UTELIAISUUDEN NÄLKÄÄN

Loputonta viihdettä

Pelejä ja valokuvia, musiikkia ja elokuvia, internet-sisältöä ja sovelluksia – Sonyn Android TV™ avaa oven uusiin viihdemaailmoihin

Käytä omaa ääntäsi

Ei enää tekstin kirjoittamista. Äänihaun avulla voit etsiä huippusisältöä ja tarjouksia helposti puhumalla. Tutustu eri palveluiden, kuten Netflix, Hulu, Google Play Movies & TV, YouTube™ ja Spotify®, tarjoamaan sisältöön.

Älykkääseen elämään

Lähetä sisältö suurempaan näyttöön sisäänrakennetulla Chromecastilla

Sisäänrakennetulla Chromecastilla voit heijastaa videot, pelit ja sovellukset mobiililaitteesta TV-ruutuun. Napauta vain Cast-painiketta Android- tai iOS-laitteesi näytössä, niin näet sisällön suuressa koossa. Heijasta sisältö ja jatka selaamista puhelimella tai tablet-laitteella.

  • Netflix-kalibroitu tila
  • Netflixin suosittelema
  • Netflix-painike
  • Maksuton kokeilujakso

Nauti viihteestä vapaasti

Suosikkisovelluksesi TV:ssä

Kaikki on sormiesi ulottuvilla – nauti viimeisimmistä verkkovideoista, peleistä, musiikista ja TV-ohjelmista. Käytä valtavaa viihdevalikoimaa täysin uudella tavalla.

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki

Apple AirPlay -toiminnolla voit suoratoistaa iPhonen, iPadin tai Macin kuvaa ja ääntä televisiossa. Katso elokuvia ja sarjoja iTunesista, suosikkisovelluksestasi tai jopa Safarista. Jaa kuvasi kaikille huoneessa oleville.

Apple AirPlay- ja Apple HomeKit -tuki