Älykäs kokemus Android TV:n avulla

Ohjaa suosikkisovelluksiasi helposti ja nopeasti puheella – ei turhaa odottelua.

Yli 5 000 sovellusta – älytelevisioiden ennätys

Katso lisää Google Playsta

Ylivertainen Netflix-kokemus

Netflixin suosittelema
Netflix suosittelee Android-televisioitamme

Netflix on luonut helpon tavan tunnistaa suorituskykyiset älytelevisiot, joiden sovellusten käyttö on helppoa. Netflixin suosittelemilla televisioilla voit nauttia ohjelmista ja elokuvista erillisellä painikkeella ja ääniohjauksella.

Netflix Calibrated Mode
Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix-kalibroitu tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Dolby Vision ja Dolby Atmos
Koe täysi Dolby-elämys

Tietyissä Android-TV:issä on Dolby Vision®- ja Dolby Atmos®-tuki. Ne tarjoavat mukaansatempaavan katselukokemuksen ja äänen, joka tuntuu tulevan joka puolelta.

Usean laitteen helppoa hallintaa älykkäällä kauko-ohjaimella
Helppoa hallintaa älykkään kauko-ohjaimen avulla

Yhdistä digisovittimet ja muut laitteet OLED-älytelevision HDMI-liitäntään ja ohjaa niitä yhdellä älykauko-ohjaimella. Malli on entistä ohuempi ja pyöristetympi. Sisäinen ohjausmikrofoni ja painikkeiden selkeä asettelu helpottavat käyttöä.

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa iPhonen, iPadin tai Macin kuvaa ja ääntä televisiossa. Katso elokuvia ja sarjoja Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksestasi tai jopa Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Apple AirPlay- ja Apple-tuki
Lähetä suurempaan näyttöön sisäänrakennetulla Chromecastilla

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit siirtää videot, pelit ja sovellukset mobiililaitteesta TV-ruutuun. Napauta vain Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteesi näytössä ja nauti sisällöstä suuressa koossa. Heijasta sisältö ja jatka selaamista puhelimella tai tablet-laitteella.

Sisäänrakennettu Chromecast -logo