α Library

Tutustu Sonyn α-tuotteisiin α Library -sovelluksella, jonka voi ladata maksutta iPhoneen, Android-puhelimiin, iPadiin ja Android-tabletteihin. 

Tervetuloa α-maailmaan.

Etsi. Opi. Nauti.

Kun asennat α Library -kirjaston, voit ladata uusimman digitaalisten objektiivien luettelon, joka kattaa koko Sony α -objektiivimalliston ja tukee tehokkaita hakutoimintoja. Mukana on myös tekninen objektiiviopas, jonka avulla voit tutustua Sony α -objektiiveissa käytettyihin perus- ja edistyksellisiin tekniikoihin. α Library -kirjaston avulla pysyt ajan tasalla Sonyn sivuston uusimmista artikkeleista ja voit katsella tämän päivän huippunimien ottamia upeita kuvia. 

Haku
Haku

Löydä etsimäsi tiedot digitaalisen Sonyn α Lenses -objektiiviluettelon avulla. Käytettävissäsi on laaja valikoima tietoa, ja voit valita hakemistosta objektiivin mallin, polttovälin tai jopa sillä otettujen kuvien perusteella.

Opi
Opi

Nyt saat valokuvausvinkit kätevästi yhdestä paikasta: objektiiviopas sisältää tiettyihin kohteisiin ja kuvaustilanteisiin liittyvää käytännöllistä tietoa aina objektiivien valinnasta kuvaustekniikoihin. 

Nauti
Nauti

Lue maailmankuulujen taiteilijoiden haastatteluja ja kolumneja. Käytä uusimpia tietoja Sonyn sivustoissa. 

* Näyttö on simuloitu.

1. Digitaalinen luettelo

Etsi objektiiveja tyypin, polttovälin tai jopa niillä otettujen kuvien perusteella

2. Tekniikka

Tutustu ensiluokkaisten vaihdettavien objektiivien edistyksellisiin tekniikoihin

3. α Picks

Katsele Sony α -objektiiveilla otettuja kuvia

4. α Universe

Katso ja jaa upeita valokuvia samanhenkisten valokuvausfanien kanssa

5. Oppitunnit

Opi kuvauksen perustekniikat – löydät kaikki valokuvausvihjeet yhdestä paikasta

6. Uudet objektiivit

Pysy ajan tasalla uusimmilla α Lenses -tuotetiedoilla

7. Perusteet

Tutustu kunkin α-objektiivin perustietoihin

8. α Magazine

Nauti maailmankuulujen taiteilijoiden kolumneista ja upeista valokuvista

Helppokäyttöinen objektiivihakemisto
Helppokäyttöinen objektiivihakemisto

Valitse hakemistosta objektiivi mallin, polttovälin tai jopa sillä otettujen kuvien perusteella.

Selkeä opas

Yksityiskohtaiset objektiivien kuvaukset

Kaikki α-objektiivit esitellään täydellisesti sopivista lisävarusteista esimerkkikuviin, jotka osoittavat objektiivin vahvuudet.

Selkeä opas
Opi

Nyt saat valokuvausvinkit kätevästi yhdestä paikasta: tutustu oikeanlaisen objektiivin valintaan ja eri kuvaustekniikoihin. 

Tietoa ja tekniikkaa
Tietoa ja tekniikkaa

Tutustu kunkin α-objektiivin perusominaisuuksiin ja tekniikoihin, jotta saat kunnon käsityksen tuotteesta ja voit valita parhaiten tarpeisiisi soveltuvan objektiivin.

Perustason kuvausvinkkejä

α Lessons -palveluun on koottu kätevästi kaikki valokuvausvinkit: saat tiettyihin kohteisiin ja kuvaustilanteisiin liittyvää käytännön tietoa aina objektiivien valinnasta kuvaustekniikoihin.

Perustason kuvausvinkkejä
Nauti

Hyödynnä Sonyn verkkoyhteisöiden uusimpia tietoja ja tutustu kolumneihin ja töihin, joissa esitellään taiteilijoita ympäri maailmaa.

Koe objektiivien tarinat

α Picks esittelee eri Sony α -objektiiveilla otettuja kuvia. Tutustu ainutlaatuisten objektiivien avaamaan mahdollisuuksien maailmaan.

Hyödynnä kaikkia α Lenses -sivustoja

Pysy ajan tasalla ja nauti monipuolisesta sisällöstä ympäri maailmaa tutustumalla uusimpiin artikkeleihin Sonyn sivustoissa.

Hyödynnä kaikkia α Lenses -sivustoja
Valokuvataiteen resurssi
Valokuvataiteen resurssi

α Magazine -numeroissa keskitytään aina tiettyyn teemaan, kuten muotokuvaukseen tai matkustamiseen. Sitä käsitellään maailmankuulujen taiteilijoiden ottamien upeiden valokuvien kautta, ja mukana on myös haastatteluja ja profiileja.

Näyttökuvat

Lue ennen sovelluksen käyttöä.