5

4.0 perustuen 5 asiakasarvosteluun

3
1
0
0
1

5 asiakasarvostelua

0

Kiitettävä

Xperia 1 14.06.2020 tekijä Olli Kuusaalta

Kuukauden käytössä ollut, akku riittävän kestävä, hyvät äänet musiikin toistoon, hyviä valokuvia saa napsittua. Hyvää Sony laatua, ainut miinus on sormenjälkitunnistautuminen se ei pelaa hyvin tai ei ollenkaan??? XZ Premium oli selkeämpi puhelimena, tämä on käteen sopivampi.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Bluetooth ei toimi

Xperia 1 18.05.2020 tekijä Pettynyt

Puhelin yhdistää vain harvoihin Bluetooth laitteisiin ja jos yhdistää niin pätkii. Käsittämätöntä puhelimelta missä ei ole kuuloke liitäntää.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Huipputyylikäs ja laadukas puhelin

Xperia 1 11.05.2020

Kaikki ominaisuudet mitä itse osaan toivoa, erittäin tyylikkäässä muodossa. Laadullinen vaikutelma samaa mitä aiemmikin Sonyn lippulaivoissa. Mitoitus omaan käteen hyvä, vaikka on isot kädet niin kilpailijoiden leveämmät tuotteet ei käteen näin hyvin istuneet ja ovathan ne kornin näköisiä tämän rinnalla. Ei voi kuin suositella, jos tämän hintaluokan puhelinta etsii.

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Xperia #1

Xperia 1 17.07.2019 tekijä Walkman

Ostin tuotteen ennakkotilauspakettina Sonyn kuulokkeiden kanssa. Puhelimen speksit ja ulkonäkö (valkoinen) vaikuttivat täydellisiltä. Sanomattakin selvää, että tämän hintaluokan laitteen sisuskalut ovat viimeistä huutoa. Ainoat kysymysmerkit olivat pieni akkukapasiteetti ja 21:9 kuvasuhteen tuoma pitkulainen olemus. Nyt reilu kk käyttäneenä tuo 21:9 tuntuu täysin luonnolliselta, oikeastaan esim. työpuhelimeni perinteisempi 18:9 näyttää ja tuntuu nykyään oudolta. Tämä 21:9 istuu myös käteen loistavasti. Akkukäytön optimointi on hyvin toteutettu - puolueettomassa testissä kilpailijan lähes 25% isompi akku tuotti todellisuudessa vain muutaman prosentin pidemmän käyttöajan. Laite on kovassakin käytössä erittäin nopea ja varmatoiminen. Näyttö on käsittämättömän tarkka ja selkeä. Brändinä Sonyn suurin miinus on markkinointi, jos tämä puhelin olisi Samsungin tai Applen valmistama, myyntiluvut olisivat todennäköisesti täysin omaa luokkaansa ja tuota 21:9 kuvasuhdetta mainostettaisiin joka tuutista. Mikäli tämän hintaluokan luurit kiinnostaa niin suosittelen katsomaan vertailuja Youtubesta ennen kilpailijan laitteeseen tarttumista, tästä löytyy runsaasti erinomaisia ominaisuuksia. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta
0

Täydellinen koko ja aivan uskomaton näyttö

Xperia 1 27.06.2019 tekijä Martti8999

ei mitään pahaa sanottavaa puhelimesta. Paras käyttämäni puhelin ikinä!

Lähde gigantti.fi

0

0

Ilmoita asiattomasta arvostelusta