ÄLYPUHELIMET AMMATTIKÄYTTÖÖN

Xperia PRO | Ammattilaisten älypuhelin, jossa on HDMI-tulo

Xperia PRO
Xperia PRO, etu- ja takanäkymä

SVH

2 499,00 €

(sis. ALV)
Mies käyttää kameraan kiinnitettyä Xperia PROta
Xperia PRO edestä
Xperia PRO takaa
Xperia PRO sivulta
Xperia PRO, etu- ja takanäkymä
Palkittu
Xperia PRO:n saaman Red Dot Best of the Best 2021 -palkinnon voittologo
Räätälöity alan ammattilaisia varten

Xperia PRO:n ansiosta lähetyksen ja valokuvauksen ammattilaiset voivat työskennellä aiempaa nopeammin ja älykkäämmin. Se on maailman ensimmäinen Alpha-kameraan yhdistettävä älypuhelin, jossa on HDMI-tulo ja USB- tai Ethernet -yhteys. Se tarjoaa ammattilaisille runsaasti uusia mahdollisuuksia.

Kameran liittäminen Xperia PROhon HDMI-liitännällä
HDMI-liitettävyys parantaa työnkulkuasi

HDMI-liitännällä voit yhdistää Xperia PROn kameraasi, jolloin monet tehtävät helpottuvat – kuvien tarkkailusta live-videosuoratoistoihin 5G-nopeudella. Ennennäkemättömän sujuvaan työkulkuun.

Live-suoratoisto

Kolmannen osapuolen live-suoratoistosovelluksella Xperia PRO voi suoratoistaa videosisältöä HDMI-tuloliitäntään liitetystä kamerasta tai videokamerasta.

Videosisällön live-suoratoistoa kameraan kiinnitetyllä Xperia PROlla
Kuva Jason Vongista käyttämässä kameraa, jonka päälle on kiinnitetty Xperia PRO.
Asiantuntijat kertovat: J. Vong, V. Lee: live-suoratoisto

Jason:
Olen Jason Vong ja minulla on Viviennen kanssa valo- ja videokuvaukseen keskittyvä YouTube-kanava.

Vivienne:
Huomasimme, että Xperia PRO:n ja kameroidemme avulla voimme jakaa intomme heti laadukkaamman live-suoratoiston kautta. Suosittelen Xperia PRO:ta sisällöntuottajille, jotka etsivät kalustoonsa liikuteltavaa ja helppokäyttöistä älypuhelinta. 5G-yhteyden ansiosta myös yhteyden luominen yleisöön on vaivatonta.

Käytä Xperia PROta laadukkaana 4K-näyttönä

Käytä Xperia PRO:ta laadukkaana ulkoisena näyttönä tai etsimenä ja säädä asetuksista kirkkautta, zoomia ja ruudukkoviivoja. Liitä se HDMI- tai USB-videoluokkaa (UVC) tukevaan kameraan.

Asiantuntijat kertovat: J. Vong, D. Carroll: ulkoinen näyttöominaisuus

Jason:
Xperia PRO:n pohjassa on HDMI-portti, jonka ansiosta saamme puhdasta videokuvaa Alpha-kameroista. Xperia PRO toimii siis laadukkaana ulkoisena näyttönä. Se on hyvän muotoinen eikä tarvitse ulkoista akkua tai virtalähdettä, joten sen asentaminen ja käyttö on helppoa.

Darren:
Olen Darren Carrol ja olen työskennellyt ammattivalokuvaajana 25 vuoden ajan. Mielestäni suurin etu on se, että näytön voi kääntää niin, että kuvattava näkee, mitä kuvaaja näkee etsimessä. Voin nähdä myös oikeanlaisen valkotasapainon ja valotuksen. Se on todella hyödyllistä.

Valokuvaaja Darren Carroll käyttää Xperia PRO:n ulkoista näyttöominaisuutta.
Kuvassa näkyy Xperia PROn tiedonsiirron käyttöliittymä
Nopea ja helppo tiedostonsiirto

Kun liität Alpha-kamera Xperia PRO -älypuhelimen USB-liitäntään tai Ethernet-liitäntään, kuvasi siirtyvät automaattisesti Alphasta FTP-palvelimeen. Nopea, luotettava ja saumaton siirto tapahtuu taustalla, jotta voit keskittyä upeiden kuvien ottamiseen. Voit siirtää kuvia Alpha-kamerasta Xperia PRO -älypuhelimeen myös Transfer &Tagging -lisäosalla, muokata kuvia ja lähettää ne FTP-palvelimeen. 

Asiantuntijat kertovat: Darren Carroll: nopeampi työnkulku

Darren:
Asiakkaiden on nähtävä kuvat nopeasti monesta eri syystä. Toimitukselliset asiakkaat haluavat päivittää tuoreita kuvia sivustoonsa mahdollisimman pian. Kaupalliset asiakkaat, taiteelliset johtajat ja luovat johtajat puolestaan haluavat nähdä kuvat lähes reaaliajassa, jos eivät pysty itse olemaan paikalla.

Kun olen kentällä, voin yhdistää Alpha 7s III:n ja Xperia PRO:n USB-C-liitännällä, minkä jälkeen Xperia PRO siirtää kuvat FTP-yhteyden ja 5G-verkon avulla asiakkaalle. En tarvitse Ethernet-yhteyttä, vaan voin lähettää kuvat suoraan asiakkaalle.

Valokuvaaja Darren Carroll kohteessa kameran päälle kiinnitetyn Xperia PRO:n kanssa.
Xperia PROsta edestä päin otettu kuva, jossa näkyy verkkovisualisointitoiminto
Verkon visualisointiominaisuus

Network Visualizer -toiminto on korvaamaton apu kuvauspaikalla: se näyttää tiedonsiirron tilan ja tietoliikenteen kapasiteetin.

Endurance-tila 5G:n pitkäkestoisempaan käyttöön

Tehokkaan tiedonsiirron tueksi luotu Endurance-tila on yksi Xperia PRO:n ainutlaatuisista toiminnoista. Endurance-tilassa käyttäjät voivat jatkaa tiedonsiirtoa täydellä teholla samalla, kun Xperia PRO on liitettynä kameraan.

Kuva kolmijalkaan kiinnitetystä kamerasta ja sen päällä olevasta Xperia PRO:sta.
Tuotekuva Xperia PRO:sta ja yksityiskohtainen kuva pikanäppäimestä sivulla.
Pikanäppäin

Xperia PRO:ssa on pikanäppäin, jonka voi määrittää avaamaan tiettyjä sovelluksia

Luja ja luotettava

Xperia PRO on työkalu, johon voit luottaa kentällä. Äärimmäisen kestävää laitetta suojaavat IP65/68-luokituksen mukainen veden- ja pölynkestävyys sekä etupuolella oleva Corning® Gorilla® Glass 6 -lasi.

Xperia PRO, etu- ja takanäkymä
Alpha-kameroihin kehitettyä ammattitekniikkaa

Minkään aiemman älypuhelimen kameralla ei ole otettu yhtä laadukkaita kuvia kuin Xperia PROn kameralla. Se kehitettiin älypuhelinkameroiden johtavaa automaattitarkennusta silmällä pitäen yhteistyössä Alpha 9 -sarjan kameroiden taustalla olleiden insinöörien kanssa. Reaaliaikaisen Eye AF -tarkennustoiminnon avulla kuvaat sekä ihmisiä että eläimiä. Käyttöliittymä täyttää ammattivalokuvaajien vaatimukset tarjoten uudenlaiset käsisäädöt ja RAW-tuen.

Upeaa ZEISS-laatua Xperia-laitteessasi

ZEISS-optiikka kalibroitu Xperia-älypuhelintasi varten. Heijastumia vähentävä ZEISS® T* -pinnoite tuottaa upean kuvanlaadun ja kontrastin. Luovaa vapautta Xperia PRO:n kolmella monipuolisella linssillä, joiden polttovälit ovat 16 mm, 24 mm ja 70 mm.

Lähikuva Xperia PROn kolmen objektiivin kamerasta
Useita sarjakuvauksella otettuja kuvia volttia takaperin tekevästä ihmisestä
Jatkuva sarjakuvaus jopa 20 kuvaa/s (AF/AE)

Xperia PRO ikuistaa hetkiä tavalla, johon muut älypuhelimet eivät pysty. Jatkuva sarjakuvaus jopa 20 kuvaa/s, automaattitarkennus ja automaattivalotus mahdollistavat satojen hetkien ikuistamisen sekunneissa. Valintaa ei tarvitse tehdä ensin, vaan kuvat voi ladata heti 5G-yhteydellä.

Reaaliaikainen ihmisten ja eläinten Eye AF

Reaaliaikainen Eye AF -toiminto tarkentaa silmiin – kasvojen ilmaisuvoimaisimpaan osaan – joten saat ikuistettua eloisia ja luonteikkaita muotokuvia ihmisistä ja eläimistä. Reaaliaikainen Eye AF -toiminto varmistaa kuvan saamisen, vaikka kohde liikkuisi tai vain toinen silmä olisi kokonaan näkyvissä.

Kaksoiskuva Xperia PROsta, toisessa naisen muotokuva, toisessa kissan kuva
Kolmen objektiivin kameran räjäytyskuva, jossa näkyy 3D iToF -tunnistin
3D iToF -sensori

3D iToF -kenno laskee välittömästi kameran ja kuvattavan kohteen välisen etäisyyden nopeaa ja tarkkaa automaattitarkennusta varten kaikissa kuvaustilanteissa.

BIONZ X for mobile -logo
BIONZ X™ for mobile -kuvaprosessori

BIONZ X™ for mobile -kuvaprosessorissa on Sonyn kehittämä ainutlaatuinen algoritmi, joka lisää valoherkkyyttä ja vähentää kohinaa.

Kuva, jossa verrataan 1/2,6 tuuman kennoa suurempaan 1/1,7 tuuman kennoon
Suuret sensorit ja pikselit

1/1,7 tuuman Exmor RS -kuvakenno on 50 % suurempi kuin edellisessä mallissa. Suuremmat pikselit pystyvät vastaanottamaan enemmän valoa parantaen kuvanlaatua.

6,5 tuuman 4K HDR OLED 21:9 CinemaWide™ -näyttö"

6,5" tuuman 4K HDR OLED -näytössä on 21:9 CinemaWide -kuvasuhde ja BT.2020-väriavaruustuki. Siinä on "CineAltan tarjoama" Creator-tila ja kalibroitu valkoinen piste D65, ja se käyttää Sonyn ammattitason värinäyttöjen värintoistoa.

Pehmeämpi värintoisto

Xperia PRO -puhelimessa on 10-bittistä vastaava näyttö (8-bittinen, jossa 2-bittinen pehmennys), joka toistaa lukemattomia värejä ilman juovitusta.

Kuvassa verrataan 8-bittistä näyttöä 10-bittiseen.
Kuva Xperia PRO:n suorituskyvystä ammattilaistason näyttönä.
Ammattilaistason näyttö

Xperia PRO:n kontrastisuhde on 1 000 000:1, joten mustan sävyt ovat syvempiä ja värit luonnollisempia. Näyttö tukee myös ammattilaistasoista laajaa ITU-R Bt.2020-toistostandardin mukaista väriavaruutta ja DCI-P3-väriavaruutta, jossa on Illuminant D65.

Kuvaa videoita ammattilaisten käyttämillä parametreilla ja väriasetuksilla

Tallenna videoita, joista ammattilaisetkin olisivat ylpeitä. Digielokuvakameroidemme tekniikkaa hyödyntävä Xperia PRO tarjoaa työkaluja videokuvaustaitojesi kehittämiseen. Mukana Look-värinhallinnan esiasetukset, 21:9-videotallennus, 4K HDR, 24, 30, 60 ja 120 kuvan sekuntinopeudet, hidastus ja älykäs tuulisuodatin.

Elokuvamainen kuva naisesta kaupungissa.
Ammattimaiset Tyyli-valmisväriasetukset

Kahdeksan eri väriasetuksen ansiosta voit tuoda erilaisten elokuvatyylien tunnelman videoihisi.

Kuulokkeita liitetään Xperia PROhon 3,5 mm:n ääniliitännän kautta.
3,5 mm:n ääniliitäntä langalliseen kuunteluun

Liitä suosikkikuulokkeesi 3,5 mm:n ääniliitäntään ja nauti laadukkaasta äänestä, selkeämmästä kuulokkeiden äänierottelusta ja lähes huomaamattomasta 20 dB:n signaali-kohinasuhteesta.

DSEE Ultimate -logo
Skaalaa kaikki kuuntelemasi DSEE Ultimate -tasolle

DSEE Ultimate parantaa tekoälyn avulla digitaalisen musiikin äänitaajuutta ja dynaamista aluetta automaattisesti reaaliajassa. Korkeiden ja matalien taajuuksien korjauksella kappaleet yltävät lähelle korkean resoluution äänentoistoa. Toimii langallisissa ja langattomissa kuulokkeissa, paikallisissa tiedostoissa ja suoratoistopalveluissa.

Hi-Res Audio-, Hi-Res Audio Wireless- ja LDAC-logot.
Parempi äänenlaatu kuin CD:llä

Hi-Res Audio- tai Hi-Res Audio Wireless -äänentoiston sekä LDAC:n ansiosta voit kuunnella musiikkia dynamiikalla ja tarkkuudella, jotka voittavat jopa CD-levyn laadun. Kuulet musiikin koko ääniskaalan juuri artistin tarkoittamalla tavalla.

5G – ammattimaisten tuotantojen uusi aikakausi

Xperia PRO pystyy yhdistämään nopeisiin 5G-verkkoihin mahdollistaen nopeamman siirron ja suuremman kaistanleveyden – 5G-tekniikka edustaa ammattilaiskäytön uutta aikakautta. 

Koe Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -mobiilialusta

Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform ja Snapdragon X55 5G Modem-RF -järjestelmä mahdollistavat pelaamisen, kuvaamisen, moniajon ja yhteyksien käyttämisen ennennäkemättömällä tavalla. Se tarjoaa uskomattomat useiden gigatavujen 5G-nopeudet ja paremman suorituskyvyn: 25 % nopeampi prosessori ja grafiikkaprosessori kuin edellisessä Qualcomm® Snapdragon™ Mobile Platform -mallissa.

Kuvassa piirilevy ja Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -siru.
Wi-Fi 6 -sertifiointikuvake
Wi-Fi 6

Wi-Fi 6 tarjoaa paremman yhteyden – nopeus on suurempi, viive on pienempi ja yhteyden hallinta on parempi, kun useita laitteita on laitteita on samassa verkossa.

Wi-Fi 5G/4G -kuvake
Parhaat yhteydet

Xperian älykkäät yhteystoiminnot ja syvä oppimisteknologia hyödyntävät Sonyn neuroverkon kirjastoja, analysoivat Wi-Fi-signaaleja ja ennustavat lähitulevaisuuden yhteysongelmia. Xperia PRO tarkistaa käyttämäsi verkon laadun ja vaihtaa automaattisesti mobiiliverkkoon havaitessaan yhteyden laadun heikentyvän. Xperialla olet aina parhaassa verkossa.

Akku, johon voit luottaa

Kohteessa kuvaamiseen tarvitaan luotettava akku – Xperia PRO ei petä.

Pitkäkestoisen akun kuvake
Tehokas akku ja nopea lataus

Xperia PRO:n pitkäkestoisen 4 000 mAh:n akun virta riittää pitkäksi aikaa. Se on myös yhteensopiva erillisen nopean UCH32C-laturin kanssa, kun tarvitset pikalatausta.

Pitkäkestoinen akku

Lataustekniikkamme pitävät akun hyvässä kunnossa pidempään. Akku ei voi ylilatautua, sillä mukautuva Xperia-lataus tarkkailee puhelinta lataamisen aikana, jotta akku ei ylikuormitu.

1. Akkukapasiteetti
2. Akun käyttöikä
3. Tavallinen lataaminen

Xperia PRO:n pitkäkestoista akkua havainnollistava kuva.

Kaikki näyttökuvat on tarkoitettu vain havainnollistamiseen.

5G-verkko ja ‑käytettävyys voivat vaihdella maan, operaattorin, ohjelmistoversion ja käyttöympäristön mukaan.

Objektiivi vastaa 35 mm:n polttoväliä.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet

Xperia PRO on ehdoton työväline kaikille liikkuville ammattilaisille. HDMI-liitännän ja 5G-tekniikan ansiosta sisältöä pystytään lähettämään nopeammin kuin koskaan. Se on myös suunniteltu säilyttämään paras 5G-kenttä. Siinä yhdistyvät pitkäkestoinen suorituskyky, kestävä rakenne ja runsaat luovuutta edistävät mahdollisuudet.
  • HDMI™-liitäntä

  • 5G-tekniikka tarjoaa suuremmat siirtonopeudet pienemmällä viiveellä

  • Käyttö ulkoisena näyttönä

  • 6,5 tuuman 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED -näyttö

  • Qualcomm® Snapdragon™ 865 Mobile Platform

Mitat
171 x 75 x 10,4 mm
Paino
225 g
Vettä hylkivä
Vedenpitävä (IP65/68)
SIM-korttien määrä
Kaksi SIM-korttia
Kapasiteetti
4 000 mAh
Sony tarjoaa tuotteita, palveluja ja sisältöä, jotka tuottavat upeita kokemuksia, mutta on myös sitoutunut tavoittelemaan kaiken liiketoiminnan ympäristöjalanjäljen nollaamista Lisätietoja Sonysta ja ympäristöstä