Rakastamasi viihde. Googlen avulla.

Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. Löydä tietty nimike sanomalla se ääneen. Tai tee laajempi haku sanomalla esimerkiksi ”show me sci-fi adventure TV shows”."

Yli 5 000 sovellusta – älytelevisioiden ennätys

Katso lisää Google Playsta

Sinulle valitut elokuvat ja sarjat

Löydä uusia elokuvia ja sarjoja katseluhistoriaasi ja kiinnostuksenkohteisiisi perustuvien suositusten avulla. Voit lisätä sisältöä katselulistalle myös suoraan puhelimesta, jotta suositukset pysyvät aina ajan tasalla.

Ylivertainen Netflix-kokemus

Netflixin suosittelema
Netflix suosittelee älytelevisioitamme

Netflix on luonut helpon tavan tunnistaa suorituskykyiset älytelevisiot, joiden sovellusten käyttö on helppoa. Netflixin suosittelemilla televisioilla voit nauttia ohjelmista ja elokuvista erillisellä painikkeella ja ääniohjauksella.

Netflix Calibrated Mode
Nauti studiolaadusta Netflix Calibrated Mode -tilassa

Tämä tila on kehitetty siksi, että voisit nauttia Netflixin alkuperäistarjonnasta ja television kuvanlaadusta studion tarkistusmasterin veroisina. Netflix-kalibroitu tila toistaa sisällön tekijän tarkoittamalla tavalla.

Dolby Vision ja Dolby Atmos
Koe täysi Dolby-elämys

Tietyissä älytelevisioissa on Dolby Vision®- ja Dolby Atmos®-tuki. Ne tarjoavat mukaansatempaavan katselukokemuksen ja äänen, joka tuntuu tulevan joka puolelta.

Älyohjain langattomasti yhdistettynä PS4-konsoliin, Blu-ray-soittimeen, televisioon, digisovittimeen ja kaiuttimeen.
Ohjaa kaikkia laitteita yhdellä älyohjaimella

Älyohjainta voi käyttää kaikkien älylaitteiden ohjaamiseen. Aloita TV-ohjelmien ja elokuvien katselu videopalvelusta hetkessä painamalla yhtä painiketta.

Älypuhelinsisältö valtavassa koossa

Tuo suosikkisisältösi, kuten videot, kuvat ja pelit, nopeasti ja helposti iOS- tai Android-laitteesta isolle ruudulle.

Kaksi älypuhelinta, joissa oleva kuva kissasta ja melojasta lähetetään Sony-televisioon Apple AirPlayn ja Chromecastin kautta
Kuva Android TV:stä, jossa näkyy erilaisia sisältöjä. Sivukuvissa nainen, joka ohjaa TV:tä äänellään, ja henkilö katselemassa älypuhelimen sisältöä TV:stä.
Nauti älykkäästä viihteestä

Yli 400 000 elokuvaa ja TV-ohjelmaa yhdessä paikassa. Ohjaa TV:tä äänellä ja katso älypuhelinsisältöä vaivatta televisiosta.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.