Rakastamasi viihde. Googlen avulla.

Löydät yli 700 000 elokuvaa ja TV-sarjan jaksoa yhdestä paikasta. Google TV yhdistää ja järjestää suosikkisisältösi eri sovelluksista ja tilauksista. Löydä tietty nimike sanomalla se ääneen. Tai tee laajempi suositushaku.

Sinulle valitut elokuvat ja sarjat

Löydä uusia elokuvia ja sarjoja katseluhistoriaasi ja kiinnostuksenkohteisiisi perustuvien suositusten avulla. Voit lisätä sisältöä katselulistalle myös suoraan puhelimesta, jotta suositukset pysyvät aina ajan tasalla.

Löydät yli 7 000 sovellusta ja peliä televisioon Google Play -sovelluksesta

Katso lisää Google Play Storesta.

Kuvassa naisella on kauko-ohjain, ja hän ohjaa teleisiota äänikomennoilla
Kerro vain äänihaun avulla, mitä haluat katsoa

Löydä uusia suosikkeja nopeasti äänihaulla Siirry suoraan TV-sarjan jaksoon tai elokuvaan äänihaulla tai selaa valikoimaa sanomalla “find action movies”. Aloita käyttö painamalla kauko-ohjaimen äänipainiketta.

Olohuone, jossa näkyy televisio ja älypuhelinta pitelevä käsi. Molemmissa ruuduissa näkyy sama kajakkikuva.
Suoratoista laitteestasi

Lähetä helposti elokuvia, tv-sarjoja, valokuvia ja paljon muuta puhelimesta televisioon.

Kuva, jossa näkyy Apple TV:ssä teksti For All Mankind ja älypuhelin etualalla
Apple AirPlay -tuki

Apple AirPlay -sovelluksella voit suoratoistaa videoita ja ääntä televisioon suoraan iPhonesta, iPadista tai Macista. Katso elokuvia ja ohjelmia Apple TV -sovelluksesta, suosikkisovelluksistasi tai jopa Safarista. Jaa valokuvasi kaikkien huoneessa olevien kanssa.

Apple HomeKit -tuki

Apple HomeKit -tekniikan ansiosta voit ohjata Sony TV:tä kätevästi ja turvallisesti Apple Home -sovelluksen ja Sirin avulla iPhone-, iPad-, Apple Watch-, HomePod- tai Mac-laitteilla. Määritä TV:si helposti Home-sovelluksella ja hallitse sitä napautuksella tai kysymällä milloin vain Siriltä.

BRAVIA CAM ja sen optimoidut ääni ja kirkkaus tarjoavat uudenlaisia kokemuksia

Yhdistä Sony BRAVIA CAM ja BRAVIA XR TV ja tutustu uusiin tapoihin nauttia televisiosta. BRAVIA CAM tunnistaa, missä kohtaa huonetta ja kuinka kaukana televisiosta olet, ja säätää sitten ääni- ja kuva-asetukset juuri sopiviksi. Virransäästötilan ansiosta se voi jopa tummentaa näytön automaattisesti, kun et katsele.

Kauko-ohjain valoisaan ja pimeään, taustavalaistut painikkeet pimeässä.
Kauko-ohjain, joka on helppokäyttöinen myös hämärässä

Uudelleen muotoillulla kauko-ohjaimella ohjaat televisiota helposti päivällä ja yöllä. Uusi laadukas kauko-ohjain on helppokäyttöinen. Pelkistetyt painikkeet ja taustavalo varmistavat, että näet kaiken selvästi myös hämärässä. Tässä tyylikkäässä kauko-ohjaimessa on kompakti alumiinimuotoilu, ja se sopii mukavasti käteen.