Rakastamasi viihde. Googlen avulla.

Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. Löydä tietty nimike sanomalla se ääneen. Tai tee laajempi suositushaku.

Sinulle valitut elokuvat ja sarjat

Löydä uusia elokuvia ja sarjoja katseluhistoriaasi ja kiinnostuksenkohteisiisi perustuvien suositusten avulla. Voit lisätä sisältöä katselulistalle myös suoraan puhelimesta, jotta suositukset pysyvät aina ajan tasalla.

Löydät yli 7 000 sovellusta ja peliä televisioon Google Play -sovelluksesta

Katso lisää Google Play Storesta.

Älyohjain langattomasti yhdistettynä PS4-konsoliin, Blu-ray-soittimeen, televisioon, digisovittimeen ja kaiuttimeen.
Ohjaa kaikkia laitteita yhdellä älyohjaimella

Älyohjainta voi käyttää kaikkien älylaitteiden ohjaamiseen. Aloita TV-ohjelmien ja elokuvien katselu videopalvelusta hetkessä painamalla yhtä painiketta.

Suoratoista laitteestasi

Lähetä helposti elokuvia, tv-sarjoja, valokuvia ja paljon muuta puhelimesta televisioon. 

Henkilö pitelee älypuhelinta, jossa näkyvä kuva melojasta lähetetään puisen kaapin yläpuolelle seinään kiinnitettyyn TV:hen
Kuva, jonka etualalla iPhone suoratoistaa Apple AirPlayn kautta For All Mankind -sarjaa televisioon, jossa näkyy astronautti
Apple AirPlay -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa kuvaa ja ääntä televisioon iPhonesta, iPadista tai Mac-tietokoneesta. Katso elokuvia ja sarjoja Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksestasi tai Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Apple HomeKit -tuki

Apple HomeKit -tekniikan ansiosta voit ohjata Sony TV:tä kätevästi ja turvallisesti Apple Home -sovelluksen ja Sirin avulla iPhone-, iPad-, Apple Watch-, HomePod- tai Mac-laitteilla. Määritä TV:si helposti Home-sovelluksella ja hallitse sitä napautuksella tai kysymällä milloin vain Siriltä.

Kuvissa Android TV -näyttökuva, nainen etsimässä jalkapallosisältöä äänihaulla ja älypuhelin lähettämässä sisältöä TV:hen Chromecastin kautta
Nauti älykkäästä viihteestä

Tee viihdekokemuksesta helpompi Android TV:llä. Yli 400 000 elokuvaa ja TV-ohjelmaa yhdessä paikassa. Pyydä Googlea ohjaamaan TV:tä äänelläsi. Lähetä laitteiltasi kuvia, videoita ja musiikkia televisioon kätevällä Chromecast built-in -toiminnolla.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.