa seikkailun kaikki aidot äänet surffailun aallokoista maastoreitin alamäen tuuleen, ja kaiken siltä väliltä. Voit tallentaa aitoja ääniä myös vakiona toimitettavan vedenpitävän kotelon läpi.

120 kuvan sekuntinopeus HD-tarkkuudella hidastetuissa videoissa

Laajenna luovia mahdollisuuksia. Kun kuvaat videoita APS-C-rajaustilassa (vastaa Super 35 mm -kuvausta), kamera tukee suuren kuvataajuuden 120 fps -kuvausta HD-tarkkuudella (1280 x 720 pikseliä). Tällä kuvataajuudella kuvatut videot voi toistaa 30p-tasoisena – elokuvien kuvataajuudella – ja niistä voi luoda upeita 4x hidastustehosteita, jotka tallentavat jokaisen liikkeen yksityiskohtaisesti.

Roiskeenkestävä muotoilu hylkii vettä

Jos suunnitelmissasi on viettää päivä vuoristossa, voit huoletta jättää kameran vedenpitävän kotelon kotiin. Kameran roiskeenkestävä muotoilu kestää mitä vain IPX4-luokituksen ansiosta. Tämän Action Camin voi myös kiinnittää suoraan kolmijalkaan ilman koteloa.

Vedenkestävän kotelon ansiosta voit sukeltaa saman tien

Suojaa Action Cam 5 metrin syvyyteen asti mukana toimitettavalla vesitiiviillä kotelolla (tarkentaminen veden alla ei ole mahdollista)

Action Cam Movie Creator tarjoaa ammattimaiset toiminnot ja helpon muokkauksen

Tee videoista entistäkin näyttävämpiä Action Cam Movie Creator -sovelluksella. Tuota ja muokkaa videoita nopeasti ja helposti eri ominaisuuksilla, kuten GPS-tietojen tallennuksella ja hidastetulla videolla. Voit myös kääntää videoita 90 astetta myötä- tai vastapäivään videoiden käännöllä, tai yhdistää enintään neljä samanaikaisesti eri kameroilla tallennettua videosegmenttiä videoiden Multi View -yhdistämistoiminnolla ja tehdä jaetun ruudun yhdistelmäkuvan.

Seuraa seikkailujasi GPS-tietojen avulla

Seuraa sijaintiasi ja analysoi suoritustasi tarkemmin. GPS-tietojen tallennus laskee nopeutesi ja luo myös toisen videotiedoston, joka näyttää reittisi, nopeutesi ja muita tietoja, jotta saat viimeisimmän seikkailusi tärkeät tiedot.

Kuvaaminen ylösalaisin

Haluatko kiinnittää Action Cam Minin ylösalaisin? Ei hätää. Action Cam Minissä on erityinen asetus, jonka ansiosta sen voi kiinnittää ylösalaisin ja joka kääntää kuvan automaattisesti oikein päin. Kameran voi kiinnittää mihin paikkaan ja kulmaan tahansa, ja se kuvaa edelleen samaa upeaa ja oikeassa asennossa olevaa materiaalia.

MotionShot LE näyttää jokaisen tempun ja siirtymän

Näytä korkeimmat hyppysi ja hienoimmat kikkasi tämän luovan ominaisuuden avulla. MotionShot LE -kuvauksella kohteen tallennettu liike näytetään päällekkäisten kuvien sarjana yhdellä taustalla, jotta näet jokaisen siirtymän selkeästi ja yksityiskohtaisesti.

Tutustu lisävarusteisiin

Helpota kuvaamista lisävarusteilla, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen. Kiinnitä Action Cam ohjaustankoon tai pääkiinnikesarjaan. Videokameraa voi käyttää jopa koiravaljaiden kanssa.

Langatonta vapautta Wi-Fi®-yhteydellä

Siirrä videoita ja muuta sisältöä Action Camista Android- tai iOS-älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen helposti muodostamalla Wi-Fi®-yhteys. Lataa sitten videot nopeasti sivustoihin ja yhteisöpalveluihin, jotta ystävät ja perhe voivat katsella tapahtumat.

Sarjakuvaus

Tallenna vauhdikas toiminta sarjakuvauksella. Kun otat asetuksen käyttöön, voit kuvata enintään 10 laadukasta kuvaa 1, 2 tai 5 sekunnin välein. Ominaisuuden avulla voit kuvata tempun tai siirtymän jokaisen vaiheen, jotta voit palata halutessasi analysoimaan suorituksen.

Merkkivalo osoittaa, että kuvaus on käynnissä

Action Camissa on laitteessa olevan valon lisäksi toinen merkkivalo kameran päällä. Tallennuksen tila on nyt helppo tarkastaa useista eri kulmista.

Luovia videoita jaksottaiskuvauksella

Tallenna pienet liikkeet yksityiskohtaisesti ja tarkasti. Jaksottaiskuvaus ottaa kuvan 5, 10, 30 tai 60 sekunnin välein, jotta niistä voi koota intervallivideon. Tästä on apua erityisesti jatkuvaan kuvaukseen pitkällä ajanjaksolla.

Tallenna reittisi kahdella muistimuodolla

Tallenna muistosi haluamallasi tavalla. Voit tallentaa joko Memory Stick Micro™ (Mark2)- tai Micro SD/SDHC -kortille (vähintään luokka 4). Jos haluat tallentaa materiaalia korkean bittinopeuden XAVC S -muotoon, voit tallentaa myös suoraan SDXC-kortille. Tämän joustavuuden ansiosta voit aina tallentaa tavalla, joka sopii parhaiten seikkailuihisi.

Upeita otoksia still-kuvaustilalla

Tallenna vauhti teräviin ja yksityiskohtaisiin kuviin. Still-kuvaustilassa voit ottaa laadukkaita 11,9 megapikselin kuvia, ja 170 asteen laajakulmaobjektiivi näyttää kokemuksen juuri sellaisena kuin näet sen.

USB-lataus/USB-virtalähde pitää kameran käynnissä

Ole aina valmiina unohtumatonta matkaa varten – lataa Action Cam kannettavan tietokoneen tai pöytäkoneen USB-portin kautta ja olet valmis lähtöön. Voit käyttää Action Camia ja kuvata sillä latauksen aikana käyttämällä kätevää lisävarusteena saatavaa AC-UD10-verkkolaitetta.

Tekniset tiedot
Tee kuvaamisesta hauskempaa pienemmällä ja kevyemmällä Action Camilla, jossa on roiskeenkestävä runko. Action Cam Minin koko on kaksi kolmasosaa aiempien mallien koosta, mutta sillä voi tallentaa laadukasta kuvaa ja ääntä Exmor® R CMOS -kennon, BIONZ X -prosessorin ja XAVC S -tallennuksen ansiosta. Nappaa varusteet mukaan ja ole valmiina entistä parempiin kuvausseikkailuihin.
  • 11,9 (tehollisen) megapikselin Exmor R® CMOS -kenno

  • Fonticon_Zeiss_logo

    170 asteen ZEISS® Tessar -laajakulmaobjektiivi

  • Korkean bittinopeuden tallennus XAVC-S-muodossa

  • Roiskeenkestävä rakenne sopii käyttöön kaikkialle

  • SteadyShot-kuvanvakautus vähentää tärinää

Objektiivityyppi
ZEISS® Tessar® -objektiivi
Kennon tyyppi
1/2,3 tuuman taustavalaistu Exmor R® CMOS -kenno
Vesitiivis
Viiden metrin syvyyteen asti SPK-AZ1-kotelon kanssa
Pölynkestävä
SPK-AZ1-kotelon kanssa
Iskunkestävä
SPK-AZ1-kotelon kanssa
Tulo- ja lähtöpäätteet
Muistikorttipaikka, Multi-/micro-USB-liitäntä

Laatikon sisältö

Vesitiivis kotelo (SPK-AZ1), Tarrakiinnike (VCT-AM1), Akku (NP-BY1), Micro-USB-kaapeli, Kolmijalkasovitin, Sarjavaihtoehdot: LIVE-VIEW-KAUKO-OHJAINSARJA (Live-View-kauko-ohjain RM-LVR2V) tai PYÖRÄKIINNIKESARJA (Live-View-kauko-ohjain RM-LVR2V, universaali pääkiinnikesarja BLT-UHM1, turvakaarikiinnike VCT-RBM1, huurtumissuoja AKA-AF1) tai PUETTAVIEN KIINNIKKEIDEN SARJA (Live-View-kauko-ohjain RM-LVR2V, universaali pääkiinnikesarja BLT-UHM1, rannehihna AKA-WM1, huurtumissuoja AKA-AF1)

Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä

Arvostelut

Käyttäjien mielipide